aquila Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 ben de anlamadim. 13 yillik facebookcuyum, bana teklif gelmedi, ayip. suckerberge bu konuda tepkiliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 öm kısmına girince bi pop up açıldı ordan tamam dedi değişti herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 http://www.facebook.com/about/messages/ bu abi. davetiye isteyin göndericekler-miş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 ben ona tıkladım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 3-4 gün önce tıkladım ben de, bekliyorum hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 haa doğru yıllar önce istemiştim davetiye bende şimdi hatırladım sdf demekki dün gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 1-2 hafta oluyor benim facebook mail alalı. mail de ilginç bir şey, mail adresi ama mesaj kutusuna geliyor. bir de chat sistemi falan da farklı oldu ondan sonra, artık mesaj olarak görünüyorlar. ama en işime yarayan değişiklik, birisi mesaj yazınca onu cevaplamak için facebooK'a girmem gerekmiyor. mesaj geldi diye gelen mail'e direk cevap yazabiliyorum (bu mail herhangi bir yerden olabilir, ben gmail kullanıyorum) ve karşıdakine facebook'tan mesaj olarak gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Black-ice said: bu nedir ya biri benim fotoğrafımla profil açmış :D http://www.facebook.com/profile.php?id=100000308192457 şikayet yağdırdık hemen bişey yapmamıştır inşallah birilerine hey allamD: bu olay etrafımda çok kişinin başına geldi, facebook'ta botlar dolandığından şüphe ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 xaty said: Black-ice said: bu nedir ya biri benim fotoğrafımla profil açmış :D http://www.facebook.com/profile.php?id=100000308192457 şikayet yağdırdık hemen bişey yapmamıştır inşallah birilerine hey allamD: bu olay etrafımda çok kişinin başına geldi, facebook'ta botlar dolandığından şüphe ediyorum.. kız olmadığın için fazla dert etme bence boşver :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 ya bi de bissürü fotom varmış orda meğer yeni gördüm beni engellemiş giremiom arkın profilden girdim baktım kızlar beğenmiş fln fotoları hey allam neler oluyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 bu açık grup meselesi ne? ben onay falan vermeden arkadaş invite i attıgı gibi otomatik olarak gruo üyesi olmuşum. çık seçeneği falanda yok. paso aptal "açık" grubun facebook chatide aşağıdan fırlıyor. deliricem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Evet ya o çok saçma bişi. Bari bi "kabul ediyo musunuz" falan gelseydi, günde on kere gruba üye ediyo birileri. Bilinçli kullanılınca muhteşem bişi yalnız, arkadaş grubuna özel forum gibi oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 ya o saçmalığı ben de anlamadım ama gerçekten hoş değil. birileri bi etkinlik gibi bişi oluşturuyo ve istediği kişiyi ekliyor. ve o duvarda her paylaşılan sana bildirim olarak geliyo. suan onun için yapılacak bişi yok gibi gözüküyor gördüğün anda cıkıcaksın gruptan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 evet saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Soimyr said: bu açık grup meselesi ne? ben onay falan vermeden arkadaş invite i attıgı gibi otomatik olarak gruo üyesi olmuşum. çık seçeneği falanda yok. paso aptal "açık" grubun facebook chatide aşağıdan fırlıyor. deliricem. çık seçeneği var grubun içinde sağ üstte. sadece chatten çık seçeneği bile var hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 son 1 hafta içinde ve bundan sonra eklenen her fotoğrafın "orjinali" yani gerçek çözünürlüğü fotoğrafın altından tıklayıp indirilebilinecek.(höh) yani fotoğraf profil yap fotoyu sil yüksek çözünürlükte indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 ben bugün farkettim bunu alla alla nerden cıktı diyodum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 uzun zamandır vardı ki o yüksek çözünürlük indir muhabbeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 arkadas listem kendı kendıne silinmis, hani birisi hackleyip sildi dicemde, sadece 1000 tane dobermancı vardı fılan. bu ne yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 kendı kendıne geri geldi, aptal facebook. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 gecko said: uzun zamandır vardı ki o yüksek çözünürlük indir muhabbeti arkadaşım her yeni gelen şey hemen tak diye uygulanıyo mu? bi kaç yerde uyguluyorlar önce sen de ona denk gelmişsindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zyprexia Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 yok bayadır var haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 evet yeni birşey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Adamlar "suggest page" özelliğini kaldırmışlar saçmalığa bak. Ulan bari haftada 3-4 diye kısıtlasaydın şimdi adam akıllı bu özelliği kullanan biz kullanamıyoruz arkadaşlara doğru düzgün sayfa öneremiyoruz Hep bu "chatl@qqqq serserilerrr xDDD" grupları yüzünde mınako. ehehe xDDDDDDDéééééé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 zyprexia said: yok bayadır var haklı bayadır var ama upload ederken de haliyle yüksek çözünürlüklü olmasını istediğinizi de belirtmeniz gerekiyor. diğer türlü sadece küçültülmüş halini saklıyor. neden bilmiyorum ama sanki yüksek çözünürlük isteyince daha uzun sürüyor upload, o yüzden uğraşmıyorum onu seçmeye. resim koyarken o şekilde koymak herkese açık mı onu bilmiyorum, bir çok özellik gibi bazı kişilere açmış olabilirler, diğerlerine zamanla açılır. o yüzden veya insanların o şekilde upload yapmadığından denk gelmemiş olabilirsiniz, yeni görmek normal, pek yaygın değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar