Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Facebook

oper

Öne çıkan mesajlar

1-2 hafta oluyor benim facebook mail alalı. mail de ilginç bir şey, mail adresi ama mesaj kutusuna geliyor. bir de chat sistemi falan da farklı oldu ondan sonra, artık mesaj olarak görünüyorlar.

ama en işime yarayan değişiklik, birisi mesaj yazınca onu cevaplamak için facebooK'a girmem gerekmiyor. mesaj geldi diye gelen mail'e direk cevap yazabiliyorum (bu mail herhangi bir yerden olabilir, ben gmail kullanıyorum) ve karşıdakine facebook'tan mesaj olarak gidiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

bu nedir ya
biri benim fotoğrafımla profil açmış :D

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000308192457

şikayet yağdırdık hemen bişey yapmamıştır inşallah birilerine hey allamD:

bu olay etrafımda çok kişinin başına geldi, facebook'ta botlar dolandığından şüphe ediyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

xaty said:

Black-ice said:

bu nedir ya
biri benim fotoğrafımla profil açmış :D

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000308192457

şikayet yağdırdık hemen bişey yapmamıştır inşallah birilerine hey allamD:

bu olay etrafımda çok kişinin başına geldi, facebook'ta botlar dolandığından şüphe ediyorum..

kız olmadığın için fazla dert etme bence boşver :D
Sosyal ağlarda paylaş

ya o saçmalığı ben de anlamadım ama gerçekten hoş değil.
birileri bi etkinlik gibi bişi oluşturuyo ve istediği kişiyi ekliyor. ve o duvarda her paylaşılan sana bildirim olarak geliyo. suan onun için yapılacak bişi yok gibi gözüküyor gördüğün anda cıkıcaksın gruptan.
Sosyal ağlarda paylaş

Soimyr said:

bu açık grup meselesi ne?

ben onay falan vermeden arkadaş invite i attıgı gibi otomatik olarak gruo üyesi olmuşum.

çık seçeneği falanda yok. paso aptal "açık" grubun facebook chatide aşağıdan fırlıyor. deliricem.
çık seçeneği var grubun içinde sağ üstte. sadece chatten çık seçeneği bile var hatta
Sosyal ağlarda paylaş

Adamlar "suggest page" özelliğini kaldırmışlar saçmalığa bak. Ulan bari haftada 3-4 diye kısıtlasaydın şimdi adam akıllı bu özelliği kullanan biz kullanamıyoruz arkadaşlara doğru düzgün sayfa öneremiyoruz

Hep bu "chatl@qqqq serserilerrr xDDD" grupları yüzünde mınako.

ehehe xDDDDDDDéééééé
Sosyal ağlarda paylaş

zyprexia said:

yok bayadır var haklı

bayadır var ama upload ederken de haliyle yüksek çözünürlüklü olmasını istediğinizi de belirtmeniz gerekiyor. diğer türlü sadece küçültülmüş halini saklıyor. neden bilmiyorum ama sanki yüksek çözünürlük isteyince daha uzun sürüyor upload, o yüzden uğraşmıyorum onu seçmeye. resim koyarken o şekilde koymak herkese açık mı onu bilmiyorum, bir çok özellik gibi bazı kişilere açmış olabilirler, diğerlerine zamanla açılır. o yüzden veya insanların o şekilde upload yapmadığından denk gelmemiş olabilirsiniz, yeni görmek normal, pek yaygın değil
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...