Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Facebook

oper

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
facebookta arkadaşımı ekleyemiyorum "Bu kullanıcıyı kişisel olarak tanıyor musun? Facebook'un kötüye kullanımını önleme amacıyla, bu istek gönderilemiyor. Daha fazla bilgi için lütfen Yardım Merkezi'ni ziyaret et." diyor ne saçma bişidir bu.

tanıyorum abi evet, o da beni kişisel olarak tanıyor. yani?
dürüm nedir meselesi mi bu?

ayrıca kişilere özal mesaj yollarken her seferinde bana parola yazdırtıyor.
rahatça özallaşmak istiyorum ben facebookta.
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız bu olay bana da oldu, sanırım karşı tarafın privacy ayarlarından kaynaklanıyor bu. tanımadıklarımı eklemiyorum genel olarak, reddedilen arkadaşlık teklifim pek yoktur yani, çok saçma.

edit: yok one'unki gibi değil bu, hani başkasını eklemek istersen, ekleyebiliyorsun, ama bi kişide böyle bi mesaj veriyo alet.
Sosyal ağlarda paylaş

başlamadı daha yahu başlayacak o devir.
bone'un bahsettiği olay da şu sanırım. bir adamı max 3k mı ne kişi ekleyebiliyordu önceden. bu sınıra erişince daha fazla arkadaş alamıyordu. artık bu sınıra dayanınca sadece acc sahibi birilerini ekleyebiliyor, sen onu ekleyemiyorsun
Sosyal ağlarda paylaş

CthuLhu said:

başlamadı daha yahu başlayacak o devir.
bone'un bahsettiği olay da şu sanırım. bir adamı max 3k mı ne kişi ekleyebiliyordu önceden. bu sınıra erişince daha fazla arkadaş alamıyordu. artık bu sınıra dayanınca sadece acc sahibi birilerini ekleyebiliyor, sen onu ekleyemiyorsun

yok yaw, 5.4 k arkadaşı olan adam gördüm ben teee ne zaman

bu bone'un olay bence çok kişiden requeste reject alırsan falan sormaya başlıyordur.
Sosyal ağlarda paylaş

şifre olayı yeni üyeliklerle alakalı
ben ilk üniversite harici üyeliklerin açıldığı zaman üye olmuştum
ne şifre sorduydu ne de başka bişi
sonra bi iki defa şifre olayı çıkmaya başladı
telefon no mu istemişti sanırım öyle bişi
o gündür hiç sorun yaşamıyorum

bu arada arkadaşa ekleme sayısı max 5k, karşıdan gelen teklifleri kabul edemiyor ama kendi ekleyebiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...