Cassiline Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Ya ama böyle yapma =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 biz elimizden geleni yapalım sen bize bağır herkesin içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Özür dilerim =( Kalbini kırmak istememiştim =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 beyler skn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 geyiğe sarmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Çözüm bul o zaman lan! Alan yetkilisi olacaksın bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Formspring'de normal yazabiliyorum ama Twitter'da da aynı problem oluyor, donup kalıyor öyle. Ne olabilir yahu bu problemin sebebi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Çok fazla kıza ardarda arkadaşlık teklifi mi yolladın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Evet de kabul etti hepsi, problem olmaması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 O zaman o kızlardan birinin sevgilisi virüs atmıştır sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 MSN hekleme konusu açayım hemen o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 hani şu duvarına yaz, ona facebooktan bir mesaj at, hayatında neler olup bittiğini öğren diyen bi kısım var ya sağda, damarıma basma itoğluit facebook :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 çarpıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 facebookta arkadaşımı ekleyemiyorum "Bu kullanıcıyı kişisel olarak tanıyor musun? Facebook'un kötüye kullanımını önleme amacıyla, bu istek gönderilemiyor. Daha fazla bilgi için lütfen Yardım Merkezi'ni ziyaret et." diyor ne saçma bişidir bu. tanıyorum abi evet, o da beni kişisel olarak tanıyor. yani? dürüm nedir meselesi mi bu? ayrıca kişilere özal mesaj yollarken her seferinde bana parola yazdırtıyor. rahatça özallaşmak istiyorum ben facebookta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 facebook sicilin kabarık herelde dfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 aklıma 0ne geldi ehahah http://forum.paticik.com/read.php?62,3762553,3762575#msg-3762553 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 yalnız bu olay bana da oldu, sanırım karşı tarafın privacy ayarlarından kaynaklanıyor bu. tanımadıklarımı eklemiyorum genel olarak, reddedilen arkadaşlık teklifim pek yoktur yani, çok saçma. edit: yok one'unki gibi değil bu, hani başkasını eklemek istersen, ekleyebiliyorsun, ama bi kişide böyle bi mesaj veriyo alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 tipinize göre abaza yada değil diye gruplandırıyor. yeni uygulama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yicit Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Bu arada Facebook'ta abonelik devri başladı, bundan sonra friendfeed'de olduğu gibi insanlara abone olup takine alabileceğiz. bkz.yicit.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 başlamadı daha yahu başlayacak o devir. bone'un bahsettiği olay da şu sanırım. bir adamı max 3k mı ne kişi ekleyebiliyordu önceden. bu sınıra erişince daha fazla arkadaş alamıyordu. artık bu sınıra dayanınca sadece acc sahibi birilerini ekleyebiliyor, sen onu ekleyemiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 özel mesaj atarkan şifre sormasının nedeni benim tespitime göre konu kısmına hiç bişe yazmamak. konuya hiçbişe yazmayınca spam olarak algılayıp doğrulama yaptırıyo olabilir. benim başıma sadece bu şekilde gelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 valla ben daha hiç konulu mesaj atmadım ama hiç de başıma gelmedi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 CthuLhu said: başlamadı daha yahu başlayacak o devir. bone'un bahsettiği olay da şu sanırım. bir adamı max 3k mı ne kişi ekleyebiliyordu önceden. bu sınıra erişince daha fazla arkadaş alamıyordu. artık bu sınıra dayanınca sadece acc sahibi birilerini ekleyebiliyor, sen onu ekleyemiyorsun yok yaw, 5.4 k arkadaşı olan adam gördüm ben teee ne zaman bu bone'un olay bence çok kişiden requeste reject alırsan falan sormaya başlıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 şifre olayı yeni üyeliklerle alakalı ben ilk üniversite harici üyeliklerin açıldığı zaman üye olmuştum ne şifre sorduydu ne de başka bişi sonra bi iki defa şifre olayı çıkmaya başladı telefon no mu istemişti sanırım öyle bişi o gündür hiç sorun yaşamıyorum bu arada arkadaşa ekleme sayısı max 5k, karşıdan gelen teklifleri kabul edemiyor ama kendi ekleyebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 bildiğin giremiyorum facebook'a. Sadece title'ı ve favicon'u görüyorum o kadar sonra yükleniyor'da kalıyor. Diğer yurt dışı sitelerinde yok bu durum edit: buraya şikayet edince düzeldi, lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar