escape Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 biz elimizden geleni yapalım sen bize bağır herkesin içinde.
Cassiline Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Özür dilerim =( Kalbini kırmak istememiştim =(
Cassiline Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Çözüm bul o zaman lan! Alan yetkilisi olacaksın bi de.
Cassiline Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Formspring'de normal yazabiliyorum ama Twitter'da da aynı problem oluyor, donup kalıyor öyle. Ne olabilir yahu bu problemin sebebi?
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Çok fazla kıza ardarda arkadaşlık teklifi mi yolladın
Cassiline Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Evet de kabul etti hepsi, problem olmaması lazım.
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 O zaman o kızlardan birinin sevgilisi virüs atmıştır sana.
Cassiline Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 MSN hekleme konusu açayım hemen o zaman.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 hani şu duvarına yaz, ona facebooktan bir mesaj at, hayatında neler olup bittiğini öğren diyen bi kısım var ya sağda, damarıma basma itoğluit facebook :(
Bone Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 facebookta arkadaşımı ekleyemiyorum "Bu kullanıcıyı kişisel olarak tanıyor musun? Facebook'un kötüye kullanımını önleme amacıyla, bu istek gönderilemiyor. Daha fazla bilgi için lütfen Yardım Merkezi'ni ziyaret et." diyor ne saçma bişidir bu. tanıyorum abi evet, o da beni kişisel olarak tanıyor. yani? dürüm nedir meselesi mi bu? ayrıca kişilere özal mesaj yollarken her seferinde bana parola yazdırtıyor. rahatça özallaşmak istiyorum ben facebookta.
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 aklıma 0ne geldi ehahah http://forum.paticik.com/read.php?62,3762553,3762575#msg-3762553
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 yalnız bu olay bana da oldu, sanırım karşı tarafın privacy ayarlarından kaynaklanıyor bu. tanımadıklarımı eklemiyorum genel olarak, reddedilen arkadaşlık teklifim pek yoktur yani, çok saçma. edit: yok one'unki gibi değil bu, hani başkasını eklemek istersen, ekleyebiliyorsun, ama bi kişide böyle bi mesaj veriyo alet.
barbu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 tipinize göre abaza yada değil diye gruplandırıyor. yeni uygulama.
yicit Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Bu arada Facebook'ta abonelik devri başladı, bundan sonra friendfeed'de olduğu gibi insanlara abone olup takine alabileceğiz. bkz.yicit.com
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 başlamadı daha yahu başlayacak o devir. bone'un bahsettiği olay da şu sanırım. bir adamı max 3k mı ne kişi ekleyebiliyordu önceden. bu sınıra erişince daha fazla arkadaş alamıyordu. artık bu sınıra dayanınca sadece acc sahibi birilerini ekleyebiliyor, sen onu ekleyemiyorsun
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 özel mesaj atarkan şifre sormasının nedeni benim tespitime göre konu kısmına hiç bişe yazmamak. konuya hiçbişe yazmayınca spam olarak algılayıp doğrulama yaptırıyo olabilir. benim başıma sadece bu şekilde gelmişti.
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 valla ben daha hiç konulu mesaj atmadım ama hiç de başıma gelmedi :D
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 CthuLhu said: başlamadı daha yahu başlayacak o devir. bone'un bahsettiği olay da şu sanırım. bir adamı max 3k mı ne kişi ekleyebiliyordu önceden. bu sınıra erişince daha fazla arkadaş alamıyordu. artık bu sınıra dayanınca sadece acc sahibi birilerini ekleyebiliyor, sen onu ekleyemiyorsun yok yaw, 5.4 k arkadaşı olan adam gördüm ben teee ne zaman bu bone'un olay bence çok kişiden requeste reject alırsan falan sormaya başlıyordur.
gecko Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 şifre olayı yeni üyeliklerle alakalı ben ilk üniversite harici üyeliklerin açıldığı zaman üye olmuştum ne şifre sorduydu ne de başka bişi sonra bi iki defa şifre olayı çıkmaya başladı telefon no mu istemişti sanırım öyle bişi o gündür hiç sorun yaşamıyorum bu arada arkadaşa ekleme sayısı max 5k, karşıdan gelen teklifleri kabul edemiyor ama kendi ekleyebiliyor.
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 bildiğin giremiyorum facebook'a. Sadece title'ı ve favicon'u görüyorum o kadar sonra yükleniyor'da kalıyor. Diğer yurt dışı sitelerinde yok bu durum edit: buraya şikayet edince düzeldi, lol
Öne çıkan mesajlar