Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Facebook

oper

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Tanımasam da ekledim gelen suggestionları ajgfhasgjd Böle aptal bi msjla arkadaşlık teklifi gelirse pati ahalisi, benim o, 5-6 kişiye yolladım. Bu aralar takıntılımı diyim ne diyim bilmiorum ama pek bi manyadım. Gelmesin suggestion falan >.<
Mesaj tarihi:
nixniz said:

Accountum banlandı

3 madde vardı biride şu...

Tanımadığınız insanlara arkadaşlık teklifi göndermek.

... ?????????????????

ben bu taktikle kaç kız indirdim biliyo musun sen?
biliyo mu o zukerberg?
Mesaj tarihi:
oper said:

http://www.facebook.com

kimler biliyo acaba bu siteyi?
geçenlerde yamulmuyorsam yahoo satın almaya kalkmış siteyi ama vermemişler..
güzel bişeye benziyor. network olayı var grup olayı var vs.. bi pati network u açsak ??

[ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 22:52 tarihinde, oper tarafından güncellenmiştir ]

vay be bir zamanlar..
Mesaj tarihi:
yeni bi hede gelmiş sanırsam.

ilişki durumu yaptıktan sonra duvarda yazı çıkıyordu sadece, şimdi albümde varsa çiftlerin birlikte taglandığı fotoğraf çıkıyor.

ss almıştım bakayım bulursam eklim.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
onu gören kişinin arkadaş listesi cok az olması lazım.
anasayfa habelerinin coklugu onu kaybediyo zaten. ama az kişi varsa dolayısıyla az haber olucak o yorum cıkar.

ama o yorum yaptıgın kişiye senin başka arkadaşlarında yorum yaparsa "toplu arkadaş arkadaşa yorum"(höh?!) olarak profillerde görünür.

yani budur. salt bi şekilde(eheh) kapatamazsın onu
Mesaj tarihi:
Bişey sorcam mesela bi video paylaştığımızda resime taglar gibi insanları tagliyolar.
Ve yorum kısmına kişilerin isimleri tıklanabilir halde çıkıyo bunu nasıl yapabiliriz.
Mesaj tarihi:
batuhan said:

Bişey sorcam mesela bi video paylaştığımızda resime taglar gibi insanları tagliyolar.
Ve yorum kısmına kişilerin isimleri tıklanabilir halde çıkıyo bunu nasıl yapabiliriz.
@ koy ismin başına
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
bu aralar bir hacklenme durumlari söz konusu sanirim.
2 arkadasimi hacklemisler.
kuzenim demin bi facebook linkine tiklamis, o zamandan beri profiline giremiyor.
yani arkadaslarininkine giriyo ama profil cikmiyo.
dikkat edin sacma sapan linklere tiklamayin.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...