Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 yanındaki çarpıya basarsan çıkmıyorlar bir daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Bu facebook betaya giren deneyen içerde olan, içerde ne olduğunu bilen birisi varmı? http://www.facebook.com/product_application/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nixniz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Accountum banlandı 3 madde vardı biride şu... Tanımadığınız insanlara arkadaşlık teklifi göndermek. ... ????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 stalker olduğu için banlamıştır. ccc zukerberg ccc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 CthuLhu said: yanındaki çarpıya basarsan çıkmıyorlar bir daha İşte sorun orda, basıp basıp duruyorum ama gitmiyorlar gene geliyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Tanımasam da ekledim gelen suggestionları ajgfhasgjd Böle aptal bi msjla arkadaşlık teklifi gelirse pati ahalisi, benim o, 5-6 kişiye yolladım. Bu aralar takıntılımı diyim ne diyim bilmiorum ama pek bi manyadım. Gelmesin suggestion falan >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 nixniz said: Accountum banlandı 3 madde vardı biride şu... Tanımadığınız insanlara arkadaşlık teklifi göndermek. ... ????????????????? ben bu taktikle kaç kız indirdim biliyo musun sen? biliyo mu o zukerberg? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 an itibariyle sıçışlarda. yenileme ve ekleme yapıyorlar herhalde. bence bu tarz editlerde siteyi kapatmaları lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 oper said: http://www.facebook.com kimler biliyo acaba bu siteyi? geçenlerde yamulmuyorsam yahoo satın almaya kalkmış siteyi ama vermemişler.. güzel bişeye benziyor. network olayı var grup olayı var vs.. bi pati network u açsak ?? [ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 22:52 tarihinde, oper tarafından güncellenmiştir ] vay be bir zamanlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 yeni bi hede gelmiş sanırsam. ilişki durumu yaptıktan sonra duvarda yazı çıkıyordu sadece, şimdi albümde varsa çiftlerin birlikte taglandığı fotoğraf çıkıyor. ss almıştım bakayım bulursam eklim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 birilerini ekleyince altta thumbnails seklinde fotoraflari da cikiyo. o da güzel olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 saçma bi resimde taglanmışlar, gece gece çıkınca baya yarmıştı beni asdfdg http://img686.imageshack.us/img686/7679/asdasdho.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 HaciYatmaz said: ahaha epic sayfa başı olmuşuz meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 şimdi, Birine yaptığım yorumun, başkalarının duvarında ileti olarak görülmesini nasıl engelleyebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 kendi duvarından "x in duvarına yazdı" yı sil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 onu gören kişinin arkadaş listesi cok az olması lazım. anasayfa habelerinin coklugu onu kaybediyo zaten. ama az kişi varsa dolayısıyla az haber olucak o yorum cıkar. ama o yorum yaptıgın kişiye senin başka arkadaşlarında yorum yaparsa "toplu arkadaş arkadaşa yorum"(höh?!) olarak profillerde görünür. yani budur. salt bi şekilde(eheh) kapatamazsın onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 inci sözlük olaya el atmıs anasayfadaki translatelere dikkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 inci 4. yıldızı takmış euahaha harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Bişey sorcam mesela bi video paylaştığımızda resime taglar gibi insanları tagliyolar. Ve yorum kısmına kişilerin isimleri tıklanabilir halde çıkıyo bunu nasıl yapabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 inci facebooku da silkti. http://i47.tinypic.com/2cxudli.png asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 batuhan said: Bişey sorcam mesela bi video paylaştığımızda resime taglar gibi insanları tagliyolar. Ve yorum kısmına kişilerin isimleri tıklanabilir halde çıkıyo bunu nasıl yapabiliriz.@ koy ismin başına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 bu aralar bir hacklenme durumlari söz konusu sanirim. 2 arkadasimi hacklemisler. kuzenim demin bi facebook linkine tiklamis, o zamandan beri profiline giremiyor. yani arkadaslarininkine giriyo ama profil cikmiyo. dikkat edin sacma sapan linklere tiklamayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 facebook kırıldı gaiba.. ana sayfam normal göüküyor da prfil kısmı komple sola kaymış durumda.. al gırdın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 aa düzledi şimdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 sağolasınforum.paticik.comaktifüyeleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar