nuki Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 yanlız facebook şuanda accountunu yada bir resmini silsende onu store ediyor. sadece view ini kapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Phobos said: Peki diğerlerinin ana sayfasında yaptığım olayların gözükmemesini nasıl sağlarım? Sanırsam ordan sildiğinden diğerlerinin ana sayfasında da gözükmüyor. Denemek lazım yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 dynamick umarim yazdiklarini okuyorsundur. diyelim ki ben kiz arkadasimla bir fotograf koydum, sonra hesabimi kapatip o fotografi sildim. sonra facebook aldi o fotografi kullandi bir yerlerde buna facebook un hakki yoktur. Kullanicilarin bir servisi kullanmasi demek o servise kendilerini bagisladigi anlamina gelmiyor. Ayni sey paticik icinde gecerli. user rights diyoruz bunlara umarim bunlarin farkindasindir. Videolarda ayni sekilde, benim video yu facebook a upload etmem video nun haklarinin facebook un oldugu anlamina gelmez yada benden habersiz kafasina gore yayinlayabilecegi. istedigin kadar anlastma yaptir bu boyledir, amerikada anasini aglatirlar oyle birsey yaparsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Elaleme açmaz fotonu, ya da reklam geliri için kullanamaz sen profilini kapattıktan sonra tabii... Ama terörist şüphesiyle seni incelemeye aldıysa amerikan hükumeti bütün fotolarını boy boy verirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 queen'in another one bites the dust'ini koymuştum,privacy hedö hedö diye silmiş facebook lan ibneler diyesim geldi,herkesin hesabında var benimkini nasıl gördünüz de sildiniz ki konserin bir kısmındandı sadece, neyse asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 sevgilisinden ayrılan boynuz yiyen hatta ne yapacak?profilinde kızın resmiyle mi gezinecek..olmaz öyle şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 yine bi değişiklik gibi bişeler yapmışlar terms of use da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Değişiklik yok da, oylamaya açtılar sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 matama said: dynamick umarim yazdiklarini okuyorsundur. diyelim ki ben kiz arkadasimla bir fotograf koydum, sonra hesabimi kapatip o fotografi sildim. sonra facebook aldi o fotografi kullandi bir yerlerde buna facebook un hakki yoktur. Kullanicilarin bir servisi kullanmasi demek o servise kendilerini bagisladigi anlamina gelmiyor. Ayni sey paticik icinde gecerli. user rights diyoruz bunlara umarim bunlarin farkindasindir. Videolarda ayni sekilde, benim video yu facebook a upload etmem video nun haklarinin facebook un oldugu anlamina gelmez yada benden habersiz kafasina gore yayinlayabilecegi. istedigin kadar anlastma yaptir bu boyledir, amerikada anasini aglatirlar oyle birsey yaparsan. sen bu foruma yazı yazıyosan artık bu yazdığın yazı forumundur. upload ettiğin resim vs.. dahil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 benim facebook um da inbox ta 1 tane msj gözüküyor fakat girince hiçbir mesaj yok. Nedendir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 bana da oluyo bazen o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 oluyor arada öyle şeyler, benim notificationlarım çok sık takılıyor mesela bakıyorum tekrar çıkıyor paso sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShaokanTR Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 facebook günah sakın uğraşmayın bunlarla hocaya sordum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 PrudenT said: oluyor arada öyle şeyler, benim notificationlarım çok sık takılıyor mesela bakıyorum tekrar çıkıyor paso sdf aynısı bana da oluyo. deli oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 hadi hayırlı traşlar http://www.facebook.com/sitetour/homepage_tour.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 sırayla sanırım hesaplarda aktif olacak :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 facebookta kendi profil sayfamızdaki walla yazamıyormuyuz artık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 yeni tasarım berbat olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 garanti sorulmuşturda 67 sayfa olmuş arada bulmak zor. Birisini sildiğimde o kişi benim sildiğimi anlayabiliyormu ? Bende onun listesinden siliniyormuyum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 anlaması biraz zor. biri tarafından slindiğini anlıyor arkadas sayısına bakarak. ama kim oldugunu araştırması lazım . sen de onun listeden siliniyosun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 tamam dolayısıyla haberler falan gitmeyecek vs vs ok teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 yeni hali bende hala aktif değil yav :S eski anasayfa görünüyo hala... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 bende de öyle valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Nasıl beceriyolar bilmiyorum ama bi şekilde her yeni arayüzünü bi öncekinden bin kat daha kötü, daha işlevsiz ve daha beter yapmayı başarıyolar. Rezalet bu yeni hali, daha kötü olamazdı heralde diyecem ama eminim bir sonraki değişiklikte yine yanıltacak beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar