toggie Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 mail at abicim feysbuk'a biz nerden bilelim nolcaktı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 denesene bir toggie, olcak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Candaş Asdasdas - http://www.facebook.com/profile.php?id=718978612 bnm profil ehidsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 harf sınırlaması yok benim bildiğim kadarıyla. kendi ismim kalsın degistirmek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 ben ortaokul arkalrıma buluşucam, hayırlısı. Gerçi feysbuktan önce bulmuştum çoğunu ama organizasyon faceboko arayüzüsayesinde planlandı ve herkese yayıldı.. bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Sevgi Anlasmak Degildir Muhendis de Sevilir's Wall bir mühendislik öğrencisi diğerinin altında bi bisiklet görür ve sorar nerden bulduğunu. o da derki: -kampuste çimlerde oturuodum, bi kız geldi bisikletle önümde soyundu elbiselerini yere koydu ve dedi ki: -hazırım, istediğin al. -ben de bisikleti aldım. diğer mühendis de "iyi etmişsin, " der. "elbiseler küçük gelirdi." asds ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Jetman ne mükemmel oyundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 http://www.facebook.com/group.php?gid=7634245405 herkesi bu gruba beklerim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 işte yukardaki linkteki gibi gerizekalı gruplar oluşmaya başladığı için kıl kapmaya başladım facebook'tan. mal mal işlerle uğraşıyorlar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Hah çok komik ya.Sen sanki çok üstün bir varlıksında kimin geri zekalı olduğuna karar verebiliyorsun.Git işine ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 daha geçende bir gazetede yazıyordu, zaten türkiye'deki facebook kullanıcı sayısı 250.000. bunların hepsinin de rte'ye gıcık kapma olasılığı düşük olsa gerek =) ama "böyle gerizekalı gruplar" falan talihsiz bir açıklama olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 evet talihsiz olmuş cidden. snirli anıma denk geldi ^^ ama yine de bu tarz gruplar çok saçma diyorum. akp li falan değilim ha, yanlış anlaşılmasın. grup niye kurulur? amacı nedir? tayyibi sevmeyenler diye grup açsalar eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 ne lise ne ortaokul 1 tane arkadaşımı bulamadım ya. hiçbirimi kullanmaz arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 sende şans yokmuş arkadaşım :) ilkokul sınıfımın yarısından çoğu facebookta hortladı.. geri kalanları bulmaya uğraşıorz şimdide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 said: Spastik_Serce 9 Ekim 2007, Cuma - 15:19 tarihinde demis ki: ne lise ne ortaokul 1 tane arkadaşımı bulamadım ya. hiçbirimi kullanmaz arkadaş. okulun adini ara mutlaka bir grup vardir, yoksa kendin kur okulunun adiyla bir grup millet gelmeye baslar yavastan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 said: Ractamainus 19 Ekim 2007, Cuma - 13:08 tarihinde demis ki: daha geçende bir gazetede yazıyordu, zaten türkiye'deki facebook kullanıcı sayısı 250.000. bunların hepsinin de rte'ye gıcık kapma olasılığı düşük olsa gerek =) ama "böyle gerizekalı gruplar" falan talihsiz bir açıklama olmuş. Valla 1 hafta önce 250000 ise şu an 260000'dir. Karınca sürüsü gibi çoğalıyo üyeler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 biliyorum gruplar var. bayada mesaj attım ama 1 tane bile yok. [ Mesaj 19 Ekim 2007, Cuma - 19:35 tarihinde, Spastik_Serce tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 said: Holy 9 Ekim 2007, Cuma - 18:04 tarihinde demis ki: [b]Ractamainus 19 Ekim 2007, Cuma - 13:08 tarihinde demis ki:daha geçende bir gazetede yazıyordu, zaten türkiye'deki facebook kullanıcı sayısı 250.000. bunların hepsinin de rte'ye gıcık kapma olasılığı düşük olsa gerek =)ama "böyle gerizekalı gruplar" falan talihsiz bir açıklama olmuş.[/b]Valla 1 hafta önce 250000 ise şu an 260000'dir. Karınca sürüsü gibi çoğalıyo üyeler :D 400kyi gecti sen ne diyosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 http://www.hatebook.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 sanki listemin hepsi bilkent üniversitesi'nde okumuş ve şimdi procter&gamble'da çalışıyormuş gibi geldi bana. adını şanını duymadığım procter&gamble oysa ne kadar da ilgi odağıymış, farkında değilim. daha da komiği, birbiriyle hiç bir bağıntısı olmayan (mesela biri ilkokul arkadaşım diğeri üniversite arkadaşım) kişiler hep birbiriyle procter&gamble'da tanışmış gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 p&g çok büyük bir şirket. herkes oraya girmek için can atıyor. seninkiler bilkentliyse, torpille girmişlerdir oraya belki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 tayyip adına kurulan grup bush adına kurulan I bet I can find 1,000,000 people who dislike George Bush! ve bunun gibi nicesinden arak olduğundan ben de kıl oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 lol. bu ne be. anaokulundaki arkadaşı bile buldum. ilk "aşık" olduğum kızdı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 application invitelarını ignore edince karşı tarafta gözüküyor mu bi de niye herke sbu kadar app meraklısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar