Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Facebook

oper

Öne çıkan mesajlar

Sevgi Anlasmak Degildir Muhendis de Sevilir's Wall

bir mühendislik öğrencisi diğerinin altında bi bisiklet görür ve sorar nerden bulduğunu. o da derki:

-kampuste çimlerde oturuodum, bi kız geldi bisikletle önümde soyundu elbiselerini yere koydu ve dedi ki:

-hazırım, istediğin al.

-ben de bisikleti aldım.

diğer mühendis de "iyi etmişsin, " der. "elbiseler küçük gelirdi."

asds ^^
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ractamainus 19 Ekim 2007, Cuma - 13:08 tarihinde demis ki:
daha geçende bir gazetede yazıyordu, zaten türkiye'deki facebook kullanıcı sayısı 250.000. bunların hepsinin de rte'ye gıcık kapma olasılığı düşük olsa gerek =)

ama "böyle gerizekalı gruplar" falan talihsiz bir açıklama olmuş.

Valla 1 hafta önce 250000 ise şu an 260000'dir. Karınca sürüsü gibi çoğalıyo üyeler :D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Holy 9 Ekim 2007, Cuma - 18:04 tarihinde demis ki:
[b]Ractamainus 19 Ekim 2007, Cuma - 13:08 tarihinde demis ki:daha geçende bir gazetede yazıyordu, zaten türkiye'deki facebook kullanıcı sayısı 250.000. bunların hepsinin de rte'ye gıcık kapma olasılığı düşük olsa gerek =)ama "böyle gerizekalı gruplar" falan talihsiz bir açıklama olmuş.[/b]
Valla 1 hafta önce 250000 ise şu an 260000'dir. Karınca sürüsü gibi çoğalıyo üyeler :D

400kyi gecti sen ne diyosun :)
Sosyal ağlarda paylaş

sanki listemin hepsi bilkent üniversitesi'nde okumuş
ve şimdi procter&gamble'da çalışıyormuş gibi geldi bana.

adını şanını duymadığım procter&gamble oysa ne kadar da ilgi odağıymış, farkında değilim.

daha da komiği, birbiriyle hiç bir bağıntısı olmayan (mesela biri ilkokul arkadaşım diğeri üniversite arkadaşım) kişiler hep birbiriyle procter&gamble'da tanışmış gözüküyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...