Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 http://www.haber5.com/haber.php?haber_id=282601 Ne kadar efsanedir ne kadar gerçektir bilmiyorum, ama gerçekse adama harbi saygı duymak gerekir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 ohannes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 doğrusuysa mimar sinan a burdan bir yuh çekiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ian Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Artık nedense bu kadar ilginç bi haberde bile yorumları okumak daha çok ilgimi çekiyor. said: # bu bilgiye ek olarak... akp'ye oy vermeyin gizli / 03 Haziran 2007 17:49 said: işte bu allah dostarı yaptımı böyle yapar adem / 28 Mayıs 2007 22:09 ulan inanmayan yapınca yıkılıyo mu? nedir yani. said: Hani söyleşi yapılan kişinin ismi hani mektup hani haniii. heyecanlı buda haberde açık bulmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 400 yıl sonrasını görmek değil ki bu. Mimar Sinan'ın yaptığı esere ne kadar önem verdiğini ve inanılmaz zekasını gösteriyo olay. Taşların ömrünün 400 yıl oldugunu bilmek, geleceği görmek midir :) ha onu nerden biliyodu peki derseniz ben anlamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 ya gostersınler o mektubu ozaman oyle her okudugunuza ınanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Ohaa. Adam 400 sene sonrasına mesaj bırakıyor. Helal olsun valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 haber olsun diye yazılmış bi palavra bence.sağlam hayalgücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 ilginç ama yorumlar daha ilginç =P bana fake gibi geldi bi de =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 haliçin dibi altın doluymuş lan!!!!!!!! bizim bi arkadaşın eltisi haliçi temizlemeyle ilgili bi projede çalışıyodu o anlatmış!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Ayhan Işık, George Clooney'nın babasıymış! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 hayır george clooney ve erdal acar ikizmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Eh yazdık haberin linkinin altına sallama olabilir diye ne kadar efsanedir ne kadar gerçektir bilmiyorum diye, hala yazmış olmak için yazanlar var sırf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Haber5.com, haberleri 17 sene gecikmeyle de olsa sunacak sorumluluk duygusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 battal gazide tek vurusta 7 bizanslıyı deviriyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 mektup nerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 on saniye sonra kendini imha etmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 sitede ki anlatım itiraf.com ile sırlar odası karısımı bir sey olmus.keske bolumler halınde yazsalarmıs harry potter gibi heuhe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Lise de tarih hocamız anlatmıstı bunu derste.Dogru bi olay.Zaten Mimar Sinan da başlı başına bi ilah.Saygı duyulası insan. [ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 16:22 tarihinde, Cintonik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 said: dory üye § 26 Temmuz 2007, Perşembe - 16:19 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- mektup nerde -------------------------------------------------------------------------------- and there was a silence in heaven. - last.fm/user/luckyfin/ Apache üye § 26 Temmuz 2007, Perşembe - 16:19 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- on saniye sonra kendini imha etmis hahah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 auauhuhahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 5-6 sene önce efsaneler.com da okumuştum.Palavra olmasını geçtim haber değeri bile taşımıyor bence. Edit: Kimse dememiş ben diyim..Burda görev viktora düşüyor.Araştırsın doğru mu değil mi? Üşendim biri o viktor göreve resimlerden koyabilir mi? [ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 16:38 tarihinde, zamo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Ben de bırakıcam lan mesaj . Da nereye koysam . Çekmeceye koysam bulurlar yarın falan . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 bende bi gün akdeniz açıklarında şarap şişesi içine bişiler yazıp atmıştım bulan oldu mu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 said: 1990lı yıllarda olan bu olayın şimdi haber olması.. Bahsi geçen mektubun olmayışı... İsim vermekten itina ile kaçınılması bu haberin şehir efsanesi olduğunu düşündürtüyor... 5N1K kuralına göre bu haber haber bile sayılmaz... valla ben de şehir efsanesi diye düşünüyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar