Killer Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Oha çok korkunçlar, paylanço kılıklılardan çok tırsarım.Hiç bir korku filminden değil onlardan 3.5 çekerim fdhdskjsgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Şu mor olanın ağzını yüzünü bi kırsam acayip rahatlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 ahuha bende komşunun cocukları yüzünden bi süre izlemeye mecbur bırakılmıstım :( bide bunlarn hobbit evi gibi yaşadıkları yer var içerisi bana dharmayıda andırdı simdi :) ahuahaha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Benim kardeşim izlerdi, ben de Pokemon'u beklerken bakardım bazen onunla birlikte. Tiksinçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Ulan bizim zamanımızda Voltran, Transformers adını hatırlayamadığım robot atlara binen elemanların olduğu, 3000 yılında geçen ve uzayda yalnız kalmış bi çocukla babasını anlatan çizgifilmler ve susam sokağı vardı. Biz heralde kurtarılmış kuşağız. Tabii doğmandan bir süre önce infilak eden çernobil n.s sayesinde süper güçlere de sahibiz o ayrı. Anlamadığım hangi zihniyet 7den70 ve Susam Sokağı gibi çocukların gelişimini tamamlamasına yardımcı olan eğlenceli ve keyifli şeyleri kaldırıp fortçu uzaylıları çocuk gelişim programı olarak yayına sokar? Kırpık'a Sevgiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 evdeki penguen dergilerini karıştırırken 2003 temmuz sayısında şöyle bişi buldum, tüm patiler bu durumda eminim :))))en iyi böyle çekebildim telefon ile :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 peki bu lavuklara şimdi ne oldu ? Program bittikten 1 sene sonra objektiflere şu şekilde yakalandılar,içkili oldukları her hallerinden belliydi zaten bunu çeken fotoğrafçıyı dövmüş morlu olan; [spo][/spo] Son hepsi ayrı yollara baş koymuşlar. La La kendini online oyunlara verdi ve imba bir Diablo'cu oldu ! [spo] [/spo] Po servetini boş şeylere savurunca beş parasız kaldı ve kenar mahalle lokantalarından birinde karın tokluğuna çalışmaya başladı, [spo][/spo] Tinkwinky ise önce müslüman oldu,sonra Taliban' katıldı.Kısa sürede yükseldi ve şimdi komutan,Ladin'le aralarından su sızmıyor.Amerika başına ödül koydu ! ; [spo][/spo] Dipsi ise 3 sene önce çıktığı Türkiye gezisinde bir köylünün onu işgalci uzaylı sanıp taş atması sonucu geçirdiği beyin kanaması sonucu hayata gözlerini yumdu.Otopsisinden bir kare; [spo][/spo] edit:imageshack sux... [ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 19:17 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 auhzuzehuhae diablo ve otopsiye koptum :D benim de böle bi topicim vardı sanki ama ineklerle ilgili asjkdhasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 nocom spoileri kesfet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 harbi ha.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 pardon :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 bnde bi zamanlar şeker kıs candy hastasıydım orda candyin sarışın ilk göz ağrısı attan düşüp öldüünde 1hafta bunalıma girmiştim .. tabi sora teri girdi ksın hayatına sora ben sarışını unttum teriye aşık oldum öle iştee.. çocukluk anıları=D ah ah ne anılardı beeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 bunların bide elektrik süpürgesi var en vahşi fantezilerde kullanıolar hoturmu faln var uzun böle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 o şeker kız candy rahibe okulunda okuyup paso sevgili değiştiren kız değil mi? hatta bi ara 2 sevgilisi fln vardı galiba. küçüklüğümüzden başladılar hayatı farklı tanıtmaya.. bizim zamanımızda teletabiler yoktu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 valla o teletabileri bende seyrettim ya:S bide sabah yas tatillerimde 8de kalkardım onlar için şimdi sabah 1saat daa uyuyayım die bakıorum ama ozaman tabi salak gibi kıymetini bilemedm o günlern o b*ktan şeler için uykularımı ziyan ettiime inanamıorum:S ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 gunesten bebek super Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar