Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[REQ] Arkadaşlık sitesi tutorial'ı

Bone

Öne çıkan mesajlar

Kızların "ya gene bir erkek geldi sulandı bana, yeter artık"
erkeklerin "sürekli kızlar mesaj atıyor bana, artık hesabımı kapatıcağım"
dediğini duyuyorum.
Fakat kaç yıldır birkaç arkadaşlık sitesine üyeyim, hiç mesaj geldiğini görmedim.
Özellikle üstteki kişilerdenseniz, neler yapılması konusunda bir tutorial yazsanız çok güzel olur.
Yani nasıl daha aktif konuma gelinir?
Sosyal ağlarda paylaş

Şöyle bi bak, binlerce arkadaşı olan tiplerden birini arkadaş listene ekle. Böyle ekleye ekleye arkadaş listeni büyüt, sonra güzel kızlara (sdfasdasd) arkadaşlık isteği yolla. Profiline bakıp "ohaa 219 tane arkadaşı vaaar" diye düşünürler, hemen kabul ederler.

Ha, ama listem muhabbet etmek isteyebielceğim tiplerden oluşsun, ağırbaşlı adamlar/kızlarla dolsun listem diyosan uğraşma hiç bence sdfsdf
Sosyal ağlarda paylaş

isteyince oluyor sanırım. bir sürü arkadaşlık sitesine kayıtlıyım, sürekli davetimsi şeyler yağıyor hesabıma. sadece hi5'te öyle bişi yaşadım. onda da biriyle iddaya girmiştim (1 ayda 100 kız eklenecek ve 20siyle msn'de muhabbet olcak). o koşulla çıktık yola, sonra da bezdirdi kendinden. şuanda gelen mailler spam'e gidiyor ve ayda, yılda bir eserse spam kutusuna baktığımda görüyorum gelenleri.
Sosyal ağlarda paylaş

mesaj almak için biraz tip lazım.

güzel 1-2 resim koyun.attıgınız mesaja cevap gelmezse bu işi bilmiyorum.gelmediyse erkek arkadaşı falan bakıodur bunun profile

siteye üye olup keşfedilmeyi beklemeyin.yoksa hiç keşfedilemezsin

daldan dala konucaksın.arkadaşlarının profillerinden yararlanıcaksın ki ortak arkadaş olsun kızla :)

ne kadar cabuk msn alırsan iyidir.msn inize geldiyse buluşma ihtimalide yüksektir.
ve bu tip kızlar bulustugunuz ilk günden yiyişmeye başlarlar.eve gelenleri yada evine cagıranlarıda mevcuttur

msglara cevap vermeyenlere ısrar edilmemelidir.
ne çok yavşak olucaksın ne çok fazla kibar.

böyle ilk görüşte aşka inanırmısınız ben size aşık oldum galiba türü mesajlar atılmamalı

yada naber napıon güzel bişiye benzion görüselimmi de denmemeli

kısaca selam-meraba-naber =) falan diyickesin.cevap geliosa tamamdır.hemen msn istenmemeli.biraz muabebt edip.ya burdan muabbet etmek pek zor oluo msn versene diceksin

oda vericek msn ini.uzun uzun konusucaksın.1-2 gün muabbet devam edicek.tabi bu arada başkalarınıda kovalıcaksın.

msn de muabbet vs derken e artık görüşelim özlettin kendini diceksin :)

buluştuktan sora büyük ihtimal yiyişilcek.bi kaç gün yapabildğimiz yapılıcak.
sora lazım oldugunda aranılcaklar listesine giricek.ara sıra msnde muabbet edilcek bir kız olucak.zaten işimizi gördük konusmaya pek gerek kalmadı artık

diğer kızlar üzerindede devam edicek aynı şey

bir şey daha.xuqa gibi opucuk mopucuk yollanan tarzda sitelerse.selam falan demeden once opucuk tarzı şeyler yollicaksın.karşılık geliyosa msg atmak daha iyi tabi

[ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 07:07 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu işin kurdu olmuş bir arkadaşım var.
Anlattıklarına inanmıyordum,taa ki bizim eve geldiğinde şahit olana dek...
siberalem.com sitesine girdi adam. Göz kırpmaydı sanırım öyle bişi yapıyor,buna da onu yapanlar oluyormuş. herneyse kırpıştıklarına mesaj yazıyor adam. Adam saldırdı klavyeye nasıl saydırıyor pata küte birkaç dakikada mükemmel bir tanışma yazısı hazırladı 4-5 kıza ayrı ayrı. Ve gözümün önünde msn aldığı taş gibi hatunların 2 tanesinden telefon falan alıp buluşma ayarladı. Ben o sırada şoklardaydım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...