Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 sole bir tip geliyor aklima bu egoyu gordukce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 onun küçük versiyonu olcak viktor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 said: şamar yaptı hepimizi, rezil olduk birbirimize, silencer babs huge ego ownz paticik we owned Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 haha viktor, neyse ki hayat bir anime değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Halk sol istemiyor(!) şeklindeki müthiş tespitten 23 sayfa yorum çıkıyormuş demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 silencer soruma cevap alsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 said: we owned liposuction için sana yardımda bulunmaya hazırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 said: silencer soruma cevap alsam? pm at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 said: silencer soruma cevap alsam? bot henüz tamamlanmamış, bazı mesajları atlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 -az gelismsi toplumlardaki kucuk beyinli tipler bu sekilde tepki veriyor iste, bonec orneginde gordugumzu gibi patos patatos sendromu var ve bu yuzden ileriyi gormeyi basaramiyor ve pafnes sendromunda anlatildigi gibi yerinde saymaya devam ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 hentai konusu acmayın,sam atlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 hyr ben burda öörenmek istiyorum. Çünkü bi cevabım olucak ona göre =) paralı/burslu? bi de hangi bölüm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 said: bot henüz tamamlanmamış, bazı mesajları atlıyor. bonec, özgüvenine hayranım ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 silencer ben seninle atışmak istiyorum.yarın 12 de kişisel de buluşalım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 mesajların genel kalıbı hakkında fikir sahibi olduk. xxxx , xxx xxxx ahahaha xxxx, xxx xxx ahaha xxx ? safsaugfasusag , xxx xxx ? xxx xxx ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 tabii horrible, kişisel detaylarını yazdıktan sonra ben de buraya yazarım, kredi kartı numaralarımı filan da ister misin asdasfafafa Vik, 4chan ekolünün üstadı dominic. maalesef taklit edemiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 said: bonec, özgüvenine hayranım ahahah teveccühünüz, sizden örnek alıyoruz, ulu insan.. pardon bot. "silen plastik sundu, silenker iyi günler diler" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 paralı mı lan yoksa heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 insanin egosunun kendinin 10 kati kadar oldugunda ortaya cikan sonucu izliyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 said: mesajların genel kalıbı hakkında fikir sahibi olduk. xxxx , xxx xxxx ahahaha xxxx, xxx xxx ahaha xxx ? safsaugfasusag , xxx xxx ? xxx xxx ahahah problem kendi mesajlarının genel kalıbı hakkında hala fikir sahibi olamaman. (o ahahah ları yıldo seslendiriyormuş gibi düşünmen lazım.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 nebula ne zaman açılmıştı viktor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 silencer LöL sanki okuluna gelip 500 kişi içinden bulucam seni =D Neyse o zaman ben şöle cevabımı veriim , eğer ki bilkentin paralısında okuyup yıldız tekniğe marmaraya vs. bk atıosan git atla gel, babanın parasıyla hava yapma dicem... Haa eğer diyosan ki yok ben burslu kazandım. O zaman da okuduğun bölüme göre değişir. Ne biliim ii bi mühendislikte burslu okuyorsan saygıyla eğilirim istediğin üniye de bk atabilirsin derim ama tutupta en dandik bölümlerden birine girmişsen lütfen ünileri küçümseme... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 eminim silencer 15 yıl önce uoya başlayanlardandır.. şimdi de ko oynuyor olsa gerek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 vik tabii, kahin olduğu için herif, beni de gördü, ego ile fiziğin arasında korelasyondan filan bahsedebiliyor. herkes bonec olsaydı tabii, viktor son derece haklı olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 said: eminim silencer 15 yıl önce uoya başlayanlardandır.. şimdi de ko oynuyor olsa gerek.. bilkent'te okuyup paticik buluşmalarına gelmeye tenezzül bile etmiyorsa, kesin elit birşeyler oynuyordur. daoc felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar