Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yonja'ya yeni rakip

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu sitede kızlar teklif ediyomuş. ilk sayfa dışına bakmadım da ilk sayfada da hiç erkek yoktu. onlara dert değil zaten, yonja'dır, hi5'tir geziyolardır
Mesaj tarihi:
said:
ARMYGIRL
30 Yasinda bayan - buca, Izmir
güler yüzlü; sevecen; oldukca yardımsever. içinde çok fazla ALLAH sevgisi ve insan sevgisi olan bir kulum. VE YARADILANI SEVERİM YARADANDAN ÖTÜRÜ felsefesindeyim...
Mesaj tarihi:
reyyanuzun

31 Yasinda bayan - gop, Ankara
burdan kendimi anlatsam kendim bile inanmayacağım anlattıklarıma onun için şimdi burdan kelime seçmek istemiyorum konuşurken yada tanıştığımızda ben şuyum buyum.

Oh bebek
Mesaj tarihi:
[spo]uyeliginizin aktif olabilmesi icin messenger vasitasiyla site yonetimiyle iletisime gecerek kamera teyidinizi yaptirmaniz gerekmektedir. Lutfen bize ulasin bolumundeki yetkili adreslerden birisiyle irtibata [email protected] msn Sonu Habibimol.com ile bitmeyen hic bir adresten gelecek teyit taleplerini kabul etmeyiniz. Profilinizi lutfen bir kez daha gozden gecirip eksik bilgilerinizi tamamlayiniz. Profil dolduruken lutfen verdiginiz bilgilerin dogru ve saglikli olmasina ozen gosterinizbu diger uyelerin size ualasabilmeleri ve dogru insanlari bulabilmeniz acisindan cok onemlidir. Profil doldururken gostereceginiz ozen sizlerin kalitesini seviyesini ve bu olaya bakis acinizi yansitacagini lutfen goz onunde bulundurunuz. Turkiyenin en guvenli uyelere ozel portalina ve aramiza hos geldiniz. Biz bir aileyiz.DUZEYLI,ISLAMI EVLILIK SITESI: HABIBIMOL[/spo]
hiç bişi anlamadım abi, ne diyor bu?
  • Yeni Oluştur...