Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 love hina'ın ilk bölümünü izledim şimdi; ilginçti. devam ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 ben onu uzun süre hentai zannetmiştim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 said: Cowboy Bebop'un ciddiyet dolu versiyonu olarak düşünülebilir. ben bunu berserk için "olm her bölüm ayrı lan işte" öyle deli spoiler taşımıyor yani anlamında demiştim. eğlence animesi benim için berserk. sdfkjdskfsd yoksa ne alaka tabi haklısınız. love hina güzeldir, candır. ama sağlam ecchi istiyorsanız chobits ten şaşmayacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 @fenris bende hentai umuduyla indirdiydim :D echhi çıktı sonradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 oo hentaiciler bir bir dökülüyor. sdjfhdskafsd senko bana hentai ver bap :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 bende var ark öle karambolde koymuş D:D:DD isteen varsa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 hadeleeeeen. hep karambolde olur zaten. neler var bap ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 bilmiyom ki tam D: paradise bilmem ne bişiler var. sonra garip bişi var anlamadım D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Dragon Pink, Parade Parade ve Shin Angel'a iyi diyorlar. Bilemiycim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 hea öle bişiler var asgaygef :DD:D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 ne hallere düştük. hentai paylaşım topici oldu bu topic, rezalet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 hentai diyip geçme onlarda insan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 yok insan fln deil onlar hele ordaki erkekler hiç insan deil. çocuğun boyu benim kadar, bir çıkarıyor o da benim boyum kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 auhefuhauıhefuıahef :D alışmak lazım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 ben çoluklu çocuklu sevmiyorum ake. masum kızlar ve mobsterlar kral. bi de tentacle a yeni yeni ısınmaya başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 tentacle'ye alışırsan bırakamazsın ama hayat görüşün bile değişir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 ulan dark anime istedim, olay ecchi ve hentai'ye kaydı. lol. tentacle ile hayat görüşünü biraz açar mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Bende daha once merak sardim bi ara anime'ye. Daha sonra Cowboy Bebop vs. DVDlerini alacaktim yurtdisindayken set halinde, sonra kendi kendime kac kere izleyeceksinde bu kadar para vereceksin dedim baska DVDler aldim. Simdi TR'ye geldim Elfen Lied'i indirdim 14 bolum izledim, hosuma gitti. Simdi baska seyler cekmek istiyorum ama boyle cok hayal meyal konu olmasin istiyorum, yazdiginiz mesajlari okudum, cekecem onerdiklerinizin hepsini eMule'den ama 256k baglantiyla ne kadar surer bilemiyorum hic. Zaten bir suru dizi var sirada, bitmek bilmiyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Elfen Lied sevdiysen (geçmiş olsun , herkes hata yapar) Witch Hunter Robin'e bir şans ver bakalım ne düşüneceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Yani sevdim dedigim izledim baymadida cok. Bu Cowboy Bebop vs. nasil? Silahli, kilicli seriler varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 lol ne alaka elfen hoş gelmişti banada ama witch hunter robin kadar nefret ettiğim bir anime olmamıştı çizimleri güzel konu bayık anlatış bayık blabla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Zevkler ve renkler tartışılmaz gerçi ama bana göre de Elfen Lied bayık animelerin şahıdır bana göre.Witch Hunter Robin'de en azından sömürü yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 doğru diyosun :) thasaad gibi bir mala 3 senedir berserki izletmeye calısıyorum başaramıyorum the k3nk n0ob Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 elfen lied bayıktır doğru ama (en azından ağır ilerler) bi depresyona sokar adamı 10gün çıkamazsın walla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 "Sömürü" anime izlemek ayrıdır , izledikten sonra "vay bu seri bana birşeyler kattı" diyebilmek ayrıdır.Kendimizi kandırmayalım , kimse "Elfen Lied bana şöyle şöyle şeyler kattı" diyemez.Bunu Kimi Ga Nazomu Eien'e de yayabiliriz.Ne de olsa "overrated" diye bir kavram var , değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar