Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 şimdi boğaziçi üniversitesinin etrafında kalanların çoğu öğrenci. sanırım kayıtlarını da oraya almışlar orda bir arkadaş baya bir öğrenci gördüğünü söylemişti o sırada. Tüm sandıklardaki sonuçlarda AKP 50'nin altında CHP ise 100ün üstünde. Acaba yurttakiler de ikametgahlarını oraya alıp orda atabiliyor mu [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 19:23 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 olmamış horace. saçın gözükmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 sizin gibi ülkenin yarısının salak olduğunu düşünen "elitist"lerin türkiyede bir azınlık olduğunu bilmek çok büyük bir rahatlık benim için. önce "%25 alırlar ya atıyo bu araştırmacılar" dediniz şimdi "ama oy verenler aptal" diyorsunuz. saygısızlık yaptığınız. ama dediğim gibi azınlıksınız allaha şükür. mhp bile akp yi tebrik ederken bu yaptığınız aşırılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 "ekmek bulamıyorlarsa pasta yesinler" yaklaşımı tam işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 ekmek bulamıyorlarsa akp ye verdiler, akp den ekmek bulanlar da akp ye erdi. ordudan çekinenler de akp ye verdi. demokratik ya da liberalliği ile kendini tanımlayanlar da akp ye verdi. bu sonuçlar o kadar da anormal değil. ama gözümde hepsi aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 hazımsızlık deniyor buna benim bildiğim azınlıkların Türkiyede Allah'a şükür (komünist kesimden başka azınlık kesm yok..) Jadelith sakın yılma bence cok doğru düşünüyosun .. Teprik ederim alayını... Chp Akp ye göz kırptı Mhp adam topluyo dtp ye dalacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 silencer da komikmiş hakkaten ha ha. hani hazır ortam da oluşmuş ya, oturup kendi kendini tatmin (masturbasyon) edebilmek için, eski topiclerime link verip dalga geçmeye çalışmış. ama sadece şebek durumuna düşmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Jade Mhp ninde Akp den bir farkı yok ki, ha aşırı dinci oluşun ya aşırı milliyetçi aynı şey. neyse sen rahatla iiyki azınlıktayız, cogunlukta olsaydık ta medeni bi ülke olsaydık olmazdı zaten, rahat size battıgı için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 aşırı dinci olduklarından dolayı yahudiler ermeniler akp ye verdi dimi. en çok onların korkmaları lazım çünkü azınlıklar. ama doru ya unuttum. siz doğruyu biliyordunuz, diğer herkesin düşünceleri hatalıydı. pardon ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 sadece siz medeni değilsiniz bu ülkede ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 hee. biz de medeniyik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 said: aşırı dinci olduklarından dolayı yahudiler ermeniler akp ye verdi dimi. en çok onların korkmaları lazım çünkü azınlıklar. ama doru ya unuttum. siz doğruyu biliyordunuz, diğer herkesin düşünceleri hatalıydı. pardon ya. onların verdiğini nerden biliyorsun? ama doru ya unuttum, mit sizin elinizdeydi, pardon ya. (oldu mu şimdi?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 oldu bone cumda, son 6 sayfayı okudum, o link vermeleri görücne koptum, ne kadar düşüceksiniz daha merakla bekliorum, hatta 2-3 topicte bu acc emden ve eski acclerimden bulun Raistin, Tasadar, Korialstrasz dan filanda kopalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 yok diasporayla kanki onlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 %46,5'a kadar düştük işte, daha olmuyor. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Düzeltiorum bu milletin %46 sı degil, %46 (akp) + %15 (mhp, aşırı dincilikle, aşırı milliyetçiligin arasında ya bir basamak var ya yok), %5 (Dtp liler) %2-3 (Sp) = %69. Aziz nesin %10 la kaçırmış, ancak fazla degil, az söylemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 benim sadece merak ettiğim bir husus var, akp'ye oy verenler ki hepimiz biliriz akp yeni bir parti, bu parti oluşmadan önce kafalarındaki zihniyet neydi yani siyasi yelpazenin neresindeydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 ben akp'ye vermedim geçen seçimlerde ve vermeyi düşünmüyordum. son 5 yıldaki icraatları ve tutumları fikrimi değiştirdi. e-muhtıra gelince de kesin kararımı verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 akp'nin ne gibi icraatları oldu peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 sam, akp nin yaptığı iyi birşey söylesene harbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 bilinçli cahil cahilden daha tehlikeli :) sözüm meclis dışarı. [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 20:53 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Merkezdeydi bence, kendini sağcı, solcu, milliyetçi, dinci olarak tanıtıp içleri boş olan, sadece bu görüşleri yüzünden oy alan partilerden sıkılmıştı insanlar ve artık saçmasapan kavgalar, muhtıralar ve krizler istemiyorlardı. Ekonomi ve siyasi döngünün düzgün gitmesini isteyenler ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 akp her kesimden insanın partisi olmaya çalıştı gibi son 5 yılda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 valla kingpin'cim 1-2 cevap daha bekleyip öyle yazsaydın, sözün meclisten dışarı mı yoksa güdümlü füze mi belli değil.. :p sosyal hizmetler, dış politika ve ekonomi politikası bence iyiydi. size göre zaten iyi değil o yüzden tartışmayacağım tek tek, zaman israfı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 "akp her kesimden insanın partisi olmaya çalıştı gibi son 5 yılda... " Evet, bu da önemli bir nokta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar