Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ben gidiyorum

Bone

Öne çıkan mesajlar

şimdi boğaziçi üniversitesinin etrafında kalanların çoğu öğrenci. sanırım kayıtlarını da oraya almışlar orda bir arkadaş baya bir öğrenci gördüğünü söylemişti o sırada. Tüm sandıklardaki sonuçlarda AKP 50'nin altında CHP ise 100ün üstünde. Acaba yurttakiler de ikametgahlarını oraya alıp orda atabiliyor mu

[ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 19:23 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

sizin gibi ülkenin yarısının salak olduğunu düşünen "elitist"lerin türkiyede bir azınlık olduğunu bilmek çok büyük bir rahatlık benim için.

önce "%25 alırlar ya atıyo bu araştırmacılar" dediniz

şimdi "ama oy verenler aptal" diyorsunuz.

saygısızlık yaptığınız. ama dediğim gibi azınlıksınız allaha şükür.

mhp bile akp yi tebrik ederken bu yaptığınız aşırılıktır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
aşırı dinci olduklarından dolayı yahudiler ermeniler akp ye verdi dimi. en çok onların korkmaları lazım çünkü azınlıklar.

ama doru ya unuttum. siz doğruyu biliyordunuz, diğer herkesin düşünceleri hatalıydı. pardon ya.

onların verdiğini nerden biliyorsun?

ama doru ya unuttum, mit sizin elinizdeydi, pardon ya.

(oldu mu şimdi?)
Sosyal ağlarda paylaş

valla kingpin'cim 1-2 cevap daha bekleyip öyle yazsaydın, sözün meclisten dışarı mı yoksa güdümlü füze mi belli değil.. :p

sosyal hizmetler, dış politika ve ekonomi politikası bence iyiydi. size göre zaten iyi değil o yüzden tartışmayacağım tek tek, zaman israfı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...