Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 bu yazı çok eski.... Hatta daha önce açılmıştı durun bulcam inş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 şeytan meybuz'un tam kalbinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 gamalı haç dövmem var. boş zamanlarımda da kara büyü yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 @sly-one: Madem halkımızı böyle önemli konularda uyarmayı kendine borç bilmiş bu zat, adam gibi analtsın onu da. Yok anlatamıyosa da ilgi çekip halkı hepten gaza getirmek için kafasına göre çeviriler yapmasın en azından, yani o cümleyi çıakrınca bu değerli yazı ne kaybediyo değerinden? edik: adam iron maiden'ın ne olduğunu bilse eminim yazardı. [ Mesaj 21 Temmuz 2007, Cumartesi - 18:31 tarihinde, aktiftablet tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 21 Temmuz 2007, Cumartesi - 18:32 tarihinde, aktiftablet tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 ya bu metale bok atmanın 2. nesili değil ilk zamanlarındaki bir yazı. çok eski yani, ondan anormal değil o kadar. çok da yüklenmemiş, her yerde o kadar yüklenilmişti sadece tr de değil : ) kim takar o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 harbiden ya takmayın etmeyin . en az 15 senelik vardır bu yazı. engin ardıç'ın gözlüklerinden dolayı yapıyorum bu tahmini de ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 hhehhehhahhshahsasosdmsmcsdcnhsadsdlferıupgfvaskdfjgverıghvsadkjlvnhaaeıuorbvnlknadsvkjbaşırfvsafhcvsn.ADFSLHGIŞQERUJVNAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Acaba Iron Maiden'in ne işe yaradığını biliyor mu bu adam? Bilmiyorsa hemen bir tanesini denetmek lazım. Hem öğrenmek için en az 10 senesi vardı. Bir de hiç kmsenin kimseye bir medya organında küfür etme hakkı yoktur. Bu yazı yeni olsaydı keşke de tazminat davası açıp para falan kazansaydık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Utterable Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 ozzy osbourne o pislik biraderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Gerçi aslında o işkence aletinin adı da demir bakire olarak mı tercüme ediliyordu onu bilmiyorum ama, o alete bu adamı sokmak gerçekten eğlenceli olur :) Aslında bir şey var ki , rexx önündeki tipleme GöThiQ tayfalardan gerçekten bıktım, eğer 90'lı yılların başlarındaki dönemde de bu rexx önü tiplemeleri gibi takılanlar varsa , bu amcamız iyi laf etmiştir, ama şeytan tapıcılık vs gibi saçma salak şeylerle alakası yok, daha Ters incil diye birşeyin varolduğunu bilmeden, Satanizm'in kedi kesmek vs gibi şeylerden ibaret olduğunu sanan, abuk subuk mötten sallama laflar uyduran tiplemerin yaptığı şey özenmekten başka birşey değil. Boş işler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 lem bu engin ardıç şimdi akşamdaki kıl herif değilmi? O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ghost_boo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 adfasfsdafasdfdas.... puahahahahhahahahhaha... Abi süper ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 osle değil osie yazıyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 böyle şeker kız tripleri gibi. z ler s olur ya. osi osborn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Choq qomiq olmush dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Başarılı sıçmış adam, helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 It's more than a religion, it's the only way to live. But the enemies of metal, we cant forgive! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bone Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 engin ardıç mıymış bunu yazan. helal olsun ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Slat Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 İyide adam doğru çevirmiş Iron Maiden= Demir bakire zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 1997 olmalı.Açık Hava Tiyatrosu'nda verilen tek metal konserimiz Pentagram diye biliyorum ben,yoksa başka 1997'de oldu o olayda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arcane Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 said: anası konkenden, babası sekreter kovalamaktanlolol nasıl seksenler kokan bir yazı ve vesikalık. çok beğendim, yüksek mizah değerine sahip. Garbage'a açıp baştan kaybetmiş konu, yazık olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dev Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 :( keşke karalama defterine açsaydım dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… dominic Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 engin ardıç adamım, bıyıkları kesti gençleşti şerefsizim. delikanlı oldu adeta. ve yazı süper, içeriği harika. 1990 sonrası doğanlara komik gelmesi normal, siyah t-shirt giyince büfe'den su alamayanlar, "metalikacılar biz repçiyiz, haydi kapışalım" dialoglarına girmiş insanlar daha iyi anlayacaktır bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mithr Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 ashasudsa uzi ozborn :F buarada o tarikat sahneleri da vinci code'yi hatırlatıyor bana ordan esinlenmiş sanırsam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 2.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Acaba Iron Maiden'in ne işe yaradığını biliyor mu bu adam? Bilmiyorsa hemen bir tanesini denetmek lazım. Hem öğrenmek için en az 10 senesi vardı. Bir de hiç kmsenin kimseye bir medya organında küfür etme hakkı yoktur. Bu yazı yeni olsaydı keşke de tazminat davası açıp para falan kazansaydık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 ozzy osbourne o pislik biraderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Gerçi aslında o işkence aletinin adı da demir bakire olarak mı tercüme ediliyordu onu bilmiyorum ama, o alete bu adamı sokmak gerçekten eğlenceli olur :) Aslında bir şey var ki , rexx önündeki tipleme GöThiQ tayfalardan gerçekten bıktım, eğer 90'lı yılların başlarındaki dönemde de bu rexx önü tiplemeleri gibi takılanlar varsa , bu amcamız iyi laf etmiştir, ama şeytan tapıcılık vs gibi saçma salak şeylerle alakası yok, daha Ters incil diye birşeyin varolduğunu bilmeden, Satanizm'in kedi kesmek vs gibi şeylerden ibaret olduğunu sanan, abuk subuk mötten sallama laflar uyduran tiplemerin yaptığı şey özenmekten başka birşey değil. Boş işler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 lem bu engin ardıç şimdi akşamdaki kıl herif değilmi? O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 adfasfsdafasdfdas.... puahahahahhahahahhaha... Abi süper ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 osle değil osie yazıyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 böyle şeker kız tripleri gibi. z ler s olur ya. osi osborn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Choq qomiq olmush dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Başarılı sıçmış adam, helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 It's more than a religion, it's the only way to live. But the enemies of metal, we cant forgive! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 engin ardıç mıymış bunu yazan. helal olsun ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 İyide adam doğru çevirmiş Iron Maiden= Demir bakire zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 1997 olmalı.Açık Hava Tiyatrosu'nda verilen tek metal konserimiz Pentagram diye biliyorum ben,yoksa başka 1997'de oldu o olayda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 said: anası konkenden, babası sekreter kovalamaktanlolol nasıl seksenler kokan bir yazı ve vesikalık. çok beğendim, yüksek mizah değerine sahip. Garbage'a açıp baştan kaybetmiş konu, yazık olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 :( keşke karalama defterine açsaydım dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 engin ardıç adamım, bıyıkları kesti gençleşti şerefsizim. delikanlı oldu adeta. ve yazı süper, içeriği harika. 1990 sonrası doğanlara komik gelmesi normal, siyah t-shirt giyince büfe'den su alamayanlar, "metalikacılar biz repçiyiz, haydi kapışalım" dialoglarına girmiş insanlar daha iyi anlayacaktır bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 ashasudsa uzi ozborn :F buarada o tarikat sahneleri da vinci code'yi hatırlatıyor bana ordan esinlenmiş sanırsam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar