Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uçan araç kullanabildiğimiz oyunlar


Asteroth

Öne çıkan mesajlar

böle eski pırpır uçaklarla yarışılan bi oyun vardı onu bulursan oyna dicem de adını bile hatırlamıyorum :P Bi e Star Wars : Pod Race var, bunun da ismi tam olarak böle deildi sanırım. İkisi de pek yeni sayılmaz. DX7-8 zamanlarından kalma oyunlar...

[ Mesaj 20 Temmuz 2007, Cuma - 17:11 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hemen gidiyorusun, il2 sturmovik: 1946 alıyosun. Bu paketin içinde şu ana kadar çıkmış bütün il2'ler var. 1 DVDlik bu oyunu kurup dogfighta, dive bombing'e adrenaline doyuyosun. Yetmediği yerde geliyosun, hamachiden beraber görevlere çıkıyoruz. Olay budur.


edik: Hayvani bi simülasyon olsa da ayrıntılı zorluk seviyesi ile hiç oynamamış adam bile gözü kapalı ace oluabiliyo, o kadar da esnek bi oyun. Joystick için almak bi yana dursun, sırf bu oyun için joystick alınır (ben alıcam da evdekilerin dırdırından korkuyorum:) )

[ Mesaj 20 Temmuz 2007, Cuma - 21:10 tarihinde, aktiftablet tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Stuka diye de mi oyun var? anlamadım. Il2'de de stuka kullanabilyosun doğal olarak. Hatta 1946 savaşın 45te bitmediğini varsayarak, Almanlar'ın proje aşamasında kalmış akla zarara bilimum aletlerini uçurmanıza olanak sağlıyor. Misal Heinkel Lerche:



Me262'nin 4*30mm silah yüküne hayran kalıp, Dornier do335'in Mustangi nasıl rezil ettiğine şahit oluyoruz. Gaza geldim be, oyniyim biraz :)

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...