Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 TV karakteri değil de, Undying oyunundaki Aaron karakteri abuk subuk sağdan soldan çıkışları, iğrenç kahkahaları ve bıçaklarla sağlı sollu saldırılarıyla en tırstığım karakterlerden biri olmayı başarmıştır. Ayrıca benim de en korktuğum karakter It'teki Pennywise'dır. Ama kitapta okuduğumda daha fena korkuyordum, filmini izliyince azaldı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 thirteen ghosts dan juggernaut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DePeCHe Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Jeepers Creepers 1-2 jeepers creepers, where'd you get those peepers? jeepers creepers, where'd you get those eyes? [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 [spo] [/spo] şunu yazmazsam olmaz. ama half life'dan; [spo] [/spo] [ Mesaj 20 Temmuz 2007, Cuma - 13:42 tarihinde, Durotan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Payloçoların hepsinden tırsarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 the shining'deki jack derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 [spo] [/spo] Cocukken Beter Böcekteki şu heriften cok korkmustum =( [spo] [/spo] Diğer korkunç elemanları yazmışlar tabi Pennywise falan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 seninki benim resimden daha iyiymiş. o işte en korkuncu. alien ftw :) gerçi beetlejuice'u ben evde beslemek istemiştim ilk görünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 pennywise 20li yaşlarını süren neslimizi komple palyaço korkusuyla doldurmuş bir karakter. zira ben bunun yüzünden ne zaman palyaço görsem mutlaka gecesine kabus görürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 horace ve alcadras +1. shining ftw. hastasıyım. ötesi olamaz. makyaj vs. diğerleri. asıl psikopatlık budur :p all work no play makes jack a dull boy aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 exorcist ve gulyabaniden de korkmuştum ben küçükken. gulytabaninin hiç resmini bulamıyom ama, exorcist in beni en çok ürküten sahnesini koyayım. video bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 mesela 18 yaşıma geldim hala chucky'den korkarım ben,bakamıyorum kardeşim. En pis,en kötü şeyleri izleyebiliyorum ama ona bakamıyorum adsfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 benim de halen çaki'den bir tiksinçliğim var, ilginç bir fenomen kendisi. çok lanet etmiştim konsepti düşünen kişiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Dark tower serisinde ki sığ adamlardan ve 3. tip vampirlerden. Kitap ama olsun insanın hayalgücünün sınırı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Kimse Elm Sokağından Freddy dememiş, o şerefsiz yüzünden 10 sene evde yalnız kalamadım :( Bir de susam sokağındaki kurabiye canavarından korkardım. O ve körfez savaşı yüzünden 5 yaşıma kadar annem ve babamın arasında yattım. Sonra kardeşim doğdu beni sittir ettiler odama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 said: Dark tower serisinde ki sığ adamlardan ve 3. tip vampirlerden. Kitap ama olsun insanın hayalgücünün sınırı yok. Salla onları yaws asıl Dandelo güzeldi zaten o da paylayço idi sanınırm :S ama süper seridir Kara Kule ahh sonunda ne küfür saydırmıştım. Bence bu yüzden en iğrenç karakter Stephan King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 oyunları kitapları filanda ekliyelim o zmn :D Lovecraft tan bir hikaye vardı böle bir kasaada, kasabanın altında yaşayan insanlar vardı oraya ta eski zamanlarda çekilmişler sonra evrimleşip garip bişi olmuşlar. Kasabadakileri filan yiyorlardı. Adını hatırlamıyourm ama onlardan çok korkmuştum be okurken . Oyunlarda Silent Hill piramit kafadan tırstığım kadar bişiden tırsmam. Yavaş ama korkutucu bişi. Düşünün : (lol yazdıktan sonra karar verdim ışıklar kapalı ve sessiz bir ortamda okuyun :D) Dar bir koridorda ilerliyorsunuz, bir ses duydunuz. Arkanıza bir kez dönüp baktınız hiç bir şey yok. Önünüzü dönüp yolunuza gidiceksiniz tam ama solda garip bir metal parçası var. Birden elektrikler git gel olur, korkarsınız, ensenizde garip bir sıcaklık belirir, ölüm gelmiş gibi. Kaçmak istersiniz ama hareket edemezsiniz. Bir ses gelir, paslanmış, körelmiş metalin yere sürünme sesidir. Gittikçe size doğru yaklaşıyor. Fenerinizi açarsınız hemen arkanızı dönüp. Ses yavaş yavaş gelmektedir ama her adımınızda sanki daha da yaklaşmıştır size. Korkarsınız, fener elinizden düşer. Aramaya zamanınız yoktur, artık metal sesiyle birlikte boğazdan gelen garip hırıltılarda duymaya başlamışsınızdır. Kaçmak istersiniz. Çıkmaz yol, geri dön yan koridora gir. Orada bir şey görürsünüz. Elinde bir adam vardır. Yere damlayan kan damlalarının sesini duyarsanız. Çığlık atmak istersiniz ama atamazsınız. Elinde ki metal parçasını görürsünüz sonra. Korkarsınız, donakalırsınız. Sizden daha büyüktür bu metal, hiçte keskin gözükmüyor, paslanmış ve kanlanmış bir metaldir. Kapı ve arasında iki metre vardır piramit kafayla. Kendinize gelirsiniz koşmaya başlarsınız. Siz iki adım atarsınız, o bir adım atar. Siz hızlanırsınız üç adım atarsınız o bir adım atar. Tamam kurtuldunuz işte derken bir anda elindeki adamı size fırlatır. Neye uğradığınızı şaşırırsınız. Koca bir et parçası, kasaptan çıkmış gibi size doğru geliyordur. Asıl sizi korkutan şey üstünüze düştüğünde hala canlı gibi olmasıdır. Karşınızda piramit kafa vardır ve buradan kaçış yoktur. [spo][/spo] Saygılar Pyramid Head Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Hİİİ o ne ya öyle harbi sıfatı gece görsem ona kalmaz ben zaten ölürüm. edik:yanlız elemanın makina 10 numaraymış korkmadım şimdi sevmeye başladım.. şekercim benim. [ Mesaj 22 Temmuz 2007, Pazar - 02:44 tarihinde, Fransuxa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 sen seyi diyosun ya sehrin altinda yasayan balik adam tadindaki seleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 en korkunç karakter babamdır.. üstüne adam tanımam...eric roberts a benzerliğiyle bilinir .P DOA daki son boss babam!! [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 :O:O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 piramit kafa: +21 değilseniz uzak durun http://www.youtube.com/watch?v=gC8i6kUI-R0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 sut kardeslerdeki "gulyabani" one tırsınc seydır olee yaa muzıgını duyunca bıle dırek gozlerımı kapatırdım anneeeeeeeeeeeeee. bu arada bu fılmı mı dıyorsunuz ?ben pek beyenmemıstım hatta sacma bulmustum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar