Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En korkunç karakter

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

TV karakteri değil de, Undying oyunundaki Aaron karakteri abuk subuk sağdan soldan çıkışları, iğrenç kahkahaları ve bıçaklarla sağlı sollu saldırılarıyla en tırstığım karakterlerden biri olmayı başarmıştır.

Ayrıca benim de en korktuğum karakter It'teki Pennywise'dır. Ama kitapta okuduğumda daha fena korkuyordum, filmini izliyince azaldı :P

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dark tower serisinde ki sığ adamlardan ve 3. tip vampirlerden. Kitap ama olsun insanın hayalgücünün sınırı yok.

Salla onları yaws asıl Dandelo güzeldi zaten o da paylayço idi sanınırm :S ama süper seridir Kara Kule ahh sonunda ne küfür saydırmıştım. Bence bu yüzden en iğrenç karakter Stephan King
Sosyal ağlarda paylaş

oyunları kitapları filanda ekliyelim o zmn :D

Lovecraft tan bir hikaye vardı böle bir kasaada, kasabanın altında yaşayan insanlar vardı oraya ta eski zamanlarda çekilmişler sonra evrimleşip garip bişi olmuşlar. Kasabadakileri filan yiyorlardı. Adını hatırlamıyourm ama onlardan çok korkmuştum be okurken .

Oyunlarda Silent Hill piramit kafadan tırstığım kadar bişiden tırsmam. Yavaş ama korkutucu bişi.

Düşünün : (lol yazdıktan sonra karar verdim ışıklar kapalı ve sessiz bir ortamda okuyun :D)

Dar bir koridorda ilerliyorsunuz, bir ses duydunuz. Arkanıza bir kez dönüp baktınız hiç bir şey yok. Önünüzü dönüp yolunuza gidiceksiniz tam ama solda garip bir metal parçası var. Birden elektrikler git gel olur, korkarsınız, ensenizde garip bir sıcaklık belirir, ölüm gelmiş gibi. Kaçmak istersiniz ama hareket edemezsiniz. Bir ses gelir, paslanmış, körelmiş metalin yere sürünme sesidir. Gittikçe size doğru yaklaşıyor. Fenerinizi açarsınız hemen arkanızı dönüp. Ses yavaş yavaş gelmektedir ama her adımınızda sanki daha da yaklaşmıştır size. Korkarsınız, fener elinizden düşer. Aramaya zamanınız yoktur, artık metal sesiyle birlikte boğazdan gelen garip hırıltılarda duymaya başlamışsınızdır. Kaçmak istersiniz. Çıkmaz yol, geri dön yan koridora gir. Orada bir şey görürsünüz. Elinde bir adam vardır. Yere damlayan kan damlalarının sesini duyarsanız. Çığlık atmak istersiniz ama atamazsınız. Elinde ki metal parçasını görürsünüz sonra. Korkarsınız, donakalırsınız. Sizden daha büyüktür bu metal, hiçte keskin gözükmüyor, paslanmış ve kanlanmış bir metaldir. Kapı ve arasında iki metre vardır piramit kafayla. Kendinize gelirsiniz koşmaya başlarsınız. Siz iki adım atarsınız, o bir adım atar. Siz hızlanırsınız üç adım atarsınız o bir adım atar. Tamam kurtuldunuz işte derken bir anda elindeki adamı size fırlatır. Neye uğradığınızı şaşırırsınız. Koca bir et parçası, kasaptan çıkmış gibi size doğru geliyordur. Asıl sizi korkutan şey üstünüze düştüğünde hala canlı gibi olmasıdır. Karşınızda piramit kafa vardır ve buradan kaçış yoktur.

[spo][/spo]

Saygılar Pyramid Head

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...