Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BJK TV Gerçekleri

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

Digiturk 79 nolu kanaldan yayın yapmakta olan BJK TV, 18 Temmuz itibari ile platformumuzdan çıkarılmıştır. Yayın hayatına Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün bünyesindeki bir televizyon kanalı olarak başlayan BJK TV, Beşiktaş camiası ve taraftarına jest amacıyla Digiturk'e hiçbir ücret talep edilmeden dahil edilmiştir.

Kanalların belli bir ücret karşılığında yer alabildiği Digiturk'te ücret ödemeden yer alan BJK TV, daha sonra Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün bünyesinden çıkmış ve bir medya grubunun bünyesine katılmıştır.

BJK TV'nin kulüp televizyonu kimliğinden çıkıp medya grubu kanalı olmasına rağmen, Digiturk jestinden geri adım atmamış ve üyesi olan Beşiktaşlıların BJK TV'yi izleyebilmesi için fedakarlıkta bulunmuştur.

Ancak dün gelinen noktada BJK TV'nin Digiturk'ten çıkartılması zorunlu ve kaçınılamaz bir hal almıştır. Beşiktaş'ın oynadığı hazırlık maçı başka bir Dijital Yayın Platformunun çıkarları gözetilerek, BJK TV'den "ŞİFRELİ" yayınlanmıştır.

Digiturk'ün ticari haklarını bir yana bırakarak bugüne kadar en ufak bir ücret almadığı BJK TV'nin, sahibi olduğu medya grubu tarafından çıkarlarına alet edilmesi ve bunun Digiturk üzerinden yapılması nedeniyle, BJK TV'nin Digiturk'ten çıkartıldığını Beşiktaş camiası ve Digiturk üyelerine üzülerek duyururuz.
Sosyal ağlarda paylaş

Çukurova grubu medyadaki hisselerinin %50'sini satılığa çıkardı. Maliye ile araları bugünlerde pek iyi değil. Doğan grubu, yurtdışından ortak bakıyor.

Göstergeler, D-Smart yakında Digitürk'ü alt eder yönünde. İnşallah adam gibi fiyat ve pazarlama yaparlar da keyfini çıkarırız futbolun. Ben yıllardır Gs maçı izlemedim ha, halbuki eskiden cine5 bile almıştım.
Sosyal ağlarda paylaş

Ki sunu ekliyim bu bir yayin kurulusunun tekelinde olmasi durumunda daha rahatlayacagiz .. anlamiyorum Digiturkumuz war mutlumuyum cok mutluyum ama gidipte yanina d-smart decoder i kupa maclari da el degistirsin x-smart decoder i bu sekilde decoder we anten bollugu yasicaz bu gidisle..
Sosyal ağlarda paylaş

ya barı geç benim bildiğime göre uefa maçları milli maçlar dahil şifreleme yasağı var.D-smart'in alması şifre koymak anlamına geliyor.Ya da yeni kanal açar orada verir,o da bir nevi şifre dalına giriyor,sonuçta d-smart almak zorunda kalıyorsun.

Şİfresiz verirlerse zaten her türlü uydu da vs. D-Spor var izlenir ama bilemiyorum.

Asıl büyük kluplerimizin yaptığı rezillik konuşulmalı bence.Para uğruna 3 takımda verdi kanallarını,yazık ...

[ Mesaj 22 Temmuz 2007, Pazar - 00:21 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...