eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Digiturk 79 nolu kanaldan yayın yapmakta olan BJK TV, 18 Temmuz itibari ile platformumuzdan çıkarılmıştır. Yayın hayatına Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün bünyesindeki bir televizyon kanalı olarak başlayan BJK TV, Beşiktaş camiası ve taraftarına jest amacıyla Digiturk'e hiçbir ücret talep edilmeden dahil edilmiştir. Kanalların belli bir ücret karşılığında yer alabildiği Digiturk'te ücret ödemeden yer alan BJK TV, daha sonra Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün bünyesinden çıkmış ve bir medya grubunun bünyesine katılmıştır. BJK TV'nin kulüp televizyonu kimliğinden çıkıp medya grubu kanalı olmasına rağmen, Digiturk jestinden geri adım atmamış ve üyesi olan Beşiktaşlıların BJK TV'yi izleyebilmesi için fedakarlıkta bulunmuştur. Ancak dün gelinen noktada BJK TV'nin Digiturk'ten çıkartılması zorunlu ve kaçınılamaz bir hal almıştır. Beşiktaş'ın oynadığı hazırlık maçı başka bir Dijital Yayın Platformunun çıkarları gözetilerek, BJK TV'den "ŞİFRELİ" yayınlanmıştır. Digiturk'ün ticari haklarını bir yana bırakarak bugüne kadar en ufak bir ücret almadığı BJK TV'nin, sahibi olduğu medya grubu tarafından çıkarlarına alet edilmesi ve bunun Digiturk üzerinden yapılması nedeniyle, BJK TV'nin Digiturk'ten çıkartıldığını Beşiktaş camiası ve Digiturk üyelerine üzülerek duyururuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 kötü olmus arada bi oturup chelsea maçını izliyorduk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Medya savaşı kızışıyor, Doğan holding D-Smartı tuttursa da yayın hakkı için rekabet, dolayısıyla ödenen para artsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Şu D-Smart ellerinde patlasa çok sevinecem yaa Paraları da verdiler ne de olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 neyse en azından fb tv duruyor. högh'lü uche'li dönemlerin maçlarını o kadar merak ediyorum ki sağolsun fb tv ve digiturk sayesinde izleyebiliyoruz hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 neden boyle birsey yapmislar anlamadim klup televizyonunun amaci karlilik olmamali fbtv gibi olabildigince yuksek sayida izleyiciye ulasmali bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 vallahi bayağı para vermişler kuluplere diye biliyorum,hazırlık maçlarıın tamamı d-smart'ta şifreli olarak yayınlanıyor. FB TV'de de şifre vardı geçen gün d-Smart pis geliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 ihale açılsın zaten lig tv süresi bitsin D-smart kesin alır. Doğan resmen bunun için kurdu dsmartı herkes 1-3 yıllık anlaşma yaparken Beşiktaş ım 8 sene yapmış ne güzel istanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 bu d smart i alan varmi aranizda ya 1 tane hazirlik maci izleyemedim sayelerinde mac keyfindende olduk illa ki her yeni cikan seyi alicaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Çukurova grubu medyadaki hisselerinin %50'sini satılığa çıkardı. Maliye ile araları bugünlerde pek iyi değil. Doğan grubu, yurtdışından ortak bakıyor. Göstergeler, D-Smart yakında Digitürk'ü alt eder yönünde. İnşallah adam gibi fiyat ve pazarlama yaparlar da keyfini çıkarırız futbolun. Ben yıllardır Gs maçı izlemedim ha, halbuki eskiden cine5 bile almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 ya adam gibi hizmet sağlasınlarda kime geçerse geçsin.Kulupleri kendine bağladı zaten Doğan Grubu,ligde pek uzak değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Ihale daha gecenlerde yapildi D-Smart we Digiturk katildi we digiturk 2010 yilina kadar tekrar aldi mac haklarini nasil d-smart kesin alir onu anlamadim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Ki sunu ekliyim bu bir yayin kurulusunun tekelinde olmasi durumunda daha rahatlayacagiz .. anlamiyorum Digiturkumuz war mutlumuyum cok mutluyum ama gidipte yanina d-smart decoder i kupa maclari da el degistirsin x-smart decoder i bu sekilde decoder we anten bollugu yasicaz bu gidisle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 o değil eğer fenerbahçe de beşiktaş'ta şampiyonlar liginde gruplara kalırsa takımlardan birinin maçı d-smart'ta mi ne yayınlanacakmış.Şampiyonlar Ligi maçlarına şifre koyma yasağı var diye biliyorum,hadi yok diyelim,cidden ayıp bir şey bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Aynı anda ikisi birden Ş.L.'ye kalırsa biri Salı oynar diğeri Çarşamba, kuralar ona göre çekiliyor, fikstürler ona göre belirleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 CL , Star'da değil mi ya hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 adi d-smart eğer 2 takım kalırsa birini d-smart'ta yayınlarız dediler,gel gör ki piyasada d-smart olan pub,bar göremiyorum ben,kahve'de de seyretmem açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 ya barı geç benim bildiğime göre uefa maçları milli maçlar dahil şifreleme yasağı var.D-smart'in alması şifre koymak anlamına geliyor.Ya da yeni kanal açar orada verir,o da bir nevi şifre dalına giriyor,sonuçta d-smart almak zorunda kalıyorsun. Şİfresiz verirlerse zaten her türlü uydu da vs. D-Spor var izlenir ama bilemiyorum. Asıl büyük kluplerimizin yaptığı rezillik konuşulmalı bence.Para uğruna 3 takımda verdi kanallarını,yazık ... [ Mesaj 22 Temmuz 2007, Pazar - 00:21 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 bjk tv mi vardı_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 cahilsin fistan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Zaten Star wericekte Sampiyonlar ligi maclarinin tamamının hakkı onlarda ek olarak d smarttanda ayrı spiker esliginde yayın yapılabilir belki ama Stardanda Besiktas maclarını izleyebileceksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 D-smartta Şampiyonlar ligi ön eleme turları var gruptan itibaren Star'da, ha ikisi aynı grupta o ona verir ayın hakkını deseniz o da olmaz; Şampiyonlar Ligi ya şifrelenemiyor ya da şifreli yayın hakkı ayrıca satılıyor.(ikisinden biri tam emin değilim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar