skyly Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Dün akşam yatakta uzanıyordum telefon çaldı. Üşenerek kalktım içeri gittim açtım telefonu dayadım kulağıma bir müzik sesi geliyo saçma sapan bişeyler anlaşılmıyo. Dedim işletiyorlar lan neyse bekledim biraz merake ettim. Sonra çok tanıdık bir ses "Merhaba kardeşim... " diyo bana. Ses çok tanıdık. Bilinç altım allah bu sesin belasını versin diyo ama çıkaramadım. Sonra devam etti o ses: " Ben Ak Parti Genel Başkanı Rec.. " ŞAK... Direk telefonu kapattım sinirlenip. Adamlar rte nin sesini kaydetmişler sırayla evleri arıyorlar heralde varmı böyle bi olay? Bana çok saçma geldi valla... [ Mesaj 19 Temmuz 2007, Perşembe - 14:09 tarihinde, skyly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 yok artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 o ne lan öyle? savcılığa şikayet edelim sapıklık yapıyo diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Daha bana rastlamadı ama bir sürü kişi arandı böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 oha o ne be edit: gazetelere çıkmış bu arada annem diyor [ Mesaj 19 Temmuz 2007, Perşembe - 14:12 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 rüya olmasın? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 ofisi aradı dünde bizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 bizim arkadasada devlet bahceliden sms geldi.. rekabet heryerde eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Böyle bir topic daha vardı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 gecenin 3 ünde aradı ...... .....ları, dava edebilir miy im bunları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Edemezsin,etsen de kazanamazsin,kazansan da aslinda kaybetmissindir... ( bkz, gercek bilgi yoktur,olsa da bilinmez,bilinse de aktarilamaz :) ) Sen kendini demokratik,sosyal bir hukuk devletinde sandin galiba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=184530 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 belediyeler yapıyordu bunu hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 babama da bir kaç gündür Suna Vidinli'den mesaj geliyor. :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 beni de ara tayyip, dedikodu yapak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 yüzüne kapatanları tespit edip bürokrasiden banlıyorlarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 o zmn ben direk banlandım çünkü adını duyduğum gibi kapadım yüzüne. Düşüncese belli bir saniyede kapatanları yüzüne kapattı diye algılıyolarmış fln ne komik olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Abi bizi niye aramadı ki ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Ödemeli aradı geçen. Yüzsüz herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 bana mesaj atmış hemzemin "slmm npysnn ; ) çk skılyrm bn..... : (" diye ben niyetini anladım oy isteyecek cevap vermedim.538 li bi numara dikkat edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Adamın işi gücü yoktu seni arıycak. Bana mesaj geldi akp den regaip kandili dolayısıyla o başka :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Seçim yasakları diye bişey var. Önce resmi aracın kırmızı plakasının üzerine sahte plaka takıp gezer, sonra evleri arar. Adamın devletin hiçbir kurumuna olmadığı gibi yasalarada saygısı yok. Ağzına atmış demokrasi marka bi sakız çiğniyor cak cak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 said: Ödemeli aradı geçen. Yüzsüz herif. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 aramış bizi de..işten döndğümde annem söyledi..ehahha bugn tayyiplen konuştum eheheh şeklinde gülmekten vaadlerini de duyamadım adamın diyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Yüzsüz Tayyip diye kayıt yapıp başbakanlığı arayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar