Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 said: şeva,adriano,ronaldo,carew,cassano,paptista ve daha niceleri bunlardan herhangi birini fbli yöneticiler açıkladımı? yoksa siz fanatik fotomaçın yazılarını okuyan körlerdenmisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 en büyüğüz diyen takımı herzaman yeniyoruz halihazırda en büyük biz oluyoruz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 geçen sene ilk maç 0-0 ikinci maç 1-0 kupa ilk maç 0-1 ikinci maç 1-0 fbnin 2 g 1b 1m her zaman yendiğiniz açık önceki sene ise ilk maç inönüde yenmiştik 2. maçı hatırlamıyorum burda ne oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 sallama yavru kartal İlk maç 0-0 kupa ilk maç 1-0 ikinci maç 1-1 lig ikinci maç 1-0 1g 2b 1m genellemeyede şöyle bir göz atalımmı senle o kartal gözlerinlede bi gör =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 tamam biz de gs'yi paso yeniyoruz hani süper kupalarımız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 O son maç , o kejmanın golü , o inönüdeki ölüm sessizliği tüm maçlara bedeldi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 ooo onlara dönüceksek ben 50 maç sayayım sana öyle. Sergenin kadıköyde 90da 90 a attığı 90 da Korayla kalecisiz 4-3 yendiğimiz ..... ... .. . [ Mesaj 20 Temmuz 2007, Cuma - 21:55 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 said: kupa ilk maç 1-0 ikinci maç 1-1 1-1 uzatma sonunda ben 90 dkdan bahsediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Boşver Black :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 puhauhuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 say 50 tane maç hangisi şampiyonlugu getirdi size , ben 2 tane maç söylerim sana 2 sindede şampiyonlugu aldık elinizden 50 maça bedel , "serhat serhat tuncay" 8 puan öndeydiniz , "kezman" başkanınız şampiyonluk türküleri söylerken ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 yavru kartal bende ilk 45dakkadan bahsediyorum. İlk 45dakkada Beşiktaş hep üstün. bonjo bi git allasen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 valla kadıkoyde kalecısız 3-4 bıten mac bence sampıyonluk macı kadar onemlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 gerçekleri tarih yazar, tarihide gönül yazar xD ooo oooooo :D 3-4 lük Kadıköy zaferi her takıma nasip olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 valla tabi önemli olur çünkü şampiyonluk alamıyorsunuz , şampiyonluklarınız olmadıgı için maçlar çok önemli konuma geliyor sizin açınızdan bakıldıgında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 biz direk şampiyonu yeniyoruz. öylesi daha keyifli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 bunu diyen 6-0'ı 6 senedir kutlayan takımın taraftarı. ne diim ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 e boru deil 10 kişi kalede pancu 3-4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 bide 55bin(!) kişinin önünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 seviyesizliğe bak topicteki lol.çokmu kasıyonuz laf sokucam diye ya?yok öbürü 4-3 yenmiş yok biri 1-0 yenmiş yok öbürü etmiş.dünya sıralaması diye bişey var xD [spo] beşiktaş git bi şampiyon ol 2.5 yıldız ol xD NİHAHAHHA[/spo] [ Mesaj 21 Temmuz 2007, Cumartesi - 13:16 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Spoiler de dediğin olay artık 100 yılda bir oluyor malesef bir dahakini görmeye ömrümüz yetmez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Hayir nie Besiktas Fenerbahce Tartismasi ? Taraftar Sayisi : Fenerbahce Yurt ici Basari : Fenerbahce Maddi Durum : Fenerbahce Tesislesme : Fenerbahce Futbol : Fenerbahce Basketbol : Fenerbahce Diger Tum Amator Branslar : Fenerbahce Kadro Zenginligi : Fenerbahce E Besiktasin Ustun oldugu 1 konu yokken neden besiktas fenerbahce tartismasi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Yurt ici Basari : Fenerbahce bare 10 senede bir türkiye kupasını alın lütfen yani.. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Biz her sene şampyon olalım o kupa da size kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 bu tür tartışmalar aşılmadığı sürece türk sporu da türk insanı da yerinde saymaya mahkum malesef,bunu görüyorum buradan... hayır yani isterseniz 1000 kere şampiyon olsun takımınız yani sonuçta ne değişiyor ? Spor kardeşim spor. Ben şuan taraftarın geldiği noktadan korkmaya başladım.Bu gün yapılan bu tartışmalarla Sol-Sağ çatışmaları arasında farklılık görememeye başladım ben. Hangi takımlısın ? x takımlıyım yavşaksın o zaman,senin takım ezik,şampiyon x Öncelikle rakiplerine saygı duymalısın ki,gelişesin.Yani bizim takımlarımızın başına hiç gelmemiş ve bu gidişle gelmeyecek olan şey,aşalım artık bunları.Yok şu kadar şampiyon olduk,yok şu kadar senedir kupa kaldırmadınız,yok şu zamanda şunu yaptık siz hala yapamadınız.Geçelim arkadaşlar bunları... [ Mesaj 22 Temmuz 2007, Pazar - 00:16 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar