Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Moonkin


Exceed

Öne çıkan mesajlar

arama yaptım ama bulamadım ...

tecrübeli moonkin'lerin yardımına ihtiyacım var.

dün shadow lab'da moonkin olarak yer aldım ve gayet epic bir dps mage'i damage'de geçtim, hem de ortalama itemlerimle. [ 2-3 yeşil itemim bile mevcut ] zaten mage bana yardım için gelmişti. shadow lab'lık bir olaya kalmayan gayet epic bir arkadaşımız. velhasıl gayet şaşırdım.

şimdi;

http://www.wowhead.com/?talent=0tjrzissguAoZV0h

talent'im bu şekilde. artı , eksi ne var sizce ? veya vereceğiniz talent var mı ? resto'da 8 puan sonrası ziyan gibi. dps yaparken moonfire, swarm, wrath spam harici dps taktiğiniz var mı ? starfire'ı çok spamlamak doğru değil sanırım, bilemiyorum. bir de, moonkin'de cirit mi yoksa damage up mu daha değerli sizce.

dün wsg'de bir warrior'u 2 starfire ile indirdikten sonra moonkin'e abanma kararı verdim ve valla gayet hoşuma gitti yahu.

tşk'ler.

[ Mesaj 16 Temmuz 2007, Pazartesi - 14:29 tarihinde, Exceed tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şöyle söyleyeyim, damage mater açtığımı söyledim ve gayet dengeli oynadı. hatta 1-2 kez report ettiğimde damage'i kendini kastı, damage için. benim çok iyi oynama ihtimalimi niye göz önüne almıyorsunuz yahu (:
mage'i geçtim ama %2 gibi bir farkla, öyle devasa bir fark yoktu, sonuçta geçtim, geçmeseydim bile dengeli olacaktım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

genelde feral oynarim, bir ara sikintidan moonkin yaptim. heal itemlarla bir de ah`dan alinma bir iki parca yesil cloth ile, av'de damage da ilk bes icersindeydim hep, wsg`ler de ilk ucten biri oluyordum. hatta baya bir adam benimle dalga gecti bu gearla moonkin oynanir mi diye :). ne yazik ki hic bir raid beni almadigi icin bilemiyorum raid de ne olurdu. sonra yine feral oldum, ortalardayim damage`da.

tabi oynanis bicimi de degisiyor. moonkin isen arkadan saydirip sadece damage yapmaya calisiyorum, feral de ise duruma gore kedi, ayi oluyorum. daha bir stratejik oynuyorsun. av`de mesala player pesinde degil de mob pesinde kosuyorum feralde. veya wsg`de bayrak pesinde.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Moonkin ferala göre daha zor bi sınıf çünkü hem pvp hem de pve için kullanılcak bi talent build yok. Senin build pvp için fena değil, ben olsam imp grasptan 2 puan alıp celestial focusa veririm. Gerek interrupt gerek stun şansı olsun çok yararlı bi talent o. Raid için düşünüyorsan intensty şart. Şöyle bi raid build kullandım zamanında

http://www.wowhead.com/?talent=Mt0rdissguAoZxMI

Dpslerde mageleri geçebilirsin moonkin için normaldir de sende yeşiller onda epixler varsa o eleman pek iyi de oynamamış, moonkin dps itemlara çok bağlı. Itemlarla damage artışı diğer sınıflara göre dahadikey bi grafik çiziyor diyebiliriz. Rotasyonlar klasiktir zaten, swarm mf wrath wrath diye gider. Uzun combatlarda mana efficency yüzünden wrath yerine sf kullanıp hiç mf atmamak lazım. Itema göre değişen bişey tabi, hangi combolarla kaç dakikada manan bitiyor yaz kenara ona göre gir combatlara. Ama thrashlerde 5manlerde sağlam ekipmanlı bi moonkini geçmek zor.

20 crit idealdir moonkin için, zaten fazlası çok aggro çekiyor. Sublety bence gereksiz yere balancetan puan yemek. Crit 18 19 olduktan sonra spell damage yüklen en az 700 falan olması lazım. Eksik parçaları özellikle pve için clothla kapa, pvpde cloth giyme. Bide feral oynadıktan sonra moonkin beni kısa sürede sıkmıştı. Ot olup bide dpsde birinci olmanın ayrı bi keyfi var hehe
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

4.5kyı ortalama altı setle arkadaşım critliyor :/ . Starfire adı altında başka bir şeyler kaymış olmayacağına göre de :P . Demek ki yemişim. One Shot Rogue...

Moonkin iyidir iyi. Manası çok çabuk bitiyor ama shadow prili shamanlı raidlerde, hem verdiği %5 crit buff hem de iyi dpssi sayesinde yer bulabilir kanımca. Ama onun yerine mage vs. almak daha iyi de olabilir bilemiyorum ne kadar fark eder.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...