Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Disturbia


eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

  • 2 hafta sonra ...
ben bekledim biri bilgi versin burdan diye ama teheey illaki ekşi sözlük açıp oradan bakacağız:D neyse öğrendim ben neyin nesidir. yazayım buraya da.
bu film alfred hitchcock un rear window filminin coverıymış. gidin orijinalini izleyin derim ben açıkçası. orijinali çok güzeldir çünkü. bundan cacık olmaz diye düşünmekteyim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu gün gittim. şu an vizyondaki filmler arasında izlenebilirliği olan 1-2 filmden biri. hoş sayılırdı. hani film boyunca üf sıkıldım dedirttirmedi bana.

2 saçma olay var:

[spo]
1- hatunun baş roldeki çocuğa kafadan aşık olması
2- son bölümde hatun kaçmasına rağmen nşye polise ayrıca haber vermedi :S nie 911 i aramadı. niye çevreden yardım şstemedi. ayrıca "lan" kız nerdeydi :S ?[/spo]

bununla birlikte bu tarz filmler bir sürü çekildi vs. ancak gene de hoş yapmışlar. hani paranız boşa gitmez bence.

baş roldeki çocuk güzel oynamış. bi hatasını görmedim. matrix'imin trinitisi çok yorgun argın görünüodu filmde (rol icabı tabiki de), keşke onun yerine başkası oynasaymış okadar ufak bi rolü (parası mı bitti ne ?)

filmde daha bi koordine cinayet çözme olayı bekliodum, ama çok çabuk çözüme gitti film. ilk yarı sadece tanıtma vs olayın hazırlanışı ile geçti, o baya bi ağırlaştırmış filmi.

ha şunu da eklemeden edemiyeceğim, girişteki trafik kazası sahnesini gördüğüm an, "ulan keşke evde dvd den izlio olsaydım da başa elıp tekrar bakabilseydim" dedim. okadar güzeldi..

son olarak, filim son bölümünde malum katil/sapık kişimizin, senaryoya göre aşırı akıllı bilgili, yaptıını asla belli etmeyen biri olması gerekmesine rağmen, kalkıp da neredeyse tankla topla tüfenkle çocuun mekanına girmesi çok saçma geldi bana.. hani nerde kanıtlanamayanın gerdiği olay dizisi ? hemen çözüldü valla :/

ilk bölümü kısa tutup daha çok düğüm atabilirlermiş senaryoya. ya da uzatabilirlermiş filmi. ikisine de eyvallah derdim..

neyse 10 üzerinden 4.8 ^^ ( bu gün iyi tarafımdan kalktım )
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...