eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 fragmanını gördüm bugun çok güzel bir filme benziyor gerçekten 3 Ağustos'ta geliyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 şimdiden korsan dvdleri çıkmış bende çok merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 sinemada fragmanını göstermişlerdi, klasik teen slasher filmi gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Güzelmiş. Biraz klişe ama gidişat işleyiş falan hoşuma gitti yinede. Klişe demek bile spoiler sayılır o derece klişe yani. Ama güzel. Kız da güzel. [spo]Klişe valla =p[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 bu şu kiralık katilimsi korku filmi mi neydi? neydi ben unuttum bir garip afişi vardı sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Dostum overseer kız güzel diyip altına spolier koymuşsun bende hemen bilekleri sıvadım ama resim yok :( -REPUT [ Mesaj 28 Temmuz 2007, Cumartesi - 20:08 tarihinde, Slat tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 ben bekledim biri bilgi versin burdan diye ama teheey illaki ekşi sözlük açıp oradan bakacağız:D neyse öğrendim ben neyin nesidir. yazayım buraya da. bu film alfred hitchcock un rear window filminin coverıymış. gidin orijinalini izleyin derim ben açıkçası. orijinali çok güzeldir çünkü. bundan cacık olmaz diye düşünmekteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 gitmeyin. bugun gittim pek bi olay yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Döve döve aktör edeceklerdi , netekim ettiler Shia LeBaouf'u şerefsizim 2 seneye de yeni Brad Pitt falan demeye başlarlar. [ Mesaj 03 Ağustos 2007, Cuma - 17:26 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Muhteşemdi bence , bayadır böyle gerilmemiştim açıkçası . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 ben gerilemedim pek çok basit geldi film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 çok süper değildi ama bence yeterli iyidi yani izlenebilir zaman kaybı olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 izledim beğendim. sıkılmadan izlenebilir bi film . hatunda o kadar güzel değil abartmayalim pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Ne demek ya galadrielimsi olan herşey güzeldir.Noktanokta (üç nokta) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Çok kötü bir film. Gençlik filmi mi yapsak, katil filmi mi yapsak karar verememişler, iğrenç bir şey çıkmış ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 ıhh beğenmedim ne olduğu belirsiz ne gençlik filmi ne de korku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Başka tür yok zaten , gerilim falan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 bende dun izledim begenmedim sahsen. zaten o basroldeki gavata uyuzum transformersada koymuslardi tipsizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 şimdi bu filme ben gitmeli miyim yoksa gitmemeli miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 güzel film.ama saçma biraz.bide başroldaki kıza nası güzel diyonuz ya.güzel kız mı görmediniz? megan fox ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 bu gün gittim. şu an vizyondaki filmler arasında izlenebilirliği olan 1-2 filmden biri. hoş sayılırdı. hani film boyunca üf sıkıldım dedirttirmedi bana. 2 saçma olay var: [spo] 1- hatunun baş roldeki çocuğa kafadan aşık olması 2- son bölümde hatun kaçmasına rağmen nşye polise ayrıca haber vermedi :S nie 911 i aramadı. niye çevreden yardım şstemedi. ayrıca "lan" kız nerdeydi :S ?[/spo] bununla birlikte bu tarz filmler bir sürü çekildi vs. ancak gene de hoş yapmışlar. hani paranız boşa gitmez bence. baş roldeki çocuk güzel oynamış. bi hatasını görmedim. matrix'imin trinitisi çok yorgun argın görünüodu filmde (rol icabı tabiki de), keşke onun yerine başkası oynasaymış okadar ufak bi rolü (parası mı bitti ne ?) filmde daha bi koordine cinayet çözme olayı bekliodum, ama çok çabuk çözüme gitti film. ilk yarı sadece tanıtma vs olayın hazırlanışı ile geçti, o baya bi ağırlaştırmış filmi. ha şunu da eklemeden edemiyeceğim, girişteki trafik kazası sahnesini gördüğüm an, "ulan keşke evde dvd den izlio olsaydım da başa elıp tekrar bakabilseydim" dedim. okadar güzeldi.. son olarak, filim son bölümünde malum katil/sapık kişimizin, senaryoya göre aşırı akıllı bilgili, yaptıını asla belli etmeyen biri olması gerekmesine rağmen, kalkıp da neredeyse tankla topla tüfenkle çocuun mekanına girmesi çok saçma geldi bana.. hani nerde kanıtlanamayanın gerdiği olay dizisi ? hemen çözüldü valla :/ ilk bölümü kısa tutup daha çok düğüm atabilirlermiş senaryoya. ya da uzatabilirlermiş filmi. ikisine de eyvallah derdim.. neyse 10 üzerinden 4.8 ^^ ( bu gün iyi tarafımdan kalktım ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 güzel izletiyor flm kendini ama çok basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 çok dandik bi film ama heri potıra gidilemiyeceğine göre bu aralar idare eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 simpsons var..ben gidemedim hâlâ =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 simpsonsa kanyonda git sadece ferit heryer türkçe ve reazaletmiş laz kadın falan saçma sapan dublajlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar