ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 said: yahu geride durup spell saydirmak varken ne die yaratigin poposuna girmeyi secersinki Onun amacı yapacağı dps ten öte meeleyi boost etmesidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 valla gayet güzel rogueları filan geçiyordu bizim şaman, buff mı sağlamak görevi yoksa kendine battleshout filan mı alıyor belli değil o grupta. şu "beğenmiyorsan reroll" yaklaşımı da "ülkeyi beğenmiyorsan git" demek gibi birşey. neden elimdekini haklı şekilde düzeltmeye çalışmayayım? blizz mi verecek hazır epicli lvl 70 char? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Sam gear/talent meselesi guildinde 1 2 rogue geçmek shamanın imba olduğunu değil rogların sorunlu olduğunu gösterir (başta belirttiğim gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Samlerin guild bizim serverın en iyi raiding guildiş veya en iyiylerden biri yani rogueları boru değil belirtmek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Sorunlu orada oyunu bilmiyor anlamında değil kullandığı builde göre gear seçimi vs anlamında... Ayrıca sürekli tekrarlanan birşey olsa roguelar ağlayacak ve dpsi gözle görülür şekilde çekilirdi. bknz : ~~Shadow priest nerf dizisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 son 2-3 aydir falan, enhancement shamanimizin roguelari falan gectigi yok (belki hydross'da mutilate buildlerini falan gecmis olabilir bir kac kere onu sakli tutarim) her ne kadar enh. shaman gruptakilerin dps'i bir 100-200 arttirmakta ve su anda raid ortaminda melee bazinda paladine catir catir koymaktaysa da sam biraz verilerle oynamakta :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 enhancement şamanımız kendini o kadar adamış değil gerçi artık, cart curt resto oluyor filan. bir de ekipman farkı oluşmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Madem öyle hemen aç bi enhancement şaman, ismi de Safiye olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Safire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 /whine threadlerini /whine başlığı altında toplasak ne güzel olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 said: valla caster sınıf melee sınıftan daha iyi melee yapıyorsa orada bir gerizekalılık vardır Ben bu noktaya karşı olduğumu belirtmek isterim. Paladin gayet lale bi sınıftır, geydir, arkada dursun heal atsındır. Shamansa delikanlıdır. Delikanlı dediğin combatta ön saflardadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 İşte şimdi kızdırdın onurlu iyilik şovalyesini =P PS : Sam en az 7 sayfa isterix)) [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 06:46 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Eşşek gibi zırh gidip dana gibi heal atan classa birde işimiz gücümüz yok DPSmi vericez. Hatta bir büyü verelim onu kullanınca 10 saniye falan süperman gibi hiçbişi sizi etkilemesin. AA bu da vardı paladinde yav verecek bişi kalmadı ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 süperman gibi üflesinler rakipleri yavaşlasın, bu skill instant olsun, cd'ı süresinden fazla olsun. aa pardon o shamanlardaydı dimi. şaka şaka paladinlere birde dps gelirse sakat olur, neden dersenız paladin diğer hybrid classlar gibi bi noktaya doklanınca diğer özelliklerini okadarda fazla kaybetmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Bir treeye bubble koy son özellik diğer treeye guzel heling bas son tree ise olsun dps ağırlıklı bakalım kaç paladin Ok dicek. Alışmışlar sıkışınca bubblemaniaya tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 gitmeyin ustune samin cidden yazik paladinlere herkes heal bot olarak goruyor euhe son av haftasinda zalgradisi gormustum avde adam sey demisti uzulmustum ( bir kac gunlugune retri olabildim mutluyum ) garipler her patch kesin bir nerf yiyorlar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 DPS gelirse sakat olurmuş... Nie? 3 talent ağacını aynı anda kullabiliyoruzda bizimmi haberimiz yok. http://www.ağlaağlayabildiğinkadar.com/ şöyle alalım sizi... [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 15:54 tarihinde, Rotweiler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Ya bu kadar şey diyorsunuz da bir paladin le kapışmıştım mage'imle Eye of the stormda adam gayet 2k 2k judgement filan vuruyordu. Abi bu adama daha dps verseniz 4k 4k mı vursun? Yoksa bu paladin çok uç nokta mı oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Her paladin heal atabiliyor mu? Evet Her paladin Bubble açabiliyor mu? Evet Her paladin plate giyebiliyor mu? Evet Her paladin gerek spelli gerek elindeki silahla dmg verebiliyor mu? Evet Her paladin buff atabiliyor mu? Evet Her paladin cleanse yapabiliyor mu? Tam emin değilim ama bu da Evet galiba :) Her paladin tun yapabiliyor mu? Evet Gördüğüm kadarı ile bütün bunları iyi ya da zayıf olacak şekilde treeya bağlı yapabiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 oof oof 41/41/41 gezio paladinler zaten. Hem çılgın heal atıyorlar hem de çılgın dmg vuruyorlar divine shieldları da var imba züper müper düper hayda breaajh!1 shadow priest ve feral druid gibi iki süper örnek var. paladinini diğer 8 klass gibin ofansif olarak oynamak isteyen olursa en azından bir seçeneği olsun. (rerolla diyen kişi ile mümkünse forum ortamının dışında gerçek hayatta tanışmak isterim ! ) tabi ki paladine ofansif bir seçim hakkı verilirse bu ofansif abiltyleri kullandığında defansif abiltyleri azalması gerkiyor. abso o yazdıklarını bir de warlocklar ve duidler için yazsana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 bütün paladinler 41/41/41 gezse gene birşey olmazdı, bakıyoruz paladin 41'lerine: holy tree: major mana pot (cc yersen bu arada minor mana pot) prot tree: kaptan amerika'nın gimp shieldi (ssc'deki en kolay trash packlerde görmüşsünüzdür, başka kimsede gördünüz mü merak ediyorum ehe) retri tree: 10sn cd'li debuff koymayan instant physical strike (parry/dodge/miss olursa bir 10sn daha bekliyorsunuz mis gibi) paladinin nispeten güçlü olduğu tek zaman işte 2.0.0 gelince biz yeni talentları almıştık ama millette cyclone, mass dispel gibi gerzeklikler yoktu henüz. 70'e gelince biz riding crop aura aldık millet totemden elemental çıkarmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Valla bir pala oyuncusu olarak sam katılmamak imkansız çok doğru şeyler yazıyor ama paladin oynamamış arada sırada stundan cıkarmadan warrior kesen paladinleri görenler(özellikle movielerde), spell dmg kasıp butun manasını kullanarak bir oyuncu kesen paladin gören insanlar paladini birşey sanıyor sonra insanlar gelip buraya reroll whine filan diyor o insanlarıda anlıyorum zamanında onlarda çok ezildi classlarında bulunan bazı balance sorunlarından dolayı (Örnk.Warlock/druid) ama o günden bugünlere baktıgımızda çok seyler değişti ama paladinlerde öle çok ta büyük bir anda oyunun bütün balance etkilicek şeyler yapılmadı. Burda yazıcak çok şeyler var ama millet bayılır kalın sağlıcakla =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 said: DeMiRMaSKe, 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 16:00 tarihinde demis ki: Ya bu kadar şey diyorsunuz da bir paladin le kapışmıştım mage'imle Eye of the stormda adam gayet 2k 2k judgement filan vuruyordu. Abi bu adama daha dps verseniz 4k 4k mı vursun? Yoksa bu paladin çok uç nokta mı oluyor? Sen 2k judgement yapabilen biiir tane paladin göster bana eğer charı silmessem neyim... Paladinin en iyi judge damage'i veren büyüsü Seal of Command Onunda bakıyoruz son rankına: NE diyo burda? Hadi bide stunlı sayayım hedefi... Oda kıyağım olsun 456 to 504 hmm. Hadi bufflar mufflar taş çatlasa criticali 1,2k Ne 2 ksından bahsediyorsunuz pls? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Errm, şey. O arkadaş 2k vuruyor gayette, benimde paladinim varda. Ama şey, öyle 2k 2k 2k 2k değil, şans gelirse 2k'yı vuruyor. Trinket falan herbişi açık olacak tabi. Ha, buff palazors o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 alla walla beyler ben iyi mage oynuyorum geçen bir pala geldi ciddi anlamda uğraştım kestim kesmesine ama sonuç damage vermekse değiştirsinler acil olarak çünkü hayatta kalmaktan başka birşey yaptıkları yok pvpde ki ilk olarak adını listeye yazdım / respect [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 20:03 tarihinde, Nomak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar