dory Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 çöl bahtsiz kutup? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Ya warlocku 1 ay boyunca hergün nerfleser yine imba olacak, kasmak isteyen kassın. Rogue açmayın da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 hahah herkez imba olucam diye lock acmış yalnız hale bak.... şeye benzedi bu, free shardlarda imab bi silah vardır atıyorum an axe herkez bu keşfedilince swordkasar falan aynen öle olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 ulan orcların omuzlarından ne istediler anlamadım. bütün gün dalga geçti millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 yeni 70 lemistim Lockumu PvP ye girismistim. Reroll yollari tastan. Affliction dan baskasi yalan di dunyam karardi. Duzeltme"Tepki biraz asiri gozukebilir zaten dalga gecmek icin yazdim , laf sokmayin hemen [ Mesaj 12 Temmuz 2007, Perşembe - 02:05 tarihinde, ombakkombak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Aynı şey shadow priest içinde geçerli sadece locklar ziyan olmamış.Ama diğer taraftan bakıldığı zamanda mantıklı olmuş bu 2 class hiç bir şekilde etkilenmiyordu ki arenada bu yüzden çok sağlam kombinasyondu işler biraz daha şekillenecek şimdi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 400 resilience ancak %10 düşürüyor ki şu anda ulaşılabilen maksimum değer 500'ün altında, (black temple gem filan takılsa belki 500 geçilir ancak) 400 ticklememiş dot 360 ticklemiş nedir ki? bunun için mi reroll lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Zyan olma falan ok yani haftaya locklara bi guzellk verirler merak etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 bliz,BUFF WRLOKCS FFS!!111 [ Mesaj 12 Temmuz 2007, Perşembe - 11:49 tarihinde, DoGMeaT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Artık zamanıydı. ADam dotları atıyor, felguard'ı yolluyor, sadece drain life yapıyor, zırt pırt engineering item'ları kullanıyor, 4k shield falan. Mümkün değil kesemiyorsunuz. İşin uyuz kısmı siz taktik falan yaparken adam sadece drain life yapıyor. Warlock'ları uyuz yapan bu zaten. Nerf falan yok hafif balans ayarı yapmış blizzard. %10'dan aglamasın kimse burst vuruyor lock + priest team'ler. Adamlar mounted charge yapıyorlar diyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 bu arada dikkatimi çekti http://forum.donanimhaber.com/m_15750402/tm.htm :P [ Mesaj 13 Temmuz 2007, Cuma - 03:19 tarihinde, ColdShadow tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Resilience çıktığından beri beklenen birşeydi ama tabii birşeyi vaktinde yapıyor olsalar Blizzard Blizzard olmazdı... Ortalama %5 (idare gear) - %10 (iyi gear) arası bir dot damage reduction söz konusu. Hayatı crit olan classların resilience yüzünden kaybettiği damage'ın yanında sözü olmaz. Locklara hiçbir güzellik gelmeyecek boşuna heveslenmeyin. Release'in ilk aylarının outdoor pvp rogue'u gibi warlocklar, pvp için ilk tercih. Öbür yandan ne cinsten olacağını bilmesem de hunterların arena bazında bufflanacaklarına kesin gözüyle bakıyorum. Zaman meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Bu arada düşündümde aslında en sağlam nerf fire mage'e gelmiş.Hem vuracağı crit chance hem crit bonus dmg hem ignite az vuracak? (mı) Öte yandan warrior (wound,rend) veya rogue(deadly poi,rupture) ne bileyim kısaca bütün dot dmglermi etkilenecek bundan? Cold shadowun verdiği linkte said: geçen full glad item bi priest'e cold blood evis. vurdum . ve critlemedi diyor gerçekten priest blessed resilince aktif olunca gerçekten CB boşamı gidiyor deneyen oldumu? [ Mesaj 13 Temmuz 2007, Cuma - 04:48 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Cold Blood % 100 crit verdiği için öyle birşeyin gerçekleşmesi için çok şanssız olmak lazım. Gerçi ben şimdi kaç kez % 10'luk sap stealth breaki yaşadığımı düşündüm, kesin başıma gelir lol. Size eviscerateimi 2-3 kez dodgelayan mage'i anlatmış mıydım? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 bırakmadan önce gayet güzel crit chance'ım ve recklessness acıkken galdyator setlimsi bi arkadaşa baya bi dalıp dualwield olmam ramen 2 kez critlediğimi bilirim ben. kötü oluyo üzülüyo insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Ben rogue'ken mage'ler ambush dodge'luyordu. Klavye kırdırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 said: diyor gerçekten priest blessed resilince aktif olunca gerçekten CB boşamı gidiyor deneyen oldumu? aktifken bütün critlere immune priest. oyunun en iyi pvp talentı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Souffless Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Eet resillience fln kasmaya hıc gerek yok , bide dıyelım rogue dalıyo , normal white dmg crıtlese bıle %60 sansla acılma ıhtımalı var eh yani., Kısaca katılıyorum oyunun en iyi pvp talentı fakat pek kımse bılmıyo daha , yakında ogrenıp aglamaya baslarlar wow eu forumlarında , cold blood actım crıt vurmadı bohuhu tarzında ki haklılarda bence 3dakıkalık cd acıyon calısmıyo lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 %100 şansla crit vurabilme ve yememe ne kadar çelişkili :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 büyük ihtimal şöyle çalışıyor o. cold blood 100% crit ekler, mesela 30% crit varken 130% olur cold blood aktifken. priest talentı da 100% düşürüyor crit şansınızı ve 30% crit kalıyor size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Birde arena geardan -%x crit kazanıyorsun :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Rogue holy prieste daldığında giden critten çok o an kafasına vurmakta olan kişileri düşünecektir. Bence pain suppression daha imba hem de o kadar stamina ve armor bonusu veren bir tree'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 said: cold blood 100% crit ekler, mesela 30% crit varken 130% olur cold blood aktifken. priest talentı da 100% düşürüyor crit şansınızı ve 30% crit kalıyor size öyle birşey yok, adam immune crite. şans mans yok direkt immune. %1000 şans verse cold blood gene immune. pain suppression tek atımlık tabanca, 3-5sn fazladan dayanmanın fazla esprisi yok devamlı crite immune olmak ile kıyaslanırsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Priest'ler artık mage falan dinlemiyor abi zaten. Azıcık arena gear'ı alan priest zırt pırt heal atıp mana burn yapıyor, CS yerse kite pillar etrafında. Deliricez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Drakedog gibi class A oyuncuları varken nerfe karşı her zaman birşey üretirler :P kısaca farketmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar