Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sex,dikkat +69 yaş sınırı

_-_ShadowSong_-_

Öne çıkan mesajlar

hadi hayvanlarda kısırlaştırıldıktan sonra bazı güdüler değişiyor...
e biz insanız, kısırlaştırılsak bile güdülerimizden bazılarını koruyoruz... kısırlaştırılmamamıza rağmen cinsellik yokmuş gibi senelerce yaşamak saçma geliyor. bu kadar doğal olan bir şeyin neyini saklayacaksın? saman mı bu zamanı gelince değerlensin?
Sosyal ağlarda paylaş

Düşünce yapısı tabii...

Bilmiyorum kişisel görüş olarak ben de "gerçekten sevmediğim" hoşlanmadığım biriyle seksi pek desteklemiyorum.

Ama "kendini evleneceğin kişiye saklamak" ve bu yüzden yeri geldiğinde kısıtlamak bana pek mantıklı gelmiyor. Ben kendim bekaret sözü vermem evleneceğim kişiye. Evleneceğim kızın da bekareti önemli değildir benim için. Daha doğrusu hani bakire olmaması sorun teşkil etmez benim için. Kendim veremeyeceğim bir sözü başkasından istemek saygısızlıktır çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

ya başlangictaki olay dincilik ve sex freaklik olayi
ikiside yanlis bence yaw..
bu durumda 3. yani gercek dogru ya geliyorum..
Yani seversin, cikarsin, kendiliginden olur beraber uyursun felan, yani ona sahip olmak istersin felan.. Normal seyler bunlar, ilişki kapsaminda yani, ayrimi guzel yapalim..
Sosyal ağlarda paylaş

sayın dr. psikolog sina konuştu. şimdi 21 yaşına girmekte olan ve henüz sevişmemiş olan herkes koşsun gitsin sevişsin. bence bu konuyu bu kadar derinlemesine tartışmak ve ciddiye almak psikolojik bozukluğun ön belirtileri. bende vardı zamanında, bizzat tecrübeyle sabittir; psikolojimi bozdu, sanki hayatın anlamını çözmeye çalışır gibi üzerine düşünürdüm. sonra salakça olduğunu anladım. akışa bırakmak en iyisi

[ Mesaj 13 Temmuz 2007, Cuma - 00:48 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

sadece ilk mesajı okuyup yazıyom..

bence yap bab.. ileride evleneceğin kişiye saygısızlık olmaz ne alaka ?

evleneceğin kadında bakirelik arayan erkek olduğun kesin. kız bakireyse ama 20 erkekle ön sevişme yaşadıysa nerden bilecen ? bunlarıda düşünmek lazım!

aksine daha tecrübeli olacağın için eşin içinde daha iyi olur.acemi bi erkek olarak evliliğinin ilk aylarında zorlanırsın!

bence rahatla ve sex yap... saygılar...

[ Mesaj 13 Temmuz 2007, Cuma - 01:52 tarihinde, nukbasliklikiz tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

fistan yazdığını okudum ve sen haksızsın. sana sorular hazırladım

said:
Ne bakire kızlar gördük analcı.
Evlendiğinde aa karım bakire diye sevinmeyin o yüzden. ahah

1- bu kızları nerede gördün ?
2- bunlarla takılıp da sana ayrıntılarıyla anlatan samimi dostların mı var ?
3- bu kızlarla bizzat takılıyorsan o da kızlar kadar senin de ayıbın olmuyor mu ?
4- evlendiği kızın bakire olmasına sevinen insan seni neden rahatsız ediyor kişinin kendi tercihi değil midir ? alan razı satan razıysa nifak tohumları atmak ne amaçla ? "sen o kız bakire diyorsun ama o kıza kaç kişi çaktı ahahah malsın olm" tavrının manası nedir ?
5- son olarak evlendiğiniz kız bakire değil diye üzülmeyin desen daha mantıklı olurdu. zira bekaret olayı tamamen aşılmış bu forumda. herkesin düzenli seks hayatı var.

[ Mesaj 14 Temmuz 2007, Cumartesi - 01:22 tarihinde, zarek tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

kas yapısı farklı olan bölgelere girişmemek lazım doğru yol dururken...
yediniz bitirdiniz kendinizi, ne bitmez konuymuş yahu.... insan sağlığı açısından doğru olanı merak ediyorsanız tek eşlilik ya da mümkün olduğunca az partner değiştirerek düzenli seks faydalıdır efenim.
yok yapmam diyorsanız enayisinizdir, dümbeliksinizdir çünkü geri dönüşü olmayan psikolojik bir yara bırakıyorsunuzdur kendinizde. tamam mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...