Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 "Size ne ki gelişmelerden?" biraz saçma bir laf ama . Adam anlatmış etmiş , paylaşmış . Biri de merak etmiş paylaşımın devamını istemiş , size ne demek yersiz azıcık . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 doğru haklısın zaman kaybı.Adam gelmiş buraya topic açmış sayfalarca tartışılmış ben geldim bi gelişme var mı acaba diye sordum diye bana çooook seviyeli bi cevap verdin Sana ne gelişmelerden? şeklinde nedense hep böyle önce laf sok sonra seviyeli forum kullanıcısı ayağına yat ne güzel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 evlenmeden önce saldırın fikri bozuk bi fikir bence de. zira seks sebebi kendinden menkul bir şey değildir. bir sonuç, bir süreçtir. en azından öylesi güzeldir diye düşünüyorum. git herkese aşık ol evlenmeden önce gibi bişi demek nasıl acaip geliyo. zaten oradaki anlamın o olmadığı besbelli. kaşık çalışsın demiş adam zaten. eheh. yatak odanız pipiniz kukunuz kendi meseleniz, nasıl istiyorsanız öyle kullanınıs. ne erkek olmak için çok kızla yatmak gerekiyo, ne de iyi bi kız olmak için tek bir erkekle beraber olmak gerekiyo. mühim olan içerik. tenkyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Ooo horace güzel demiş mühim olan içerik. Artıbir horaşasama. Ayrıca asteroth şu an işimdeyim gücümdeyim, ama vaktim olunca sana öyle bi ayar vericem ki forumları http://ayar.paticik.com/ adresinden takip etmek zorunda kalıcaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Kartan said: Korax said: elbet önüne gelenle yatma olayı değil ama enazından karşılıklı olarak güzel bi cinsel yaşam olabilir yani. İğneleme amacı gütmüyorum da zaten bu dediğin şey karşılıklı olur? Elbette ama arkadaş zaten karşılıklı olabilecek,olan şeyleride geri çevirmiş.Benim değindiğim nokta oydu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 fuck body bulalım birer tane temiz temiz görelim işimizi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 banada pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Axedice, sabırla bekliyorum ayarını ehuehe ombakkombak said: fuck body bulalım birer tane temiz temiz görelim işimizi.... Fuck body arıyorsanız, şu konuya yönlendireyim sizi; Fuck Body Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Ölü mölü verseler parçalarsın ama dimi sdfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 fuck body nedir yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 FUCK BUDDY olacak doğrusu sex kankası gibi bi anlama geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 buddy'den geliyo o asfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 ee bugün buddy yarın body hafız, bu işler böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 sex buddy fuck body yazılınca anlaşılmıo tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 ya aslında sex yapmıyorum mutluyum diyebilir bi insan anlarım yani. sevdiği, çok iyi anlaştığı birisiyle sex yapmak da doğru geliyo bana. ama tek gecelelik ilişkiyi abartıp sıkılmıyanı anlayamıyorum. belki de hiç yapmadığımdandır. böhü böhü (pati bana karı bul lan allahsız) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 100 milyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 :D auahuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 bayilik alınmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 hacım sığırların damsalaklığı seni böyle başlık açmalara ittiyse neyi isteyip neyi istemediğini bir kere daha düşün derim.amma ve lakin dünyanın güzeli bitmez güzele de göz doymaz ya hepsine sahip olmaya çalışacaksın ya hiçbirine seçim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 konunun başlığı başlıkla alakasız itiraf zarekin topiğe saldırması sonra banlanması bir bakirenin amansız feryatları seks odaklı düşünce temelleri benimde bi sorunum var aslında mesela ben arctan yada arccot ın mantığını anlayamadım hala yani sinüs x düzleminde cos y peki bu arclar nerde abi nedir yani nası bişidir. son sınıf oldum kaç defa anlattırdım hala anlayabilmiş değilim. çok saçma geliyor bana. sanırım bende matematiksel açıdan bakire oluyorum ve kendimi bana bunu anlatabilecek hocaya saklıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 üzgünüm ama gerçek mantığı bulmak imkansız sen de her kalbi kırık öss gazisi gibi EZBER İLİŞKİLER üzerine kuracaksın netlerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 zorlama ya ver geç ne anlamı varki hepimiz sonuçta doğal seçilimi devam ettiriyoruz oğul dööler aktarıyoruz başka hiçbir anlamı yok amacınızdan sapmayın ben vermem falan diyerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JustK0bee Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 ver 20 kağıt milli yaparm seni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 beni mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 JustK0bee said: ver 20 kağıt milli yaparm seni :D AEHaehaeh 40 verem a-milli oliim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar