Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sex,dikkat +69 yaş sınırı

_-_ShadowSong_-_

Öne çıkan mesajlar

doğru haklısın zaman kaybı.Adam gelmiş buraya topic açmış sayfalarca tartışılmış ben geldim bi gelişme var mı acaba diye sordum diye bana çooook seviyeli bi cevap verdin Sana ne gelişmelerden? şeklinde nedense hep böyle önce laf sok sonra seviyeli forum kullanıcısı ayağına yat ne güzel..
Sosyal ağlarda paylaş

evlenmeden önce saldırın fikri bozuk bi fikir bence de.
zira seks sebebi kendinden menkul bir şey değildir. bir sonuç, bir süreçtir. en azından öylesi güzeldir diye düşünüyorum.

git herkese aşık ol evlenmeden önce gibi bişi demek nasıl acaip geliyo. zaten oradaki anlamın o olmadığı besbelli. kaşık çalışsın demiş adam zaten. eheh.

yatak odanız pipiniz kukunuz kendi meseleniz, nasıl istiyorsanız öyle kullanınıs. ne erkek olmak için çok kızla yatmak gerekiyo, ne de iyi bi kız olmak için tek bir erkekle beraber olmak gerekiyo.

mühim olan içerik. tenkyu.
Sosyal ağlarda paylaş

Kartan said:
Korax said:
elbet önüne gelenle yatma olayı değil ama enazından karşılıklı olarak güzel bi cinsel yaşam olabilir yani.
İğneleme amacı gütmüyorum da zaten bu dediğin şey karşılıklı olur?

Elbette ama arkadaş zaten karşılıklı olabilecek,olan şeyleride geri çevirmiş.Benim değindiğim nokta oydu yani.
Sosyal ağlarda paylaş

ya aslında sex yapmıyorum mutluyum diyebilir bi insan anlarım yani. sevdiği, çok iyi anlaştığı birisiyle sex yapmak da doğru geliyo bana. ama tek gecelelik ilişkiyi abartıp sıkılmıyanı anlayamıyorum. belki de hiç yapmadığımdandır. böhü böhü

(pati bana karı bul lan allahsız)
Sosyal ağlarda paylaş

konunun başlığı
başlıkla alakasız itiraf
zarekin topiğe saldırması
sonra banlanması
bir bakirenin amansız feryatları
seks odaklı düşünce temelleri

benimde bi sorunum var aslında
mesela ben arctan yada arccot ın mantığını anlayamadım hala
yani sinüs x düzleminde cos y peki bu arclar nerde abi nedir yani nası bişidir.
son sınıf oldum kaç defa anlattırdım hala anlayabilmiş değilim. çok saçma geliyor bana.
sanırım bende matematiksel açıdan bakire oluyorum ve kendimi bana bunu anlatabilecek hocaya saklıyorum :P
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...