Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sunucunun teknik özellikleri?


Mino

Öne çıkan mesajlar

  • Admin
Genel yonetici yazıyor diye her dakika başbakan gibi dolasıcam diye bir kaide yok anacım. sitenin adına bak cik li mik li bişi ne kadar ciddi olabilirim ki?

paticik yöneticisi dynamick

bune ?

CISCO forum admin uber CCIE fln yazsa neyse :)

nedanko sorumlu teknik islerden sistemden falan o cevap verir ise belirtir sunucu ozelliklerini, ama bildigim kadarı ile epey saglam mübalağa yaparak da milyon dedim :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Vista mı? Server'a Vista mı yükleyeceksiniz? :) Server için tasarlanan sistemler değil bizim masaüstünde kullandıklarımız. Ayırca 2003 yılında kalsa ne olur? Zaten server sistemlerinde "stable" olması için eski yazılımlar kullanılır. Örneğin Slackware(ki kendileri dünyanın en stabil işletim sistemi sayılır) hala 2.4 kullanır. Masaüstü linuxları ise 2.6.20-1x kullanır.

Ayrıca niye MS ürünü? O kadar çok güvenlik açığı olan bir sisteme güvenmek doğru mu? Ben masaüstümde kullanmam, bırak server'ı. Hani tamam masaüstü için bir sürü (geçersiz) bahaneniz var linux kullanmamak için. İyide server'a ne bahaneniz var? Kullanımımı zor diyeceksiniz. :)

Ayrıca şu anda bu postu attığım sistemle aynı server. Evde bulunabilen bir konfigürasyonu server yapmak ne kadar doğru?

Ayrıca konfigürasyon kadar önemli bir konu daha var ki; oda bağlantı. Bağlantınız nedir? Bir zamanlar Nebulada simetrik 3mbit Türkiye içi(en önemlisi hostun Türkiyede olması) bağlantı vardı. 300 kişiyi çekmek için en azında böyle bir bağlantı gerek.

[ Mesaj 12 Temmuz 2007, Perşembe - 02:31 tarihinde, Thiras tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...