Mino Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Sadece merakımdan soruyorum. Nasıl bir sistem kuruldu PatiUO için. Bilgilendiren olursa şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Senin sistemden iyi olmadığı kesin :P :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 benim eski pc'yi verdim. p3 800 512 ram. iyi baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Vay be o_O benim aklımda dehşetengiz bir şey vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 sunucu nasanin super bilgisayarinda kurulu, bizzat kendim gittim kurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 pentium 1 milyon 2 milyon da ram var yani tam olarak değil ama böyle birşey işte sağlam alet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 toplam 3 milyon ha, saglammis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 bu kafayla gidersek bir şeycik olmaz. kafa kaç? 1500? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Ciddi bir yanıt veren yok galiba... Hm. Genel yönetici bile böyle cevap verdiyse yani... :P PS: "Böyle" cevap derken amacım laf atmak değil heh [ Mesaj 10 Temmuz 2007, Salı - 11:05 tarihinde, Hergonan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 nüansı yakalamışsın ama hergonan =) zaten ciddi yanıt verebilecek yegane ademoğlu, yöneticiler ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Genel yonetici yazıyor diye her dakika başbakan gibi dolasıcam diye bir kaide yok anacım. sitenin adına bak cik li mik li bişi ne kadar ciddi olabilirim ki? paticik yöneticisi dynamick bune ? CISCO forum admin uber CCIE fln yazsa neyse :) nedanko sorumlu teknik islerden sistemden falan o cevap verir ise belirtir sunucu ozelliklerini, ama bildigim kadarı ile epey saglam mübalağa yaparak da milyon dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Intel Core 2 Duo 6300, 2 gb ram 64 bit makine ve 64 bit windows server 2003 var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heaven Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 hmm idare eder.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 yil 2007 hala 2003 yazilimlari... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Vista kursunlar bari :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 vista da kaldirmaz o makine =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 vista? IYK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 nedanko sağolasın 2 ram slotu mu var bilgisayarda şu an? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 kac slot var bilmiyorum ama daha bosta olmasi lazim.. 8 e kadar cikarabiliyoduk yanlis hatirlamiyosam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thiras Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Vista mı? Server'a Vista mı yükleyeceksiniz? :) Server için tasarlanan sistemler değil bizim masaüstünde kullandıklarımız. Ayırca 2003 yılında kalsa ne olur? Zaten server sistemlerinde "stable" olması için eski yazılımlar kullanılır. Örneğin Slackware(ki kendileri dünyanın en stabil işletim sistemi sayılır) hala 2.4 kullanır. Masaüstü linuxları ise 2.6.20-1x kullanır. Ayrıca niye MS ürünü? O kadar çok güvenlik açığı olan bir sisteme güvenmek doğru mu? Ben masaüstümde kullanmam, bırak server'ı. Hani tamam masaüstü için bir sürü (geçersiz) bahaneniz var linux kullanmamak için. İyide server'a ne bahaneniz var? Kullanımımı zor diyeceksiniz. :) Ayrıca şu anda bu postu attığım sistemle aynı server. Evde bulunabilen bir konfigürasyonu server yapmak ne kadar doğru? Ayrıca konfigürasyon kadar önemli bir konu daha var ki; oda bağlantı. Bağlantınız nedir? Bir zamanlar Nebulada simetrik 3mbit Türkiye içi(en önemlisi hostun Türkiyede olması) bağlantı vardı. 300 kişiyi çekmek için en azında böyle bir bağlantı gerek. [ Mesaj 12 Temmuz 2007, Perşembe - 02:31 tarihinde, Thiras tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Vista derken şaka yapıyordum. Kimsenin ciddiye alacağını tahmin etmemiştim pardon. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thiras Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Yok fark ettim onun dalga olduğunuda, yine orda birisinin postunda sanki ciddiymiş gibi bir hava sezdim onun için yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 nebulayi ben yaptim, ilk versiyonunda da windows 98 vardi. sonra xp yukledik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thiras Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Ben Nebula Linux kullanıyor diye bir söz sarf ettim mi? Sadece bağlantı konusunda değindim ve gerçekten en az 2mbit simetrik bağlantı gerekir lag yaptırmamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Runuo C# ile kodlanmayıp .NET Frameworksa ihtiyaç duymasa linux süper bir seçim.Vakti zamanında mono/sunuo denemeleri olumlu cevap versede bir yerlerde sebebi belirsiz crashler oluyordu hep.Tabi çok eskidendi şuan durumlar nedir bilinmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar