Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 orta dunyaya giderken rexxın onunden gecıyorum gozlem su rexx'in onu sızın metalcı dedıklerınızden dolu rexx in onunden asagıya akmar'a dogru gıderken repcı ler var rexx ten yukarı baharıye caddesı tıkky tayfası parsellemıssler kadıkoyu galıba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 ne lan faciası arkadaşım biz gayet eğlendik d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 onlara bu "gotik" ismini siz mi taktınız? kendileri ne diyor kendileri için? gotik nedir bilirmisiniz? bilirler mi? "Amerikan metalcisi" nedir? Uzak doğu versyonu varmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Onlar gotik değil, götük te bana kaba geliyor, ben sadece özenti diyorum, acıyorum, neye inanıyorlarsa onlara fikir versin diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 harbi gotik akımı aslen güzel bişey d: eskisi yani heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Onlara gotik değil de emo diyoduk sanki? Zira gotik kavramı taaa ortaçağdan kalma kültür ve bilmemne hedehödö akımı işte... Gotik kavramını bikaç tane depresif ergenle kısıtlarsanız ayıp olur:) (Okumuştum da unuttum, pek bişey hatırlamıyorum, şimdi iki saat arayıp c/p yapamam aratın işte wikide filan) Tabi kendilerine sorarsanız gotiğiz biz derler de, takmayın yani:D Emo-punk arası bişi onlar :P ///Edit: Eheheh ben yazana kadar yazmışlar Neyse, kendileri aslen emo olurlar ama kendilerine gotik diyolar Tabi gotik kavramı apayrı bişey ama özentiliklerinden anlatamıyoruz kendilerine, gotiğiz diye dolaşıyolar. O açıdan gotik-emo ayrımını yapamayan özenti gençliğe götik te deniyo:) [ Mesaj 09 Temmuz 2007, Pazartesi - 17:15 tarihinde, ShadowFury tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 özenti bence de, ama neye özendiklerini bilmeyen tipler ayrıca :) farklı zamanlarda dünyanın farklı yerlerinden uç kültürleri taklit etmeye çalışan bir grup insan sadece. edit: evet, emodur özellikle kırmızı-siyah, mor-siyah olan tipler gotiklikle alakası yoktur uzaktan yakından. diğerleri de siyah punklar olabilir anca. gotik ortaçağda toplumdan kendini soyutlayıp kendi aralarında yaşayan bir toplulukla gelişen kültür gibi birşey olması lazım. bir de gotik tarzı mimariler fln vardır (kliselerde mi oluyor yoksa sadece), sivri sivri çatıları olur (gerçi notredam'da ondandı ama sivri tepesi yoktu galiba). neyse öyle bişi işte, bunlar gotik fln deil sonuç olarak. emo benzetmesi yerinde olur belki [ Mesaj 09 Temmuz 2007, Pazartesi - 17:16 tarihinde, xaty tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 14-15 yaşına kadar gotik takılırlar.niye dinlediklerini bilmedikleri müzikleri dinlerler. 16-17 yaşlarına geldiklerinde caddeye,etilere,nişantaşına merak sararlar. türkçe şarkı dinlemeye başlarlar.ıyhk igrenç dedikleri ibo yu da dinlerler. universite falan derken sora ne olurlar bilemeyiz. geneli böyle.ama bu yola baş koymuşlar hep öyle kalırlar [ Mesaj 09 Temmuz 2007, Pazartesi - 17:26 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 japon metalcileri cok daha iyiler. benim liseli zamanlarim muhabbeti icinse cok erken. ayrica moda metalcileri iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Yaw hala var mı o tiplerden? Tipler Küçük Emrah gibi üstüste alt alta (?) ezik biçimde dururlardı geçen sene =) Ciddi ciddi emo gençlik =) Ama komik oluyorlar ya. Rapçi tipleride tam göremedim daha, bahariye tikkyleriyle iyice şenlenmiştir Kadıköy =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 hehe, bizler ve onlar, ne guzel... siz kimsiniz peki? eskiden akmar gencligi vardi, boylelerine papuc birakmiyodu. belediye temizleyince hepsini, bunlara kaldi. biz de eskiden yapardik. buyuyunce kalmiyolar merak etmeyin. O piercing yuzunden ise giremeyince cikarir, normal olur o kizcaaz da. yeni moda akimiymis gibi dusunun. en azindan bilgisayara bagimli genclik degiller. disari cikip egleniyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 bizler kapitalistiz nihahaha (patron gulusu oldu mu bilmiyorum). akmar gencligi farkli idi. en azindan bir kultur & zevk meselesi pesinde olan insanlarin bir araya gelmesiydi. sadece orda olanlar icin degil, metal ve rock icin birsey aranildiginda ilk ugranilacak yer orasiydi. o satanist olaylar zimbirtisindan sonra dagitildi zaten. simdikiler farkli. dedigin gibi sadece "moda" olarak o tarzi yasamaya calisiyorlar. ozendikleri amerikali nigga brolari gibi "yo dostum" demeleri, cebinde sigarasi varken sirf "bak biz boyle ozguruz" demek icin sigara istemeleri felan belli ediyor kendilerini. ozenti emo genclik o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 nihal atsız alert! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 said: akmar gencligi farkli idi. en azindan bir kultur & zevk meselesi pesinde olan insanlarin bir araya gelmesiydi. Eroyin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 görürseniz fotoğraf çekip koyun. kıbrısta hiç gotik görmüyorum ben, anca clubber... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Metalciler kimseye ozenmiyolar miydi? O donemde Turk metal gurubu zaten yoktu; yine yabancilara bakiyoduk, onlardan gorup oyle yapiyorduk. Aslina bakarsan o daha tehlikeliydi bence. Sonucta bu insanlar kendi kendilerine uysal takiliyo, kedi gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 gençler,kanları kaynıyor,kendilerini istedikleri gibi ifade etmeye hakları olmalı.ezik olurlar yoksam. ha başkalrınıda rahtasız etmesinler.cık cık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Ne güzel kendi hallerindeler işte canım, bulaşmayın çocuklara. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 birde istekleri gibi olp da ezik olanlar var: D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 bida eeaayanda kundurasıyla-kirli sakallarıyla gezinen barzo tayfası var o tayfayı kaldıramayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 said: önlerinden hawai gömlekle falan geçmek eğlenceli oluyor d: ne zamandır aradımda bulamadım şu gömleklerden! nereden aldın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 al bi beyaz gömlek. bi de çınar yaprağı kopar küçüklü büyüklü. sonra daldır kumaş boyasına bas tshirt'ün üstüne. hatta sırt kısmında ortada boşluk falan bırak "wellcome to hawaii" yaz oraya da :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 barzo & kırmançi 4ever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 bırakın ya takılsın gençler eheh bunlar hayata küsüp triplere girsinler, ben de bu tiplere uyuz olup clubber oldum. hepimiz mutluyuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Ben de ozenmistim zamaninda boyle gotiklige.Bu salak nick de o zamandan kalma.Ama kendi capimdaydim, rahatsiz etmiyordum kimseyi.Buyudukce insanin akli basina geliyor.Siyahtan baska renklerin de farkina variyorsun. :) Bu zamana kadar degismeyen tek sey metal muzik oldu.Hala onceligim metal, ama diger muziklerin de farkina vardim. Hayat guzel, ne diye kendimi sacma triplere sokayim ki? @fedaykin..Bu hic hos olmamis.Adetlerime bagli biriyim ve gayet normal bir erkegim. Uzun sacli ve fazlasiyla kupeliyim. said: - Hazır sallandırmaya başlamışken uzun saçlı küpeli ipne kılıklı Türk örf ve adetlerine uymayan yavşakları da sallandıracaksın. [ Mesaj 09 Temmuz 2007, Pazartesi - 20:20 tarihinde, demise666 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar