Qui Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 McDonald's yiyeceklerini kavanozların içinde 10 hafta bekletip ne hale geldiiklerini incelemişler. Patateslere dikkat.. http://www.bloggercodes.com/videos/mcdonalds-food-after-10-weeks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 valla günlük yiyoruz biz.. ayrıca beni de 10 hafta orda bekletsen ben de öyle olurdum sdfasd [ Mesaj 08 Temmuz 2007, Pazar - 20:35 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 ne olmasini bekliyodunuz ki mantar ve kuf curutmus iste patateslerinde curumemesi cok entresan deil sonucta hazir patates bu super fresh tadinda once sok dondurulup sonra sok kizartiliyo direk ustu kaskati oluyo bu nedenle [ Mesaj 08 Temmuz 2007, Pazar - 20:41 tarihinde, BonePART tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 yemekler normal patatesler değil ama d: çok fazla koruyucu abanmışlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Burger King'ten vaz geçmemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 bu herif 1 ay mcdonaldstan baska bisey yemeyen hiyar degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 yemek boğazımda kaldı sonra yicem artık bir dahada böyle şeyler yiyesim gelir mi bilmem x( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 aorun yok ki yemeklerde, hersey bozulur kuflenir, olay patateslere hicbisey olmamasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 so what? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 o adam evet super size me olayini ceken adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 AAA NE OLMUŞ ONLARA ÖYYLEE ıyy sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 asdasfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 hay allah ya 10 hafta bekleyip te bozulan tek yiyecek mc donalds ürünleriymiş meğersem edit: yok lan sıradan bir restorandan alınan hamburger de bozuluyormuş :p [ Mesaj 08 Temmuz 2007, Pazar - 21:39 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 negzel :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 khalad Burger King'ten vaz geçmemek lazım. Dün caddede yürüyorum.. ışıklarda önümde bir Burger King motoru durdu. Arkada şu servis yaptıkları sepet hedesinden var. İçinde bir kutu var, karton kutu.. ve kapağı açık bu sepetin, karton kutu gözüküyor. Kutunun üzerinde Burger Patties yazıyor.. bir de not var yanında; yok this side up falan değil [0- -12'C] yazıyor! hava çok soğuk olmalı ancak ben hissetmiyorum diye düşündüm önce.. ya da birileri 'çok hızlı gidersem erimeden orada olurum' diye düşünmüş olmalı. Soğuk zincir dediğin nedir zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Patatesler niye hala sağlam? Biri açıklayabilir mi pls? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 belki trans yağ kullandıkları içindir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 mcdonalds sux evimin dibinde burger varken sirf tavugu guzel diye sureyyapasa ya yuruyorum mcdonalds icin 1. fiyasko kasa bozuk dedi (aksam gec saat kimse yok benden baska) tam 36 dakika beni bekletti 2. fiyasko 4tavuk buger 2 tane izgara tavuk salata zimbritisi menu istedik ne var menude dedik "padades gola" dedi iyi onu alalim aksama yaklasiyor kalabalikda yok 20 dakika bekletti arabaya geldim one paketten bisey suzuluyor kolalari yan cevirip koymus pakete moron varan iki patates menude yokmus ekstradan patates almak zorunda kaldim bide onun icin bekledim kaldiki patates in olmadigini bilseydim bi kola icin 4 milyon fark odemezdim menu alip ee kolalar cope gitti tabi araba batti salatalari anneme biraktim odama gectim one tavuklardan biri sebze zimbirtisi cikti oeeeehhh ee annem seslendi gittim %1 kalori mi ne diye sattiklari 20 dakikada hazirlanan ve kalp hastasina aldigim izgara tavuk salatadan koca bi parca sinitsel cikti birini izgara digerini resmen kziartma vermis pes artik almiycam bida bunlardan dedim 3. fiyasko bugun elim mahkum burger cok kalabalitki gene gittim 4 tavuk 1 hamburger dedim 4 hamburger 1 tavuk vermis fiside oyle kesmis parasini gectim et yiyemiyorum yasak ole hergun hergun gitti komsuya canim hamburgerler ac kaldim mcdonalds dan biktim 2000 lerin basinda millet nasil mcdonalds i birakmsiti ders ciakrmalari lazim kucukyali - maltepe arasinda 3 mc vardi 1 e dustu bir bri kapandilar e iste cok cabuk unutuyoruz yok ben boykot uma geri donuyorum 2001 den bu yana 200 metre otemde burger kingle yasiyorum adamalrin kadrosu net 6-7 defa komple degisti ben hala ordayim :P simdiye kadar hicbi sorunda yasamadim kaldiki bugerking patatesi ile mc inki arasinda dagalr akdar fark var ah bide tavuklari guzel olsa :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 buger king daha güzel ama ikisi de patatezlerin yağını değiştirmiyor hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Küflenir doğaaal diyenlere ; Bakteriler MC Donalds hamburgerindense adam gibi gerçek hamburgeri tercih ediyor. Hele patates konusunda. O patatesleri yemenin intihar olacağını belirtiyor adam sonuna kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 bence gayet normal hangi yiyeceği 10 hafta bekletseniz öyle olur. 3 ay nerdeyse yaa :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Ben anlamadim heralde olayi, yani sorun kuflenmesi degil kuflenmemesi olurdu? Bu arada trans yag kullanilmiyor bildigim kadariyla mcdonalds'da. Bi de Wendy's ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 sorun zaten kuflenmemesi, yahu neyi anlamiyosunuz, hersey kuflenirken patatesler aynen kaliyo iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 E tamam da burgerlere niye laf ediyo? Ayrica McDonalds yapiyo sanki patatesleri anasini satayim bildigin dondurulmus patates, Superfresh falan at o da oyle olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Trans yağ ABD'de bırakıldı.. evet. avrupada bırakıldı.. ona da evet.. türkiye de kullanımı hakkında bi düzenleme yok. ulaşabilirseniz (açmıyorlar, hatta ben birisinin çalıştığını dahi sanmıyorum) müşteri ilişkilerini arayıp transyağ olayını sorabilirsiniz. dahası cipslerde falan da transyağlar kullanılıyor Türkiye'de.. Ama bu meretlerin über sağlıksız olduğunu farketmek için alim olmaya falan da gerek yok zati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar