Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

10 haftalık McDonald's Ürünleri

Qui

Öne çıkan mesajlar

ne olmasini bekliyodunuz ki
mantar ve kuf curutmus iste
patateslerinde curumemesi cok entresan deil
sonucta hazir patates bu
super fresh tadinda once sok dondurulup sonra sok kizartiliyo
direk ustu kaskati oluyo bu nedenle

[ Mesaj 08 Temmuz 2007, Pazar - 20:41 tarihinde, BonePART tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

khalad
Burger King'ten vaz geçmemek lazım.

Dün caddede yürüyorum.. ışıklarda önümde bir Burger King motoru durdu. Arkada şu servis yaptıkları sepet hedesinden var. İçinde bir kutu var, karton kutu.. ve kapağı açık bu sepetin, karton kutu gözüküyor. Kutunun üzerinde Burger Patties yazıyor.. bir de not var yanında; yok this side up falan değil [0- -12'C] yazıyor!

hava çok soğuk olmalı ancak ben hissetmiyorum diye düşündüm önce.. ya da birileri 'çok hızlı gidersem erimeden orada olurum' diye düşünmüş olmalı.

Soğuk zincir dediğin nedir zaten?
Sosyal ağlarda paylaş

mcdonalds sux

evimin dibinde burger varken sirf tavugu guzel diye sureyyapasa ya yuruyorum mcdonalds icin

1. fiyasko
kasa bozuk dedi (aksam gec saat kimse yok benden baska) tam 36 dakika beni bekletti

2. fiyasko
4tavuk buger 2 tane izgara tavuk salata zimbritisi menu istedik ne var menude dedik "padades gola" dedi iyi onu alalim
aksama yaklasiyor kalabalikda yok
20 dakika bekletti arabaya geldim one paketten bisey suzuluyor
kolalari yan cevirip koymus pakete moron
varan iki patates menude yokmus ekstradan patates almak zorunda kaldim bide onun icin bekledim kaldiki patates in olmadigini bilseydim bi kola icin 4 milyon fark odemezdim menu alip
ee kolalar cope gitti tabi araba batti salatalari anneme biraktim odama gectim one tavuklardan biri sebze zimbirtisi cikti oeeeehhh
ee annem seslendi gittim %1 kalori mi ne diye sattiklari 20 dakikada hazirlanan ve kalp hastasina aldigim izgara tavuk salatadan koca bi parca sinitsel cikti
birini izgara digerini resmen kziartma vermis

pes artik almiycam bida bunlardan dedim

3. fiyasko
bugun elim mahkum burger cok kalabalitki gene gittim 4 tavuk 1 hamburger dedim 4 hamburger 1 tavuk vermis fiside oyle kesmis parasini gectim et yiyemiyorum yasak ole hergun hergun gitti komsuya canim hamburgerler ac kaldim

mcdonalds dan biktim
2000 lerin basinda millet nasil mcdonalds i birakmsiti ders ciakrmalari lazim
kucukyali - maltepe arasinda 3 mc vardi 1 e dustu bir bri kapandilar
e iste cok cabuk unutuyoruz yok ben boykot uma geri donuyorum
2001 den bu yana 200 metre otemde burger kingle yasiyorum adamalrin kadrosu net 6-7 defa komple degisti ben hala ordayim :P
simdiye kadar hicbi sorunda yasamadim kaldiki bugerking patatesi ile mc inki arasinda dagalr akdar fark var

ah bide tavuklari guzel olsa :/
Sosyal ağlarda paylaş

Trans yağ ABD'de bırakıldı.. evet. avrupada bırakıldı.. ona da evet.. türkiye de kullanımı hakkında bi düzenleme yok.
ulaşabilirseniz (açmıyorlar, hatta ben birisinin çalıştığını dahi sanmıyorum) müşteri ilişkilerini arayıp transyağ olayını sorabilirsiniz.

dahası cipslerde falan da transyağlar kullanılıyor Türkiye'de..

Ama bu meretlerin über sağlıksız olduğunu farketmek için alim olmaya falan da gerek yok zati.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...