Bone Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Aha adam olmuş inanamıyorum. Umarım yanlış şeyler yapıp imajını zedelemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 He will ruleeeeeee[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 adam avusturyalardan kalktı California ya vali oldu. Vaatleri neymiş bi bakalım internetten de gülelim biraz.[hline]youth only zone! ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Bu adamın geleceeni gorebiliyorum. valilikten ayrılırken ağzından cıkıcak şu meşhur lafını dicek İ WİLL BE BACK[hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i] Işıgın hep parlasın deli elmas! İtinayla seytan cıkarılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 tabi ingilizcede buyuk İ yok :) helal yani o kadar şeyin ustune vali olduysa herif.[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 sanatçılarda bir hava vardır, bir kendini beğenmişlik vardır. "şu dağları ben yarattım" düşüncesi vardır. En azından tanıdığım bir iki kişi dışında çoğu böyleydi. Umarım Arnold o kişilerden değildir. Ya da en azından dikkatli olsun. Şov işinde iyi olabilir, çok beğenirim adamı felan da, kişiliği hakkında pek bilgim yok. İyi sanşlar, yolu açık olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 dikkatli olması konusunda Mesajını iletirim bonecrusher... :D[hline]youth only zone! ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GuNBoX Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Astalavista Baby[/] :)[hline]Batıdan batar Güneş;karanlık basar birazdan. Gece gölgeleri çöker,kapı açılır o zaman, Pencereden sızar ışık,etrafı aydınlatır. Korkmayın kara kızılağaçtan!Kır söğüt zararsızdır! [b]Korkmayın ne kökten,ne daldan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 oldu valla adam .. koca california eyaletine vali oldu .. :))[hline]Novice Civil Engineer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 en azından bodyguarda para harcamaz...[hline] andır pörmınınt konstrakşın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 kovboydan başkan olan ülkede arnolda valilik bile az bence :)[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Arnoldun ilerde başkan olma ihtimali dahi yok ama genede milletine vatanına :) hayırlı olsun.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Sadece kovboydan mı? Zamanında Aktörden başkan da çıkmıştı Amerikada. Amerikanın en kötü dönemlerinden biridir Ronald Reagan dönemi. Arnold' a gelince vali olabilmesi çok kolaydı. Zaten zamanında başkana spo danışmanlığı tarzı bir görevle siyasete girmişti. O dönemde yapılan ölçümlerde başkanlığa adaylığını koysa sonuçlar yüzde 40 gösteriyordu. Bildiğim kadarıyla Arnold Amerika doğmlu değil. O yüzden başkan olamıyor. Yoksa gerçekten güçlü bir aday olurdu(oy potansiyeli ve kas olarak) Onümüzdeki başkan seçimleri çok ilginç olabilir. Hillary' nin aday olması çok kuvvetli bir olasılık ve tabii kazanması da. Hele karşısına Bush çıkarsa garanti gözüyle de bakılabilir. Benim merak ettğim o zman Bill Clinton' un unvanı ne olcak. Hillary' ninki yıllarca first lady idi. Bill de firs gentelman mi olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 first lort olur herhalde olda :D[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 The MAN :) Hillaryde başkan olursa tam padişahlık gibi olucak Amerikan başkanlığı. Babadan oğula, Kocadan karısına :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Hillary başkan olmaz. daha dogrusu olmasın :P Bill olsun tekrar ya iyi adamdı... Arnold california ya vali oldu california birinci lige çıkar artık lol[hline]youth only zone! ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 californiada suç işlenme oranı baya bi düşücek galiba :)[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Hilary baskan olsa bence dolayli yoldan Bill yine baskan olmus olcak..Sadece son soz karisinin agzindan cikcak,benim gorusum tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 İğrenç bir espri yapiim. Hillary başkan olursa Bill'e First Gentleman mı dicez hahahha evet irençti tamam. Bu arada yahoo'nun seçimle ilgili sayfasında şöyle bişi vardı. "Would ban the state from using race, ethnicity or national origin to classify people in public education, contracting and employment." Bu soruya yanıt vermiş seçmenler ve x- No 4,684,977 - 64 percent Yes 2,615,133 - 36 percent sonucu çıkmış. Ben soruyu anlayamadım biri açıklarsa sevinirim. Ya normalda ingilizce biliozda 2 haftadır okulun bürokrasisi ile uraşıorum, brak ingilizce, türkçe anlayacak kapasitem kalmadı.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 ohoo kardeşim bizim ülke ne durumlarda siz amerkiları düşünüyonuz yaw :-)[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! ------------ GICIK2 THE LAME Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 said: Catscratch, 08 October 2003 17:44 tarihinde demiş ki: İğrenç bir espri yapiim. Hillary başkan olursa Bill'e First Gentleman mı dicez hahahha evet irençti tamam. Bu arada yahoo'nun seçimle ilgili sayfasında şöyle bişi vardı. "Would ban the state from using race, ethnicity or national origin to classify people in public education, contracting and employment." Bu soruya yanıt vermiş seçmenler ve x- No 4,684,977 - 64 percent Yes 2,615,133 - 36 percent sonucu çıkmış. Ben soruyu anlayamadım biri açıklarsa sevinirim. Ya normalda ingilizce biliozda 2 haftadır okulun bürokrasisi ile uraşıorum, brak ingilizce, türkçe anlayacak kapasitem kalmadı.[hline]This Cat Scratches Free. Soruyu anlamadın ama seçimle ilgili sayfada olduğu için seçimle ilgili oldugunumu düşündün ehehehe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 The Governor Gelecekten gelen bir cyborg Kaliforniya Valisi seçilir. Yön: James Cameron Oyn: Arnold Schwarzenegger helal olsun adama valla, o kadar çamur attılar gene de kazandı saçimleri. adı tacizciden naziye kadar çıktı bu uğurda.. :-p kalifoniya'yı batıracaksa bize ne, üzülsem üzülsem artık film çekemeyeceğine üzülürüm. süresi dolduğunda artık terminator, predator tadında rolleri yapamaz herhalde..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 said: ghaldszar, 08 October 2003 16:53 tarihinde demiş ki: Sadece kovboydan mı? Zamanında Aktörden başkan da çıkmıştı Amerikada. Amerikanın en kötü dönemlerinden biridir Ronald Reagan dönemi. ehe zaten kovboy dedigim ronald reagandı :) adam john wayneden dayak falan yiyodu bazı filmlerde :) hmm demek john wayne zamanında aday olsa herhalde bi 3-4 kere başkan olurdu adam güneyin goz bebegiydi :)[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 bakarsınız herkesi utandırır :)[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s3ns3i Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Abi ben Arnold dan republican oldugunu ogrendigim gun sogudum acikcasi, umarim partideki arkadaslarina benzemez icraatlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar