Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kanal D: Genco

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

said:
ahaha çok güldüm ya,geçen sıkıntıdan izledim öldüm gülmekten

tamamen yalan.insanlar boktan dedi diye izlemiyo süsü vermeye çalışıyosun. =P ama şaka maka dizi boktan deyip izleyen vardır burda.bana sorarsanız senaryo ne kadar iyiyse iyi türk dizisi izlemem yetti gari bu gözgöze gelip aşklar filan

[ Mesaj 14 Temmuz 2007, Cumartesi - 20:45 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

adafasdsafasdfa

bu kadar konuştunuz sitesine bakiyim dedim googleadan arattım kanaldnin sitesine girdim kızlar güzelmiş adlarına bakiyim aratiyim filan cevabımı aldım:

Oyuncular:
Genco
Pınar
Özge
Necati
Figen
Derin
Selin
Ahmet
Sibel
Sefa

Yapım: D Productions

nickleriyle yazmıslar abi sdfsd

adafasdasdfca oyuncular yazıyo altta nickleri filan=)
Kalede kahn ibrahim forvet kolin kazım arkasında genco filan bu ne lan adafasda

[ Mesaj 14 Temmuz 2007, Cumartesi - 20:53 tarihinde, Stifler tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

"ınga sesi duyulur. genco doğmuştur. babası kulağına adını okumak için yeltenir. tam "süleyman" diyecekken, deneyimli ebe aysel araya girer: "hüseyin efendi, bu çocuktan süperkahraman elektriği alıyorum, gel süleyman'dan vazgeç" der. hüseyin sorar: "e ne koyalım peki?".

"rahmetli süperkahraman dedemin adını: genco!!"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
cado
üye § 18 Temmuz 2007, Çarşamba - 00:16 [ özel msj ]
ben hic genco adında birini tanımadım bu adamın takma adımı bu yoksa harbici genco mu adı anlamadım bakışlar cok fena yanlız kızlarda harika bu arada ;)

Ben ilk okulda tanırdım genco diye birini yani böyle bir isim var :) . Ama türkiyeli degildi başka bir türki cumhuriyetinden gelmişti cocuk. Azerbaycanmı,Türkmenistanmi bilemiycem
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...