Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 said: ahaha çok güldüm ya,geçen sıkıntıdan izledim öldüm gülmekten tamamen yalan.insanlar boktan dedi diye izlemiyo süsü vermeye çalışıyosun. =P ama şaka maka dizi boktan deyip izleyen vardır burda.bana sorarsanız senaryo ne kadar iyiyse iyi türk dizisi izlemem yetti gari bu gözgöze gelip aşklar filan [ Mesaj 14 Temmuz 2007, Cumartesi - 20:45 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 said: sonra kiz tabularini asip buna asik olur. cogalma eylemine girerler. vanil terazine tıkladım. yüzyılın lafı olmuş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 adafasdsafasdfa bu kadar konuştunuz sitesine bakiyim dedim googleadan arattım kanaldnin sitesine girdim kızlar güzelmiş adlarına bakiyim aratiyim filan cevabımı aldım: Oyuncular: Genco Pınar Özge Necati Figen Derin Selin Ahmet Sibel Sefa Yapım: D Productions nickleriyle yazmıslar abi sdfsd adafasdasdfca oyuncular yazıyo altta nickleri filan=) Kalede kahn ibrahim forvet kolin kazım arkasında genco filan bu ne lan adafasda [ Mesaj 14 Temmuz 2007, Cumartesi - 20:53 tarihinde, Stifler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 "ınga sesi duyulur. genco doğmuştur. babası kulağına adını okumak için yeltenir. tam "süleyman" diyecekken, deneyimli ebe aysel araya girer: "hüseyin efendi, bu çocuktan süperkahraman elektriği alıyorum, gel süleyman'dan vazgeç" der. hüseyin sorar: "e ne koyalım peki?". "rahmetli süperkahraman dedemin adını: genco!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 fsdfsd Lorrotar sen gel bizim yazlığa da ne acılar çekiyorum gör.Can sıkıntısından sabahları kadın programlarını bile izlemeye başladım. Neyse ki cuma dönüyorum,kurtulacağım... dp:internet kafenin saati 3 milyon sürekli de gelemiyorum buraya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 genco mefta oldu son bölümde ahdfs sen o kadar atraksyona gir, kafaya bir taş gelsin bayıl olmadı genco yakışmadı sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 ben hic genco adında birini tanımadım bu adamın takma adımı bu yoksa harbici genco mu adı anlamadım bakışlar cok fena yanlız kızlarda harika bu arada ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Genco diye isim var tabi, Genco Erkal'ı da mı duymadın yani... Şaka mak herkes izliyo lan, ben dahil... Matah değil hakikatten ama yapılcak da bi şey yok ve merak ettiriyor. [ Mesaj 18 Temmuz 2007, Çarşamba - 00:38 tarihinde, Queen tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 sıkıntı ya çok tehlikeli bişey magazin programı bile izlettiriyor adama eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 İlginç hakkaten ehue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 valla o kadar kötü yorum yapıldı dizi hakkında ama herkez izliyo cidden. bende bi göz attım da izlencek gibi yani ilginç senaryo felan . renkli bi dizi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 said: cado üye § 18 Temmuz 2007, Çarşamba - 00:16 [ özel msj ] ben hic genco adında birini tanımadım bu adamın takma adımı bu yoksa harbici genco mu adı anlamadım bakışlar cok fena yanlız kızlarda harika bu arada ;) Ben ilk okulda tanırdım genco diye birini yani böyle bir isim var :) . Ama türkiyeli degildi başka bir türki cumhuriyetinden gelmişti cocuk. Azerbaycanmı,Türkmenistanmi bilemiycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyntron Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 ilk kez adını paticikde gördüm bu kadar yerden yere vurulmuş bi diziye merak sardım bakiyim bi nasılmış dedim, özge adındaki hatunu gördükten sonra 3 bölümünüde izledim yaktın beni Özgeee :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 ya tekrarı ne gün ben uçaktaydım. tekrar ne gün veriliyo bilen warsa bi zamet plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 ya o kızı beğenmeyen bi ben mi varım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 ya yok iğrenc bende tiksindim o hatundan kardeşi bomba ama genconun ensest rulz yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 said: özge adındaki hatunu gördükten sonra 3 bölümünüde izledim yaktın beni Özgeee :) Şu genco'nun kardeşi olan hatun degil mi o? Genco ile aşk yaşayacağı bariz olan kızı güzel bulmuyorum ama onun ikiz kardeşleriyle genco'nun kız kardeşine bitiyorum yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 said: MrLevie üye [şikayet et] § 18 Temmuz 2007, Çarşamba - 15:41 [ özel msj ] ya o kızı beğenmeyen bi ben mi varım? ben de beğenmiyorum. çok çirkin. bi ikizler güzel zaten orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 sie go sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 said: Fransuxa üye § 18 Temmuz 2007, Çarşamba - 15:33 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- ya tekrarı ne gün ben uçaktaydım. tekrar ne gün veriliyo bilen warsa bi zamet plx. perşembe 22.30 da olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyntron Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 ben özge derken zaten genconun kızkardeşinden bahsettim başka özge varmı o dizide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 saol kingpin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Oturdum 2bölümdür izliyorum çekiyo beni aslinda izlemek istemiyorum ama merak ediyorum ne olcak diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 milliyette o kızın röportajını okudum.. sadece 17 yaşındaymış. shock oldum.. dizideki imajından olsa gerek daha büyük gösteriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Bakmadım daha fazla? Bari piyanoyu doğru çalmaya başladılar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar