Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 En azından piyanoyu doğru çalsalardı, değil mi ama? Bumble Bee öyle çalınmaz. edit : hatırladım adını şarkının. Rahmaninov'un bestesi değil piyano düzenlemesi. Rimsky-Korsakov'un orkestral bi interlude'ü kendileri [ Mesaj 10 Temmuz 2007, Salı - 08:03 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 2. bölümün fragmanını izledim Karamel güzeli fakir gençler gene sıkıstırıyor biryere yakıyorlar mekanı tabikide Genco geliyo kurtarıyo. Fragmandaki bir konuşma cok hosuma gitti. Karamel gencoyu kesip kesip duruyor.Sonunda zengin erkek arkadası patlıyo - senin ilgini çekmem için paspasçımı olmam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Anlamadığım şey Genco normal bir hademeyse nasıl bomba etkisiz hale getirebiliyor? FaceOff filminde de buna benzer birşey vardır , Castor Troy bomba döşer , sonra başka bir yüzle o bombayı etkisiz hale getirip kahraman olur :) Bir de kimlik değiştirme hadisesi var hala anlamam : Genco'nun kız kardeşi başka bir kimlikle gidiyor üniversiteye kayıt oluyor , peki nasıl bunu yapıyor.Bu kadar kolay olmaması lazım yoksa herkes Yetenekli Bay Ripley olmaya çalışırdı.Peki kız yolunu buldu kimlik dğeiştirdi diyelim Genco bunu nasıl anladı , izini sürdü? İstermisiniz Polat Alemdar gibi falan KGT adamı çıksın bizim Genco? Bir diğer ihtimalde Class 1999 filmindeki android öğretmen gibi Genco'nun da bir kamu güvenliği sağlayan bir robo hademe olması : Yoksa bilmiyorum , klasik müzik çalan hademe olayı USA için bilmiyorum ama yurdum için bilimkurgu gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Genco normal bir hademe degil tüm dizi bunun üstüne kurulu zaten. Geçmişinde zengin flnmış herhalde var öyle bişiler. İzleyenler görecek ben zira belki 1 bölüm daha izler bırakırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 kesin öyledir :) babası iflas etmiş, zamanında saglam kovalamış bir kişiliktir. büyük insan genco iyilerin dostu kötülerin düşmanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 pauhaa adamlar 2 kişi zor taşıdılar dart aletini, genco geldi tek başına aldı götürdü olaya gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 geçen bölüm kız kimsin die soru sormuştu ona ne cevap verdi? bi onu görmek istiyordum meraktan kaçırdım ne dedi genco? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 ben gencoyum dedi işte.iyilerin dostu kötülrin düşmanıyım dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 "parmaklarını yerleştir doğru yolu bulacaklardır ayrıca may the force be with you" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 herhalde izlediğim en kötü şey bu. ayrıca güvenlikle kanka olmak, arabanın okul önünden direkt alınması, okulda dart aleti, orda burda hebehübe diye dolaşan bir dekan ki bu dekan ortalıkta dolaşsa bide herhalde 'ekieki yanlış bölümün koridorundasın evladım ne aşkı bu seni buralara sürükleyen ehuheu' diye gezmiyordur gezse bile, inci kolyeli full inanılmaz modifiyeli öğretmenler, geceleri okulda kalmış bile olsan kuştepenin derinliklerinde maceralara atılmak, ve en önemlisi kuştepe halkının şerefsiz olması gibi durumlar da söz konusu değil okulda. varsa da ben görmedim ve duymadım=) ehueh kent üniversitesi ya çok feci be. neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 gencoyu örnek al1yorum ben art1k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Şimdi genconun tekrarını izliyorum da o tekila şattan sora bir anda çat diye gelip kızı kim kaldırcak? sorusuna BEN! diye yanıt vermesi eahjeıh. Genconun bu arada +10 hasar bonusu varmış magandalara karşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 ahah çok komik bişey ya bu kadar saçma bir dizi görmemiştim :) 1 saat önce mi ne açtım böyle esas oğlan delikanlı ayağında bi herif vardı,"sen bi genç kadının namusuna nasıl böyle şeyler konuşursun len" diyip birilerine girişti. Sonra kız da eline aldığı sopayla olaya dahil oldu [ Mesaj 13 Temmuz 2007, Cuma - 00:47 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 vakit geçirmelik dandik yaz dizisi tanımı güzel uyuyo. nolcaını merak ettim açıkçası. rastlarsam bi kaç bölüm izlerim. kesin kızın abisi faln çıkcak bu genco. kız evlatlık deilmiydi? [ Mesaj 13 Temmuz 2007, Cuma - 00:55 tarihinde, elesso tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Zaten o tekila şatları yapan kızın abisi genco. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 ha ben şu an tekrarını izliom. şimdi söledi kardeşim diye. oke doğru tahmin ettim :p . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Ekşi sözlük tayfası güzel söylemiş walla : "Türk iişi Heroes ama farkı tek Hero olması" Dün izledim , izleme isteği kalmadı.Cherry Cherry Lady çalan yeterince Nuri Alço'lu disco sahnesi izlemiştik de o ekolü devam ettirmek de ne oluyor be koçum Kanal D? Hani Alias , Kobra Takibi falan yayınlamamış bir kanal olsa tamam dicem ama... Neyse yazık ettin bize Kanal D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 daddy cool çalıyordu bi kerem bar da dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 turk işi heroes deil bu ekşi de bir öneri var daha iyi, ordan yola çıkarak şöle anlatıyım bu türk işi smallville genco supermanın küçüklüğünün türkiye şubesi kent üniversitesi zaten direk kent çiftliğine gönderme dart düzeneğini tek başına kaldırması, bomba imha ederken x-raydan doğru kabloyu bulması filan ilerki bölümlerde bıçak saplanmazlık ve kurşun geçirmezlik özelliklerine de gönderme yapılabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 afedersiniz ama ben hayatımda bu kadar osurruktanzırtık bi dizi görmedim. Kız piyano çalıyor okulda klarnet sesi geliyor.Çıkıyor dışarı başlıyor yürümeye. Ben ilk açtığımda herhalde genco çalıyor falan zannettim alt katta bi baktım kız dolapdereyi gezdi.Ne nefes varmış muhtarda . tam çevirdim reklam vardı du birazdaha bakiyim ayıp ettik dedik bi baktım yangın çıkmış.oduncuda tavan yok bişey yok yukardan kalas yağıyor.Hayırdır dedim. Sonra bi baktım kızı girdiği yerden 3 adım ilerledikten sonra çıakrdı. Kimliğin ucuda yanmış.Komiserim tanınmayacak halde ama işe yarabilir diyo diğer bi zırtapoz. hasbinallah dedim kapattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 kuştepe orası kuştepe:D tabi klarnet sesi gelir geceleri=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 klarnet sesi kız ne kadar yaklaşırsa yaklaşsın aynı tonda geliyordu ahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Lost gibim aslında, klarnet sesi değişmiyor, flashbackler...Teori yazmaya başlamalıyız. [ Mesaj 14 Temmuz 2007, Cumartesi - 02:21 tarihinde, Sage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 ahaha çok güldüm ya,geçen sıkıntıdan izledim öldüm gülmekten. Bence Genco'yu depremden sonra gizli bir kuruluş alıp üzerinde deneyler yapmışlar,sonra yeter ulan diyip kaçmış,ilk yapacağı iş kardeşini bulmak. İleri ki bölümlerde veteran askerler gelecek yakalamaya falan tabii Genco'da Hero olmuş artık güçleri var vs. olaylar yaşanacak.Sonra Sylar,Isaac'ten aldığı gücü kullanarak kendisini yok edecek olan kişinin Genco olduğunu görecek ve diziler kesişecek ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 diziyi tanıdığım tanımadığım herkes ya izliyor ya da izlemiş tekrarlarından falan. ilginç yani dizi istedikleri başarıya ulaşıyor bu mantıkla. o kadar saçma ki izleyesim geliyor bakarken utanıyorum. ama itiraf ediyorum ben de izliyorum. ama gerçekten saçma geldiği için yani. oyunculuklar 0, çekimler 0, senaryo 0... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar