Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Oggh, turk dizisi olacakmiş, pardon. [ Mesaj 05 Temmuz 2007, Perşembe - 23:27 tarihinde, Baluu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 İkinci Bahar Avrupa Yakası Çemberimde Gül Oya 4)Hatırla Sevgili @baluu: abi süper karizmasın ya, türk dizilerini seyretmiyorum, türkçe müzik dinlemiyorum. cnbc-e izliyorum radikal okuyorum kaliteli yaşıyorum yağaı yapma nolur burada. [ Mesaj 05 Temmuz 2007, Perşembe - 23:46 tarihinde, Queen tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 ikinci bahar Perihan abla Avrupa yakası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 kesinlikle bizimkiler süper baba baskül ailesi kaygısızlar çiçek taksi(en eski hali) deli yürek izlerken keyif alıyordum eskiden bu dizileri gerçekten. hayat bilgisinin ilk iki sezonunu da katabiliriz buna. zaten artık amaç başarılı dizi çekmek değil. güzel kızlar yakışıklı olduğunu zanneden çocuklar, gelsin ratingler gelsin paralar mantığı oturdu iyicene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Avrupa yakası ( bölümler birbirlerini takip etmediği için her bölümde yeni bir şey bekliyorsun lost gibi sdf ) sonra sonra aliye gümüş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 -Süper Baba -Baba(1 sezon atv'de oynamıştı,emre kınay ve gazanfer özcan oynuyodu) -Kaygısızlar -Biz size aşık odluk -Kavak Yelleri(hafiften sardı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 kaygısızları tek geçerim, hayatımda hiçbir türk dizisinde böyle kaliteli espriler görmedim bugüne kadar. [ Mesaj 06 Temmuz 2007, Cuma - 00:54 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 tatlı hayattan: ihsanlar ve yorgolar egeye tatile giderler. deniz kenarında şu diyalog yaşanır. ihsan- yorgo'cum senin için süper bir kokteyl hazırladım. siz iyi bilirsiniz. yorgo- nedir ihsan, merak ettim şimdi. ihsan - tuzlu su. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 1-) Çemberimde Gül Oya 2-)Yalancı Yarim (hem Barışın anısına hemde güzel bir dizi gerçekten) 3-)Kırık Kanatlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 alcadras madem dialog koyuyorsun, acımam ve kaygısızdan bir espri koyarım: ismail'in dukkanda tras olmak uzere olan adamin yuzu tam sabunlanmisken iceri kucaginda bir koyunla birisi girer ve olaylar gelisir.. allah dualarimi kabul etti, beni kurtarmak icin kurban gonderdi [ismail] kimsin kardesim sen, niye getirdini bunu dukkana [koyunlu adam] duydumki bunu tras etmeye bir baslasan hem kesermissin hem de but, sakatat vs.. parcalarina ayirirmissin [ismail] hadi lan, ben kasap miyim? [diger ikisi] evet!! c/p lerin ustasıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 said: cavanagh üye § 06 Temmuz 2007, Cuma - 00:39 [ özel msj ] -Baba(1 sezon atv'de oynamıştı,emre kınay ve gazanfer özcan oynuyodu) evet evet baba'yı hatırladım. izlerdim 1 sene boyunca izledim sonra yalan ettiler güzelim diziyi. hatırlattın iyi ettin sağol cavanagh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 3ten fazla olacak. napalım. ayrım yapamıorum.ama beğeni sırasına göre yazıcam. sır dosyası: bir türk dizisi olamayacak kadar profesyoneldi. ama çok çabuk bitti. tatlı hayat: haluk bilginer bile yeterli. muhteşem eser. bi de asuman dabak tabi. hele subuti karakteri (ata demirer) geldiğinde iyice coşmuştu. kaygısızlar: bir fatih solmaz klasiği. harika bir dizi. süperdi überdi. kingpin +1 ayrılsak da beraberiz: gani müjdeye selam ederim. çok güzel diziydi. ayrıca necmi yapıcıyı tanıdık bu diziyle (en azından ben tanıdım). baskül ailesi: one another gani müjde milestone. şoray uzunu bize iyice sevdiren dizi. kurtlar vadisi terör: gerek fiziki yapısı olsun gerek senaryosu olsun son derece güzel. ama izleyen kesimden dolayı pek fazla düşmanı mevcut. yaprak dökümü: çok kaliteli bir senaryo. rng ftw. [ Mesaj 06 Temmuz 2007, Cuma - 01:13 tarihinde, ginaly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 hah sır dosyasıydı dizinin adı doğru. mavi büro idi orası da. mavi birim mi yoksa? dizi müzikleri demir demirkan'a ait. Başlangıç müziği Ahura da epey güzeldi. bu arada ayrılsak da beraberizi unutmuşum, o da var listemde. sır dosyasının çekimleri çok kaliteliydi ve pahalıydı. o yüzden bitmişti sanırım. bir kaç bölüm oynadı zaten. [ Mesaj 06 Temmuz 2007, Cuma - 01:14 tarihinde, Alcadras tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 said: @baluu: abi süper karizmasın ya, türk dizilerini seyretmiyorum, türkçe müzik dinlemiyorum. cnbc-e izliyorum radikal okuyorum kaliteli yaşıyorum yağaı yapma nolur burada. @Queen Türk dizileri izleyemiyorum, türk müziklerini dinleyemiyorum, cnbc-e izleyemiyorum, radikal de okuyamiyorum, çünkü Türkiye'de yaşamiyorum. Kapiş. !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 bir de beni bende alan şu diyalog geçmiştir tatlı hayatta: yorgo: ihsan ne gördüm biliyomusun hayatta inanamassın!! ihsan: ne gördün? yoksa üniforması kuru bir yunan askeri mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 ihsan: kuşlar çiçekler ne güzel lay lay lay... hemen bunun akabinde menekşe'nin bir hareketiyle çılgına döner menekşe: daha demin kuşlar, çiçekler diyordunuz? ne oldu? ihsan: akbaba da kuş, kaktüs de çiçek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Apis Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 İkinci Bahar <---------Edit: Evet, Tatlı Hayat burdan 2. sıraya girer. Bir Demet Tiyatro (İlk sezon diyelim) Süper Baba [ Mesaj 06 Temmuz 2007, Cuma - 03:06 tarihinde, Apis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 yorgo ile karısı m utfakta birşeyler konuşmaktadır.Menekşe de uzaktan onları dinlemektedir. İhsan:Hayırdır menekşe yorgo ordan altyazılı mı çekiyor yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 bu arada yaprak dökümünü ve baba'yı unuttum ben. Kesinlikle yaprak dökümü ve baba dizileri de süperdi. Biz size aşık oldukta güzel diziydi ama kısa sürdü =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 avrupa yakası tatlı hayat mahallenin muhtarları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Çok televizyon izlemesem de, şu diziler dikkatimi çekmiş, paşa paşa izlettirmiştir kendini: Tatlı Hayat Yaprak Dökümü Selena (Sinem Kobal'a torpil geçtim sdfasda) [spo]+ Kurtlar Vadisi. Dalga geçtiğimden diil ama, bi ara gerçekten severek izlerdim sdfsd[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… trapt Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Tatlı hayat İkinci bahar Şu sıralar o kadar bayat diziler var ki..insan özlüyo..Tatlı hayat ın eski bölümlerini bulabilceğimiz bi yer var mı acaba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 süperbaba ikinci bahar bu diziler bence muhteşemdi üstüne tanımam başka dizi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ceronibo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Kurtlar Vadisi Yeditepe İstanbul Avrupa Yakası(Tatlı Hayat da paylaşır aslında üçüncülüğü) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… horten Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Kaygısızlar Gülşen Abi Ana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 Sonraki 2.sayfa (Toplam 5 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Vizyon Paticik En Beğenilen Türk Dizi Seçmeleri × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 said: cavanagh üye § 06 Temmuz 2007, Cuma - 00:39 [ özel msj ] -Baba(1 sezon atv'de oynamıştı,emre kınay ve gazanfer özcan oynuyodu) evet evet baba'yı hatırladım. izlerdim 1 sene boyunca izledim sonra yalan ettiler güzelim diziyi. hatırlattın iyi ettin sağol cavanagh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 3ten fazla olacak. napalım. ayrım yapamıorum.ama beğeni sırasına göre yazıcam. sır dosyası: bir türk dizisi olamayacak kadar profesyoneldi. ama çok çabuk bitti. tatlı hayat: haluk bilginer bile yeterli. muhteşem eser. bi de asuman dabak tabi. hele subuti karakteri (ata demirer) geldiğinde iyice coşmuştu. kaygısızlar: bir fatih solmaz klasiği. harika bir dizi. süperdi überdi. kingpin +1 ayrılsak da beraberiz: gani müjdeye selam ederim. çok güzel diziydi. ayrıca necmi yapıcıyı tanıdık bu diziyle (en azından ben tanıdım). baskül ailesi: one another gani müjde milestone. şoray uzunu bize iyice sevdiren dizi. kurtlar vadisi terör: gerek fiziki yapısı olsun gerek senaryosu olsun son derece güzel. ama izleyen kesimden dolayı pek fazla düşmanı mevcut. yaprak dökümü: çok kaliteli bir senaryo. rng ftw. [ Mesaj 06 Temmuz 2007, Cuma - 01:13 tarihinde, ginaly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 hah sır dosyasıydı dizinin adı doğru. mavi büro idi orası da. mavi birim mi yoksa? dizi müzikleri demir demirkan'a ait. Başlangıç müziği Ahura da epey güzeldi. bu arada ayrılsak da beraberizi unutmuşum, o da var listemde. sır dosyasının çekimleri çok kaliteliydi ve pahalıydı. o yüzden bitmişti sanırım. bir kaç bölüm oynadı zaten. [ Mesaj 06 Temmuz 2007, Cuma - 01:14 tarihinde, Alcadras tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 said: @baluu: abi süper karizmasın ya, türk dizilerini seyretmiyorum, türkçe müzik dinlemiyorum. cnbc-e izliyorum radikal okuyorum kaliteli yaşıyorum yağaı yapma nolur burada. @Queen Türk dizileri izleyemiyorum, türk müziklerini dinleyemiyorum, cnbc-e izleyemiyorum, radikal de okuyamiyorum, çünkü Türkiye'de yaşamiyorum. Kapiş. !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 bir de beni bende alan şu diyalog geçmiştir tatlı hayatta: yorgo: ihsan ne gördüm biliyomusun hayatta inanamassın!! ihsan: ne gördün? yoksa üniforması kuru bir yunan askeri mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 ihsan: kuşlar çiçekler ne güzel lay lay lay... hemen bunun akabinde menekşe'nin bir hareketiyle çılgına döner menekşe: daha demin kuşlar, çiçekler diyordunuz? ne oldu? ihsan: akbaba da kuş, kaktüs de çiçek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 İkinci Bahar <---------Edit: Evet, Tatlı Hayat burdan 2. sıraya girer. Bir Demet Tiyatro (İlk sezon diyelim) Süper Baba [ Mesaj 06 Temmuz 2007, Cuma - 03:06 tarihinde, Apis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 yorgo ile karısı m utfakta birşeyler konuşmaktadır.Menekşe de uzaktan onları dinlemektedir. İhsan:Hayırdır menekşe yorgo ordan altyazılı mı çekiyor yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 bu arada yaprak dökümünü ve baba'yı unuttum ben. Kesinlikle yaprak dökümü ve baba dizileri de süperdi. Biz size aşık oldukta güzel diziydi ama kısa sürdü =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 avrupa yakası tatlı hayat mahallenin muhtarları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Çok televizyon izlemesem de, şu diziler dikkatimi çekmiş, paşa paşa izlettirmiştir kendini: Tatlı Hayat Yaprak Dökümü Selena (Sinem Kobal'a torpil geçtim sdfasda) [spo]+ Kurtlar Vadisi. Dalga geçtiğimden diil ama, bi ara gerçekten severek izlerdim sdfsd[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Tatlı hayat İkinci bahar Şu sıralar o kadar bayat diziler var ki..insan özlüyo..Tatlı hayat ın eski bölümlerini bulabilceğimiz bi yer var mı acaba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 süperbaba ikinci bahar bu diziler bence muhteşemdi üstüne tanımam başka dizi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceronibo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Kurtlar Vadisi Yeditepe İstanbul Avrupa Yakası(Tatlı Hayat da paylaşır aslında üçüncülüğü) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Kaygısızlar Gülşen Abi Ana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar