Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik En Beğenilen Türk Dizi Seçmeleri

Arma

Öne çıkan mesajlar

İkinci Bahar
Avrupa Yakası
Çemberimde Gül Oya
4)Hatırla Sevgili

@baluu: abi süper karizmasın ya, türk dizilerini seyretmiyorum, türkçe müzik dinlemiyorum. cnbc-e izliyorum radikal okuyorum kaliteli yaşıyorum yağaı yapma nolur burada.

[ Mesaj 05 Temmuz 2007, Perşembe - 23:46 tarihinde, Queen tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

kesinlikle

bizimkiler
süper baba
baskül ailesi
kaygısızlar
çiçek taksi(en eski hali)
deli yürek

izlerken keyif alıyordum eskiden bu dizileri gerçekten. hayat bilgisinin ilk iki sezonunu da katabiliriz buna.

zaten artık amaç başarılı dizi çekmek değil. güzel kızlar yakışıklı olduğunu zanneden çocuklar, gelsin ratingler gelsin paralar mantığı oturdu iyicene.
Sosyal ağlarda paylaş

alcadras madem dialog koyuyorsun, acımam ve kaygısızdan bir espri koyarım:

ismail'in dukkanda tras olmak uzere olan adamin yuzu tam sabunlanmisken iceri kucaginda bir koyunla birisi girer ve olaylar gelisir..

allah dualarimi kabul etti, beni kurtarmak icin kurban gonderdi
[ismail] kimsin kardesim sen, niye getirdini bunu dukkana
[koyunlu adam] duydumki bunu tras etmeye bir baslasan hem kesermissin hem de but, sakatat vs.. parcalarina ayirirmissin
[ismail] hadi lan, ben kasap miyim?
[diger ikisi] evet!!

c/p lerin ustasıyım.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
cavanagh
üye § 06 Temmuz 2007, Cuma - 00:39 [ özel msj ]

-Baba(1 sezon atv'de oynamıştı,emre kınay ve gazanfer özcan oynuyodu)

evet evet baba'yı hatırladım. izlerdim 1 sene boyunca izledim sonra yalan ettiler güzelim diziyi. hatırlattın iyi ettin sağol cavanagh
Sosyal ağlarda paylaş

3ten fazla olacak.
napalım. ayrım yapamıorum.ama beğeni sırasına göre yazıcam.

sır dosyası: bir türk dizisi olamayacak kadar profesyoneldi. ama çok çabuk bitti.

tatlı hayat: haluk bilginer bile yeterli. muhteşem eser. bi de asuman dabak tabi. hele subuti karakteri (ata demirer) geldiğinde iyice coşmuştu.

kaygısızlar: bir fatih solmaz klasiği. harika bir dizi. süperdi überdi. kingpin +1

ayrılsak da beraberiz: gani müjdeye selam ederim. çok güzel diziydi. ayrıca necmi yapıcıyı tanıdık bu diziyle (en azından ben tanıdım).

baskül ailesi: one another gani müjde milestone. şoray uzunu bize iyice sevdiren dizi.

kurtlar vadisi terör: gerek fiziki yapısı olsun gerek senaryosu olsun son derece güzel. ama izleyen kesimden dolayı pek fazla düşmanı mevcut.

yaprak dökümü: çok kaliteli bir senaryo. rng ftw.

[ Mesaj 06 Temmuz 2007, Cuma - 01:13 tarihinde, ginaly tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

hah sır dosyasıydı dizinin adı doğru. mavi büro idi orası da. mavi birim mi yoksa? dizi müzikleri demir demirkan'a ait. Başlangıç müziği Ahura da epey güzeldi.

bu arada ayrılsak da beraberizi unutmuşum, o da var listemde. sır dosyasının çekimleri çok kaliteliydi ve pahalıydı. o yüzden bitmişti sanırım. bir kaç bölüm oynadı zaten.

[ Mesaj 06 Temmuz 2007, Cuma - 01:14 tarihinde, Alcadras tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
@baluu: abi süper karizmasın ya, türk dizilerini seyretmiyorum, türkçe müzik dinlemiyorum. cnbc-e izliyorum radikal okuyorum kaliteli yaşıyorum yağaı yapma nolur burada.

@Queen

Türk dizileri izleyemiyorum, türk müziklerini dinleyemiyorum, cnbc-e izleyemiyorum, radikal de okuyamiyorum, çünkü Türkiye'de yaşamiyorum. Kapiş. !!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...