Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 yaş 18.5 bi de benim. acaba bi iki yıl lens mi taksam diyorum. ameliyat sonuçta tırsıyo insan eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 said: Benim merak ettiğim şey bu operasyonu geçirdikten sonra gözün tekrar bozulma ihtimali var mı? evet var. sonuçta gözünün bozukluğunu gideriyorlar armor tarzı birşey yok:P çok tv bilgisayar vs bozar gözü tekrardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 annem oldu ilk bu lazer olayı geldiği zaman aradan kaç sene geçti bilmiyorum suan ilerleme var gözünde yine.ama gözlerini açtıgı andan itibaren görüodu yani.baya ilerlemişti onun gözler yine olucak belki bende olucam 1.70 miyobum ama sanki hayatımı yaşamıyormuşum gibi gelio.ciddi anlamda uzagı göremiyorum.oysa o kadar ileri degil. kendimi kör hissediyorum :) altyazı ları kesinlikle cok zor okuyorum.bide gece lenssiz araba kulllanamııyorum ışık gözümü rahatsız edio edit:typo [ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 18:56 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Lens takmanı öneririm. Ben takıyorum,çok memnunum. İlk birkaç hafta alışma evresi var,yani takmayı öğreniyorsun ve ilk hafta sadece gözlerin yaşarabiliyor (lensin içine konduğu ilaç yüzünden). Ondan sonra istediğin zaman gözlerine teker teker 5er saniyede takıyorsun. O kadar. Lens markası da tavsiye edeyim: Kesinlikle acuvue diyorum. Takması çok kolay ve gözüne çok güzel oturuyor. Bausch & Lomb da tavsiye edebilirler ama ben tavsiye etmem. Biraz fazla yumuşak ve yapışkan. Takması çok zor ve lens hep katlanıp içine yapışıyor,birtürlü ayıramıyorsun;ayırayım derken yırtılıyor falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YinYang Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 lensin de goze zarar verdıgını soledı bana doktor eger lens takarsan ılerde lazer olamazsın falan dedı valla kıme ınanacagıma sasırdım bende gozkukten bıktım lazer kalsın sımdılık lens takayım dedım ona da bır kulp buldular ne yapcaz bız yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 yuh ne alaka lens ile ileride ameliyat olamamak? ben de 3 ay önce falan başladım lense 1 numara zaten gözler çok memnunum 23 24 yaşlarında çizdiririm gözleri de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YinYang Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 bılıyodum zaten o doktorun bır ıse yaramadıgını verdıgı goz numarası da yanlıs cıkmıstı gozlugu aldım baktım goremıyom sonra baska doktor yıne gozluk bekle perısan olmustum doktor yuzunden bır de ozel doktor olcak yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Babam 3 sene önce oldu gayet memnun kaldı, şikayeti yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Çok gerekmedikçe yapılmaması gerkeen bir ameliyat cinsi. Gözünüze birdaha müdahale edilememesi çok sakat birşey . Bunun acısını 50-60 yaşında çekmeye başlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 yeni feedbackleri alayım varsa ameliyatı olan, söyle bir baktım hiç acısız falan 10 dk bitiyor falan yazmışlar ertesi gün yanıyormuş sade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Olalı 4 sene geçiyor. Ameliyat 15-20 dakikada bitiyor. O gün içinde en ufak parlaklık beynine hançer saplanmasına eş değer bir acı veriyor. Bir de yaklaşık 5-6 saatlik bir batma süreci vaar ama onun sebebi gözüne takılan koruyucu lens. Ertesi gün kontrolde onu çıkardıklarında rahatlıyosun. Bİr kaç gün daha ışık rahatsız ediyor ama sonra geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 ben de yaptırmak istiyorum ama yaş ve göz numarasının ilerlemesinin durmaması gibi kriterler var sanırım. 25 yaşından önce yaptırmak pek sağlıklı değil diyenler vardı ama ne kadar doğru bu ? 2'ye 2.25 göz numaralarım. annemde en ileri derecede olmak üzere ailede (1. dereceden değil) genetik bir göz rahatsızlığı var, az kişide görülen. o yüzden her sene göz muayenesine gidiyorum ben de aksatmadan 1-2 kez. tüm bunları göz önünde bulundurunca bu yaşlarda yaptırmak sağlıklı mıdır ? gerçi bunu en iyi doktorlar bilir de burda da sormuş olayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 yaptırmak istemenizin amacı nedir bu ameliyatı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 gözlük/lens vs kullanmamak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 zevk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 10 yıldan beri gözlük takıyorum artık feci baydı. ilk başta lens takamıyorum gözüm alışamıyor hiç, batıyor falan epey farklı markalar denedim olmadı en son göz kapaklarım iltihap yaptı diye bıraktım tamamen. gözlük sorun ya böyle denize giremiyorsun rahat, güneş gözlügü sorun ofiste büyük kulaklıklardan takıyorum baskı yapıyor gözlük şeyleri kafama. Bunlar ufak sorunlar gözlük camından baktıgından farkında olmadan görüşünü kısıtlıyorsun gözlük çerçevesi kadar. Ben lensi ilk taktıgım zaman farketmiştim her tarafı net dünyanın farkını. Söyle bir baktım ameliyattan sonra sorun yaşayanlar varmış sürekli kuruma veya yorgunluk olması gibi. hatta birkaç kişi böyle körlüğe kadar ilerleyecek durumların olduğu falan yazmış şu an ikilemde kaldım. bir arkadaş istanbul cerrahi iyi dedi bir ara uğramayı düşünüyorum oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 kobe bryant niye yaptirmiyo bu lazer isini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Pederde goz tansiyonu oldugundan dolayi, benim doktor ameliyat olmami tavsiye etmedi. Ameliyati gozde goz tansiyonunun erken tehsisin zor oldugunu soyledi. Bakalim bir ara denemek icin lens alicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 benim de 2.00-3.50 numara. kulaklık vs hiç sorun olmadı. çerçeve çok hafif zaten. hatta çerçeve yok yani. camların kenarından bağlı. yüzme için ise numaralı gözlükler var speedo, arena vs. tabi sosyal yaşantı/iş yaşantısı sırasında gözlük veya lens takmak sorun yaratıyorsa ameliyat olmak çözüm ama sonuçta geri dönüşümü olmayan bir müdahale ameliyat işi. çerçeveyi değiştirmek, başka şekillerde adapte olmak gözlüğün yaratacağı sorunlara daha doğru karar olabilir sizin açınızdan. Acele karar vermyin yani diğer seçenekleri tüketmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
troglodyte Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 bende yaptırıcam bi ara ama iki gözü aynanda yaptırmaya cesaret edemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 bu ameliyati olmak benim yemiyor,ne yalan soyliyim.ameliyat sonrasi sikayetci olan sayisi azimsanmayacak kadar cok cunku. gozlukle devam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Masticore said: Çok gerekmedikçe yapılmaması gerkeen bir ameliyat cinsi. Gözünüze birdaha müdahale edilememesi çok sakat birşey . Bunun acısını 50-60 yaşında çekmeye başlarsın. bu ayrıntı okadar önemliki , lazer ameliyatı birazda kolaya kaçmak gibi aslında. lazer ameliyatı = yaşlılıkta körlüğü göze almak eğer dersinki no problem olurda 75 80 yaşlarına kadar yaşarsam sonrasında kör olmayı göze alıyorum o sizin bileceginiz iş. Katarakt ameliyatı olamıyor lazerle operasyon geçirmiş gözler. Katarakt ilerlediğinde kör oluyorsun , Allah korusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Hipster gözlüğü takın işte ne güzel moda hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
troglodyte Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 http://www.dunyagoz.com/tedavi-hizmetleri/refraktif-cerrahi-kirma-kusurlari/lazer/sikca-sorulan-sorular.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 dunyagozde olmayı dusunuyorum bende ankarada. varmı orada olmus olan bi sikayeti fln olan. simdiden bilelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar