Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Sizce hala oynanabilen en iyi mmo nedir?Yada abartalım en iyi 3 mmo:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Nasıl yani en iyi - bir liste yapmıştım bir ara kendimce, oradaki hall of fame'e bak. http://forum.paticik.com/konu.php?id=179576 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 1. Pre-cu swg, bana gore halen bundan daha iyi mmorpg cikmadi (SOE'e buradan selamlarimi yolluyorum...) 2. Eve online 3. Lotro [ Mesaj 03 Temmuz 2007, Salı - 18:13 tarihinde, Sylian tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 1) DAoC (En uzun ömürlü) 2) EvE Online (En stable) 3) WoW (En fazla subscriber) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Knight Online :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TambourineMan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Highest Ranked MMORPGs 1. EvE Online 2. City Of Villains 3. DAoC Most Anticipated MMORPGs 1. AoC 2.Tabula RAsa 3.Warhammer Online : Age of Reckoning Mansiyon Ödülü: Knayt Onlayn ile WoW [ Mesaj 05 Temmuz 2007, Perşembe - 11:03 tarihinde, TambourineMan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 bi de kaynak verseydin keşke tambo http://www.mmorpg.com Ayrıca, onlar highest rated, yani most rated değil. Ona da dikkat edin. [ Mesaj 05 Temmuz 2007, Perşembe - 11:20 tarihinde, Gangren tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Ryzom var bir de. Güzel oyundu ama bütçem üç tanesini kaldırmayacağından LotrO'yu tercih ettim ben EVE'in yanında. Bunda oyuncular kendi questlerini(haritalar olsun NPCler olsun herşeyiyle NWN tarzı) hazırlayabiliyor. Yüzlerce kişilik NPC orduları var bazen şehirlere falan saldıran. Skill sistemi falan da iyi - level ya da class tabanlı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TambourineMan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Ordaki sırlama farklı Gangren. MMORPG comda 1. şu an LOTRO ki bence olmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 ultima online :P löl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TambourineMan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Açıkçası Tabula Rasa süpriz yapabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 hala ve maalesef wow en iyi mmo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Awake Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Tabula Rasa gayet hoş bir oyun ilerisi için ümitliyim ondan :) [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 salyonlar gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Cabal diye bi oyun da yeni yeni duymaya başladım.. bi video sunu izledim sadece.. Full effect kullanmış adamlar :D göz mü boyuyorlar yoksa içerikte de bişi varmı orası meçhul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 @bosphorus oynuorum ben grafikleri tatmin edici ama questler biyerden sonra bayıyo aynı mobları kes şukadar veya şunu çıkar dieri başka bişi çıkar enazından başlarında öyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TambourineMan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Awake bu altta msndeki yoksa eski enemy territory oyuncusu ToW.Jilber mi? :) [ Mesaj 05 Temmuz 2007, Perşembe - 17:41 tarihinde, TambourineMan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 swg hemen hemen en ıyısıysı tabı pub9 yada pre cu dan oncede olabılır. sosyallıgı ıle crafterı dansozu savascıları ıle hep benım ıcın bır numara olacak onun getırdıgı ve ıcınde bulundurdugu ozellıkler su an mmolarca bızde su var bu var dıye pazarlama aracı olarak kulnılıyor. kı o oyunda hepsı tam olarak vardı da yukarda selem edenlere bende eklenır soe sana kafam gır... der selamlarımı ıletırım. lotroyu begenmedım ozensız ıs olmus bence muhtesem olabılırdı yazık. age of conan bomba tabııı, cok ıyı olacagına ınanıyorum. prıate of burnıng see cok ıddıalı ama benım pek guvnım yok. eve onlıne hep yanarım keske 3 4 seneonce baslamıs olsaydım dıe. wow ıgrenc ama mecburıyet oynuyoruz. warhammer cok ıyı olacak mythıc bu. ama coook var daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 UO elbette :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 zât'ım eski toprak bi odun kafalıdır ve ölene kadar "en iyi mmo? he?" sorusuna uooo diyecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 hatta öbür taraftan bile sesleri gelir; ooOOOoOOOoUooOOOOoOOooUooOOOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 1. PreCU SWG, SOE oyunun içine etmeden önce. 2 ve 3'ü illa vericeksek; 2. EverQuest 2, o kadar kasmaya dayanabilirseniz harika bir oyun. 3. Maalesef WoW, daha iyisi çıkmadı. Düşük sistem gereksinimi, yok denecek kadar az bug, telekoma rağmen düşük ping vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 tabiki uo şimdiye kadar uodaki pvp nin hızını, serbestligini ve tadını başka oyunda alan var mı yani.? ilk önce uodaki pvpye yaklaşsınlar ondan sonra dier oyunlarıda düşünürüz elbette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Kesin be kesin UO. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Uo, bu ceavbı vermeyende zaten noobdur, illumininatidir, kedidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar