Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 bizden kaçmaz programın adı :) kasıtlı bişi yapılmamıştır oy uzden yani.programın adımı degişsin [ Mesaj 05 Temmuz 2007, Perşembe - 19:43 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 evet abi programın adı diye yazdım zaten=)de durum bi gıcık oluyo yani adam maskeye baglı arka fontda büyük büyük öle yazan bi yazı gorunce sinir oluyo insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Kanalların "reytiiiiing" diye böğüre böğüre olayı deşip durması sinirlerime dokunmaya başladı yalnız. Adam canlıyken olmadığı kadar magazin malzemesi oldu ölünce. ayıptır ulan... neyse... Şu tv kanallarının yaptıkları cidden hayvanlık ama. İnsan utanır yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 foxu boşver de star berbattı.hala devam ediyolar ropörtaj vs. çok abarttılar. hele dünkü spiker iptaldi.konusmayı bilmio. kamerayı gorup ağlayan tipler.gozukmek için kafa göz uzatanlar.igrenç yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 bi de msnde reklam amacli emoluk yapan nesiller türedi ki, baris akarsuyla alakalari yoktu ölümünden önce.(kuzenim kendisi ordan biliyorum.) kiniyorum. [spo]jeanne baptiste grenouille (20:02): napiyorsun kuzen? BARIS GITTIIII mekanin CENNET OLSUN SÜRMELI MELEGIM!!!!!SENI COK SEVIYORUZ!KALBIMIZDE DAIMA YASAYACAKSIN!!!! (20:02): agliyom :(((( jeanne baptiste grenouille (20:02): niye BARIS GITTIIII mekanin CENNET OLSUN SÜRMELI MELEGIM!!!!!SENI COK SEVIYORUZ!KALBIMIZDE DAIMA YASAYACAKSIN!!!! (20:02): baris gitti ve iki dakka sonra.. BARIS GITTIIII mekanin CENNET OLSUN SÜRMELI MELEGIM!!!!!SENI COK SEVIYORUZ!KALBIMIZDE DAIMA YASAYACAKSIN!!!! (20:04): muhabbet konseri varmis cok seviniyom hehehe[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Muhabbet kim yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 kuzenini reklam etmesene elaleme :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 oha kuzene bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 almanci r&besk grubu. almanca arabesk yapiyolar. evet, igrencler. (neyse konuyu dagitmayalim.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 "r&besk" ten sonra dağıldım ben zaten dafds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Estel_Anorien üye § 05 Temmuz 2007, Perşembe - 03:37 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- barış akarsu'nun kim olduğu hakkında en ufak bir fikrim yoktu.. allah rahmet eylesin o ayrı. Ama esas garibime giden bir trafik kazasında ölen'in biraz şöhret sahibi olduğu için bu kadar gündeme getirilmesi... daha önce de o kavşakta bir sürü kaza olmuş ve oluyormuş... neden illa hafifmeşhur bir insan öldüğü için bu şimdi insanların gözüne sokuluyor? daha önce o kavşakta ölenler can değil miydi? Budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Estel demiş ki; said: @Szastam hocam tanımadığım etmediğim bir adam hakkında 14 sayfa topic okumak yordu.. ama cevap değil de daha ziyade aynı şeyi sormuşuz sanki senle... ben ayrıca barış akarsu'nun da bir lady di ile bir tutulacak kadar bir şöhrete de sahip olduğuna inanmıyorum :) İyide estelcim, Lady Di öldükten 2 saat sonra internet sitesi actılar hakkında komplo teorileri vb konulu. Peşinden toplam 36.000 den fazla site acıldı yine bu sekilde haberler içeren. Butun dunyada tartısıldı halan daha tartısılıyor. Sen kendi kafanda bence o konuma getirdin. Mübalağa da yapsan yine de yanından dahi geçmez. Ayrıca bir kaza haberi o yoldaki sorun vb tartısmak icin ünlü birisinin ölmesi mi gerek? Baska ölenlerin ki can degil mi demek de biraz gereksiz. Ne kadar dogru bir laf olsa da sende biliyorsun ki ünlü birisi öldügünde kamuoyunun haberi oluyor daha cok dikkat çekiyor. Onun dısında kaç kere protesto yaptın kaç kere gidip yetkililere şikayette bulundun -tanımadıgın biri öldü gazetede kaza haberini gördün diye- ? Malesef bu tip konularda dikkat cekmek ve hataları düzeltmek icin basının ve diger haber organlarının yaptırım gücü cok fazla oldugundan ünlü insanların başlarına gelenler fitili ateşlemek için daha etkin. Bir süre önce istanbulda bir ufak kız kanalizasyon cukuruna düşüp öldügünde basın bu haberi sürekli yapıp farklı yönlere dikkat çekip gündemde tuttu diye daha duyarlı hale geldi istanbul belediyesi. bunu yapmasalar halan daha onemsemeyeceklerdi. Yani sözüm ona olay basının gücünden geçiyor. Ünlü birisinin başına bir şey gelir ise direk dikkat çeker Herhangi birisinin başına bir şey gelir ise ve basın bunu fazlası ile vurgular ise yine dikkat çeker. Açıkcası ülkemiz ingiltere, fransa vb ükelere benzemiyor insana verilen değer çok daha düşük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 onun ki canda bizim ki patlıcan mı muhabbeti çok saçma. Orada allah korusun sen veya bi yakının kaza geçirmiş olsaydı basit bir 3.sayfa haberinden başka birşey olmayacaktınız.es kaza çok trajik bir olay olurdu sürmanşet olurdunuz.Ama ses getirmezdi. Ama senin ailen için çok ses getiren bir olay olurdu değil mi ? Barış Akarsu bir yarışmayla ünlendi dizi falan derken zirveye çıktı.Haluk sevenler bu adamıda sevmeye başladılar.Çok büyük bir kitle oluştu.Kaza oluncada tabiki manşette oldu.Çünkü onun aileside onun hayranlarıydı tüm sevenleriydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 üzüldüm, allah rahmet eylesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 said: barış akarsu'nun kim olduğu hakkında en ufak bir fikrim yoktu.. allah rahmet eylesin o ayrı. Ama esas garibime giden bir trafik kazasında ölen'in biraz şöhret sahibi olduğu için bu kadar gündeme getirilmesi... daha önce de o kavşakta bir sürü kaza olmuş ve oluyormuş... neden illa hafifmeşhur bir insan öldüğü için bu şimdi insanların gözüne sokuluyor? daha önce o kavşakta ölenler can değil miydi? haberlerde bu kadar göze sokulması tamamiyle yanlış olsa da, 28 yaşında bir gencin trafik kazası sonucu can vermesi pek de iç açıcı bir konu olmadığından bence işin burasını kurcalamak pek hoş değil. televizyonlardan izlediğim zaman da demiştim adam gibi adam bu çocuk diye. iyi bir insan gerçekten de tanıyanların söylediğine göre de. allah gani gani rahmet eylesin. not: bu kadar haber olmasının tek sebebi de hayranlarının bol olması sonucu rating getirisi. kahretsin ki çocuk yaşam mücadelesi verirken bile göz önünde kaldı. ben olsam istemezdim böyle birşeyi. elinde olan bir durum değil tabiki ama herhalde barış akarsu'da istemezdi böyle haber malzemesi olmayı. bir ton yavşak çıkıp bana para karşılığı bir gece teklif ettiler yalanlarıyla gündemde kalmaya çalışırken, televizyonda dizi haricinde nadiren görülen bir insanı bile malzeme yapan haysiyetsiz, şerefsiz basının da allah başına aynısını versin diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 üzüldüm,allah rahmet eğlesin ama şöel bişi var bu herifi yaşarken kimse çok afedersiniz diklemiyordu kadıköyde rıhtımda 12-13 yaşındaki çocukların lgs sınavı oncesi morali olsun diye dersanenin teki cıkarıp konser verdirmişti acımıştım herife o an sen o kadar kasmışsın,elin yüzün düzgün çıktın orda seni dinlemeyen 12-13 yaşındaki veletlerin önünde asi rockcı triplerine giriyorsun. içten içe üzülüyordur diye düşündüm sora o diziyle bi çıkış yaptı galiba dimi. yinede,takmıyorduk abi,yalan yok.hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Allah rahmet eylesin. mekanı cennet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 akademi türkiye'de çalışan ve barışın o dönemden yakın arkadaşı olan bir kızla şu anda beraber çalışıyorum ben. kızı dün gördüm, perişan olmuştu. ben de üzüldüm, gencecik insan sonuç olarak, önce ve sadece insan yani. o kadar genç ve yolun başında kim ölse bu kadar içimiz sızlamalı, ama... o kadar şerefsiz bir medyamız var ki. yaşarken adam umurlarında değildi. yaptığı işler de umurlarında değildi. adam orada can çekişirken yoğun bakımda, bunlar bütün hafta rant sağlamak için ellerinden geleni yaptı. başta star tv ve fox tv olmak üzere, tabi bir de zavallının yoğun bakımdaki fotoğraflarını yayınlayan hürriyet gazetesini de unutmamak lazım, hepsini böyle maymun etsin tanrı, töbee ağzımı bozduruyolar. Allah rahmet eylesin, toprağı bol olsun. yaşasaydı bu terbiyesizler bu sefer de "Barış'ın yoğun bakımda yaşadıkları, ŞOK ŞOK ŞOK", "Barış'ın tünelin sonunda gördüğü ışık FLAŞ FLAŞ FLAŞ", "Barış tanrı katına çıkarken onu yolun sonundan -uyan Barış arış rış ış ş- diyerek döndüren mucizevi varlık kimdi BİZDEN KAÇMAAAZ", diyerek rahat bırakmazlardı hayatını yaşasın. o fotoğrafları da "bizden kaçmaz" diye vermişler ne de olsa. ne kaçmaz sizden ulan, bir insanın en zavallı, yakınlarına en acı veren hali mi. allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 çok üzüldüm. bir kere herhangi bir insanın böyle ölmesi çok üzücü. ama beni bu duruma getiren medya oldu. insan o psikolojiye daha fazla giriyor. bir arkadaşım doğan tv'nin (doğan grubunun yayın organlarına böyle diyorlar kısaca) arşivinde çalışıyor. işi gereği sansürsüz görüntüleri görüyor. ne yazık ki ben de gördüm (ki normalde televizyonda ya da gazetede bile bakmam böyle şeylere, geçerim). hala elim titriyor aklıma geldikçe, "hiç bir insan bunu hakedemez" dedim o görüntüleri gördükten sonra. ve bazen televizyonda sansür gerekliymiş.. ve sonra... "ulan!" dedim kendi kendime.. "yemişim yaa.. ne iğrenç şeyleriz biz. barış akarsu öldü, duygu seline kapıldık. gözümüzün önünde kimler, ne türlü çaresizlikler içinde ölüyor, kılımız bile kıpırdamıyor. en fazla bunları yapanlara iki küfür edip geçiyoruz." hadi len.. hadi, insanlığıma tükürem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Açıkçası TV izlemeyn biri olarak nasıl ünlü olmuş, kimdir, nedir ne değildir trafik kazası yaptıgında öğrendim Mükemmel denmesende aktörlügünüde, şarkıcılıgınıda orta-iyi yapan bir gencimizmiş, takdir ettim mekanı cennet olsun. Öte yandan beni rahatsiz eden şey, televizyonda onun bunun şunu "barışlın" cenazesi, "barışın şusu, barışın busu, tamam arkadaşı olma, ailesinden olma, ama en azından "fanı" veya en azından genç adam ne yağmış ne yağmamış onun hakkında benbim şu kıt bilgim bile olmadan nasıl ölmüş (ve anlaşıldıgı kadarıyla cokta sevilen birinden) babanın uşagıymış gibi "barışçım" gibi söz edebiliyor insanlar ben onu çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 bende kimdir hiç haberim yoktu bu postu görünce haberdar oldum. bir de ailede beyin cerrahı akraba var, hergün onlarca insanı ölürken görüyor, anlattıkları tüylerimi ürpertiyor. para kazanıyım diye fazladan ameliyat yapıp öldüren cerrahlar varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 vardır mutlaka öyle yapan birşey diyemeyeceğim de umut kesilmiyor o zaman hasta yakınları için.ablamda beyin kanaması geçirdi 2 defa,ikincisinde %2 yaşama sansı verdiler ve açık ameliyat oldu.şükür şu an sağ sağlam.ne olacağı hiç belli olmuyor bu konularda o da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 aslında up lamak istemiyorum ama yazmak zorundayım barış vefat etti bunu biliyoruz da hani nerede o Barışa rahmet dileyen onun için ağlayan onun can çekişmesini 5 gün boyunca sömüren şerefsizler böyle şerefsiz bir medya olurmu ya utanıyorum ben onlardan.Adamlar Barışın bir şarkısında dediği gibi ''Tanrısı Para Kendide'' köle tam anlamıyla. ben bu basını medyayı kınıyorum alttaki soru için ekleme: Beklediğim birşey yok ama 1 ay geçti ölene kadar hastanenin önünden ayrılmadılar öldükten sonra daha adını duymadım barışın madem o kadar seviyolar şimdi niye haberini yapmıyolar ailesini teselli etmiyolar.Ünlüler az çok yapıyo bişeyler ama medyadan basından böyle bişey görmedim [ Mesaj 31 Temmuz 2007, Salı - 14:44 tarihinde, _ClymoR_ tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 ne yapılmasını bekliyosun anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar