Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Allah rahmet eylesin =/ Televizyon izlememekten bir kez daha memnuniyet duymama sebebiyet veren medyaya da buradan en içten küfürlerimi yolluyorum, burda yazanlardan yola çıkarak. Ki şaşırmadım, keşke şaşırtsalar. Ama bu da problem değil şu noktada, neredeyse hiç dinlemedim etmedim ama yazık oldu her durumda, genç ve başarılı olabilecek bir adammış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 diziyi izledim yine daha çok üzüldüm.son anıları olarka kaldı.güzel bolumler çekmişler son bölümleride. zor hakkaten zor ailesi için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Allah rahmet eylesin fazlasıylan üzücü bir olay konunun yeri ve zamanı değil ama 1*star a kafam girsin 2*fox denen kanala bacagım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Haksızlık, bunun adı herhalde. Çok üzüldüm gerçekten. Sevdiğim sanatçı kişilerdendi kendisi. Allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 barış akarsu'nun kim olduğu hakkında en ufak bir fikrim yoktu.. allah rahmet eylesin o ayrı. Ama esas garibime giden bir trafik kazasında ölen'in biraz şöhret sahibi olduğu için bu kadar gündeme getirilmesi... daha önce de o kavşakta bir sürü kaza olmuş ve oluyormuş... neden illa hafifmeşhur bir insan öldüğü için bu şimdi insanların gözüne sokuluyor? daha önce o kavşakta ölenler can değil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 dogru diyosun zaten o kavşakta sorun yok.kızın 3 aylık sofor olmasından kaynaklanan birşey bizim evin onunde o kavkaştan daha cok kaza oluyordur herhalde.tamamen dikkatsizlik ve acemiliğin getirdiği bir kaza o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Allah rahmet eylesin. Çok üzücü oldu bu benim için :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 mekani cennet olsun daha gencecik yasinda vefat etti, bugunde eskiden az bi samimiyetim olan birinin trafik kazasinda oldugunu duydum daha 20 yasinda. ne boktan bi istir daha hayata yeni yeni alisirken bu diyarlardan kopup gitmek, sevdiklerini arkada birakmak. belki bilmeden yapti ama 1 dakikalik duraklayip saga sola baksaydi arabayi kullanan rahmetli belki bunlar olmayacakti. neyse hepsinin mekani cennet olsun, allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Çok yazık oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 @Estel : abi bak 2-3 sayfa önce bu soruna ben cevap vermişim. başı sağolsun sevenlerinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Allah rahmet eylesin gece gece duydum bi kötü oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Çok gençti ama ecel genç falan dinlemez Allah eninde sonunda herkesi geri alacak ama onun sırası bizden önceymiş kader o kavşak olsun veya olmasın o sadece bir vesile Allah istediği zaman hiçbirşey ona baş kaldıramaz Barış Akarsuya rahmet ailesine dostlerına ve sevenlerine sabır diliyorum güle güle git Barış abi.Elveda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 yazık oldu düzgün insanların sonu böyle oluyor demekki başımız sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 genç ölümleri kabullenemiyorum kim olursa olsun ha barış ha maviş ikiside haksız yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Basımız sagolsun.. ''Gel gör beni aşk neyledi'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Allah rahmet eylesin. lanet olsun şu trafiğe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 @Szastam hocam tanımadığım etmediğim bir adam hakkında 14 sayfa topic okumak yordu.. ama cevap değil de daha ziyade aynı şeyi sormuşuz sanki senle... ben ayrıca barış akarsu'nun da bir lady di ile bir tutulacak kadar bir şöhrete de sahip olduğuna inanmıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 yazık oldu gerçekten, sevenlerinin başı sağolsun. [ Mesaj 05 Temmuz 2007, Perşembe - 13:30 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 allah rahmet eylesin. alakam olmadı ama düzgün birisi olarak gördüm hep, kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 üzüldüm ya Allah yakınlarına sabır versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Allah rahmet eylesin. Ayrıca Barış ın yoğunbakım da ki resimleri Türk milletinin ve Hürriyetin (fotoğrafları yayınlayan tek gazete) nereye geldiğinin resmidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 ya hakkeden dün tvyi bi açtım adamın o görüntüleri var programın adıda'' bizden kaçmaz'' ne ellerine geçtiyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 yuh.. ALlahtan tv seyretmiyorum ya.. bizden kaçmaz ne ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar