Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Barış Akarsu dogum gününde komada

DynamicK

Öne çıkan mesajlar

Allah rahmet eylesin =/
Televizyon izlememekten bir kez daha memnuniyet duymama sebebiyet veren medyaya da buradan en içten küfürlerimi yolluyorum, burda yazanlardan yola çıkarak. Ki şaşırmadım, keşke şaşırtsalar.
Ama bu da problem değil şu noktada, neredeyse hiç dinlemedim etmedim ama yazık oldu her durumda, genç ve başarılı olabilecek bir adammış.
Sosyal ağlarda paylaş

barış akarsu'nun kim olduğu hakkında en ufak bir fikrim yoktu.. allah rahmet eylesin o ayrı. Ama esas garibime giden bir trafik kazasında ölen'in biraz şöhret sahibi olduğu için bu kadar gündeme getirilmesi... daha önce de o kavşakta bir sürü kaza olmuş ve oluyormuş... neden illa hafifmeşhur bir insan öldüğü için bu şimdi insanların gözüne sokuluyor? daha önce o kavşakta ölenler can değil miydi?
Sosyal ağlarda paylaş

mekani cennet olsun daha gencecik yasinda vefat etti, bugunde eskiden az bi samimiyetim olan birinin trafik kazasinda oldugunu duydum daha 20 yasinda. ne boktan bi istir daha hayata yeni yeni alisirken bu diyarlardan kopup gitmek, sevdiklerini arkada birakmak. belki bilmeden yapti ama 1 dakikalik duraklayip saga sola baksaydi arabayi kullanan rahmetli belki bunlar olmayacakti. neyse hepsinin mekani cennet olsun, allah rahmet eylesin.
Sosyal ağlarda paylaş

Çok gençti ama ecel genç falan dinlemez Allah eninde sonunda herkesi geri alacak ama onun sırası bizden önceymiş kader o kavşak olsun veya olmasın o sadece bir vesile Allah istediği zaman hiçbirşey ona baş kaldıramaz
Barış Akarsuya rahmet ailesine dostlerına ve sevenlerine sabır diliyorum güle güle git Barış abi.Elveda...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...