Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

garip rüya

zarek

Öne çıkan mesajlar

rüyanın tersi çıkar derler o zaman:

"şimdi küs olduğumuz bi arkadaşım var. gelip özür diliyor. ağlıyor vs. bende affediyorum sarılıyorum. gerçek hayatta da aynısnı yapacağım anlamına gelir mi bu ?"

"gelecekte seveceğin bi düşmanın yok. gidip özür dilemiyor. gülüyor vs. diğeri de affetmiyor, bilkis itiyor!" gibi bişi olması lazım o halde..

belki de kıçın açıkta kalmıştır! bu sıcakta kim öretecek ki üstünü.. di mi?
Sosyal ağlarda paylaş

esasında zaten özür diledi de çok sallama bi özür oldu zorla. neyse. tabi nie ağlasın. erkek adam ağlar mı ? kız olsa bile ağlamaz. bu devirde menfaati olmadan hangi kız ağlar ? neysee.

canım sıkıldı durduk yerde. ya da belki canım başka bi şeye sıkıldı ya da zaten sıkkın bunu bahane ediyorum. zaten kıçım da açıkta kalmıştı evet.

duvara kafa at en iyisi mesajını da bekliyorum. paticikte rüyalarla ilgili konulara yapılan yorumlarda favoriler 1 kıçın açıkta kalmıştır 2 duvara kafa at.

[ Mesaj 27 Haziran 2007, Çarşamba - 09:57 tarihinde, zarek tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ya gerçek hayatımız rüyalardaki ise.. bu gördüğümüz bi rüyaysa..

yazan olmamış henüz.. ben yazayım hemen dedim..

duvara kafa at, geçer.. geçmeze arkadaşını bul ve ona kafa at! "niye özür dilemiyon lam *Bippppp*!" de hatasını anlayıp özür dileycektir ve kafa atarkene çocuğun burnunu kırdığın için ağlıyacaktır..

Rüyan doğrulanmış olacak bu şekilde
Sosyal ağlarda paylaş

gelse yalvarsa affedicen tabii. "rüyamda görmedim affetmem" mi dicen hoho. :9

üsttekine edik : bu rüyanın teması bence tıp kazanıcaksın. çünkü ortada kopuk bir ayak ve öss var. takıp çıkarılması hadisesinden de makine mühendisliği diye de düşünüyorum.

[ Mesaj 30 Haziran 2007, Cumartesi - 10:03 tarihinde, HymnOfSnuk tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

rüyalada gördüğün imgeler insanlar hayvanlar cansızlar vs. gerçek hayattaki imgelerin yansımalarıdır

mesela bir elma yersin zehirlenirsin bu senin birine güvenip onun ihanetine uğrayacağın anlamına gelebilir

ya da büyük bir hırsla bir topu duvarı tekmelersin bu da birine olan kinini gösterir vs.

onun gibi düşün
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...