Masticore Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Son zamanlarda trgamer,merlininkazani,gamyum gibi sitelerde cıkan ve insanı sinir hastası eden bir reklam var. Mouse u nereye gorurursen oraya gidiyor . Ekranı tiril tiril titretiyor .Bu nasıl reklam yaw link'e tıklayamıyorsun .Bu tip bir reklam cocacola'yı aldırmaz bıraktırır kardeşim. Reklamı engellemenin yada kaldırmanın bir yolu yokmu nasil kurtulabiliriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 adblock plus. firefox. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 +56 [ Mesaj 23 Haziran 2007, Cumartesi - 17:53 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Sen buraya topic açıyorsan reklam amacına ulaşmış demektir zaten ^^ . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 adblock diyoruz baska bisi dmeiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 internet explorer'da boyle bir eklenti yokmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 çok merak ettim herkesin dilinde bi adblock,trgamerdaki o cola reklamından bende nefret etmiştim linkleri falan açtirmiyo,deneyelim bakalım şu adblocku^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 ben de adblock diyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 evet artik bende diyorum. edit: adblock diyorum yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 nerde bu adblock? acaip gıcık oluyorum bende o reklamlara cok oldu oyle site kapattıgım sinirlenip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Adblock Plus https://addons.mozilla.org/de/firefox/addon/1865 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 valla opera'da kendinden block content özelliği var, öyle eklenti aramayla felan uğraşmıyorum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 iyide addonlardan sadece biri bu yane add block sunulan bi hizmet grease monkey downthemall mouse gestures gibi bi suru inanilmaz ise yarayan addon warken firefox owns opera dihyoruz ek olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 internet explorer 7 de ne yapabilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 ondada bi block olayi war ama nasil nerden yapiliyo bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 of ama bu sıcakta buz gibi kola iyi gidiyo abi Böyle yemeğin yanında falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 o coca colanın sorunu değil ki, siteyi o banner için uygun yapamayan adamların sorunu yada o flash bannerı hazırlayan adamın sorunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 @kitana ve benzerleri :) uzun bi süre içmeyin bence tadını anlarsınız. resmen çamaşır suyu gibi geliyo tadı bana :S ahah hiç çaktırmadan çok feci bağımlı yapıyo... [ Mesaj 24 Haziran 2007, Pazar - 01:35 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 2 sene falan hiç kola içmemiştim. Sonra birgün içtim ve yeniden aşık oldum :) Hiç öyle çamaşır suyu gibi gelmedi. Ayrıca evet adblock plus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Aslında firefox ownz opera dememek lazım. Firefoxa bu eklentiler sonradan ekleniyor ve bu şekilde operadaki özellikler elde ediliyor. Firefoxun tek iyi yanı daha fazla özellik eklenebilmesi. Ama kötü yanı, opera ile aynı özelliklere sahip firefox çok daha fazla ram yiyor ve açılırken gerçekten 5-6 kat daha fazla bekletiyor. Opera kendi özellikleri ile uyumlu çalışırken firefoxda eklentilerin sonradan olması yüzünden bu uyum beklenemez. Ama super acayip bi browser yapıcam diyorsanız firefox daha iyi çünkü opera üzerinde o kadar fazla ayar imkanınız yok. Ama opera da bayağı değiştirilebiliyor, help kanalı var direk opera üzerinden girilebilen, girip soruyorsunuz adamlar cevap veriyor anında. Mesela gesture ile windowu kapatınca bir soldaki değil sağdaki açılıyordu, şunu şöyle yap dediler yaptım düzeldi gayet. Ayrıca firefox eklentileri ile beraber kullanılınca çok fazla hata veriyor sonuçta her eklentiyi kodluyan adam farklı. 4 defa bookmark ve bütün bilgilerim silindi, defalarca profil değişti, lüzumsuz yere firefox defalarca açılmadı ctrl alt del ile kapatıp tekrar açtım. Bu tarz sorunlar eğer firefox opera ile aynı özellikler ile kullanılacaksa, firefox kullanmayı mantıksız kılıyor. Ayrıca opera da da add-on gibi şeyler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 firefox da deneyim dedim blocklamadi daha dogrusu her girişimde sitelere block demek gerekiyor operada denedim reklami bile acılmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 ayh gene mi ff vs opera..pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 İstemeyen kullanmaz uzayın plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 @Masticore her siteye girdiğinde bloklaman gerekmiyo, bloklanacak listesini boşuna kabartma. fastclick, advertisement falan gibi reklam urllerinde genel olan yazıları *fastclick* şeklinde yazarsan, hangi sitede olursa olsun engellemiş oluyosun. Ona dikkat et. Bi de üye olma muhabbeti vardı adblock plusta. Üye olup hazır blok listesi alabiliyosun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 ben adblock plusla beraber hazır listelere abone oldum bir kere bile reklam görmedim seçip kapat bunu dememe gerek bile kalmıyor hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar