bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 bana biri servera girmeyi öğretsin zira bokpisür hatalar alıyorum. razorlamı bağlancaz neyle ? unuttum hep bunları ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 ever runuo.com dan razorun sen versiyonunu indir o yeter sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 maitress i kur black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikmetozsahin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Merhaba. Herşey cok güzel iyi de bu 8 kare olayı bs kasanlar ve kasacaklar için pek güzel değil.Her gain aldığımızda forge yi mi değiştireceğiz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Valla bence de çok güzel bi noktaya değinmişsin :) Katılıyorum. Macro önleme olayı filan güzel de durduğu yerde (forgenin dibinde) kasması gerekenler için bir sorun bu :/ Hareket Eden Forge İstiyoruz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 BootCamp kurdurmayın bana ya :( Eski charlarımı özlemiştim zaten. (Femme Apla Set pls) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 uo'nun mac versiyonu yok galiba, illa bootcamp. o da kasar her seferinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gormo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 eheyt başliicam yine :) ne kadar dayanırım bilmem, osi'de bıraktıktan sonra oynamadım hiç doğru düzgün, başladığım zamanda 2 hafta sonra bıraktım her seferinde :) o değilde bi karakedi vardı n'oldu ona? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 adam gibi pc alin arkadasim, birakin maci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikmetozsahin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Ya sunucuya ne zaman girsem en fazla 20-25 kişi görüyorum.Ben mi yanlış zamanlarda giriyorum yoksa sunucuda oynayan kişi bu kadar mı? [ Mesaj 26 Haziran 2007, Salı - 02:18 tarihinde, hikmetozsahin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 evet bu kadar edit: warcraft serverıyla karıştırdım daha fazla var burda =D [ Mesaj 26 Haziran 2007, Salı - 02:51 tarihinde, tunca tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 ben 45 gördüm bir ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 zamanla artar kullanıcı... Meraktan soruyorum, UO sunucusunun teknik özellikleri nedir acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 4 gün yokum, çok gelişmeyin ben tatildeyken :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 benımkısı creatıng characterde kalıyor napmalıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 ben niye verifaying de kaliyorum yaw giremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 açıldığında bir girip bakmıştım. skill falan hak getire. bugün gelince bi baktım millet kasmış baya :) neyse yetişcem artık. (brit bank'te iddaya girdiğim pk kimdi, sıkı tutun :P) [ Mesaj 29 Haziran 2007, Cuma - 11:06 tarihinde, xaty tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 abi valla zor tutuyorum kendimi bu ne lan yıllar sonra yapılır mı bu tam bilim adamı olcakken -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 yaw tam napmak gerekiyor simdi sunucuya girebilmek icin indirdim uo yu patch leride yaptim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 razor kur. daha sonra razor'u çalıştır. ilk açılan sayfada en üstte uo client yerini göstermelisin (kendi de bulabiliyor), client.exe yani. aynı pencerede en alt yerde de ip ve port kısımlarına gerekli olanları yaz. daha sonra ilerle ve oyun açılacak. oradan da hesabınla giriş yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 allaaam osiden başka bir yerde hiç uo oynamamış, onu da en son 2002'de filan oynamış biri olarak ne kadar zorlandığımı anlatamam. bu razor kimdir? neden jilet gibi davranmamakta, habire hem de açılış ekranının altına hata penceresi açmaktadır? okuyamayalım diye mi? bu mondain kimdir? patch'ler bir kere indikten sonra niye yeniden inmeye başlamıştır, manyak mıdırlar? şimdi delirivericem. iki satır nostalji yapalım dedik sinir hastası olucaz be!! *çıldır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Nasıl bir hata penceresi çıkartıyor razor? Normalde çıkmaması lazım. Microsoft .NET Framework yüklemek gerekiyor, ondan olabilir belki. Mondain's Legacy son expansion işte. Mondain de elf amcanın biri sanırım (salladım). Patch'lerin de uopatch.exe yi tekrar çalıştırana kadar inmemesi lazım aslında. Razor'dan çalışmak gerekiyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 mondain o uo nun introsunda gem of immortality ile sosaria yı bağlayan , avatar tarafında öldürülen büyücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 en az 1000 kere izlediğinize emin olduğum intro'da başında elinde elmas küre patlayıp shardları oluşturan amca mondain olur, ve istirham ediyorum çıkın bunu bilmiyorsanız. hmm bu yukarıda ki paragarfı 10 dakikada yazdığıma göre bende pek bilmiyormuşum... gaçayım. [ Mesaj 30 Haziran 2007, Cumartesi - 11:56 tarihinde, dominic tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 yaw acc u b iyerden aliyormuyuz yoksa ne girersek onu mu kabul ediyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar