Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pati UO Açılıyor

Sailor

Öne çıkan mesajlar

açıldığında bir girip bakmıştım. skill falan hak getire. bugün gelince bi baktım millet kasmış baya :) neyse yetişcem artık.

(brit bank'te iddaya girdiğim pk kimdi, sıkı tutun :P)

[ Mesaj 29 Haziran 2007, Cuma - 11:06 tarihinde, xaty tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

razor kur. daha sonra razor'u çalıştır. ilk açılan sayfada en üstte uo client yerini göstermelisin (kendi de bulabiliyor), client.exe yani. aynı pencerede en alt yerde de ip ve port kısımlarına gerekli olanları yaz. daha sonra ilerle ve oyun açılacak. oradan da hesabınla giriş yapabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

allaaam osiden başka bir yerde hiç uo oynamamış, onu da en son 2002'de filan oynamış biri olarak ne kadar zorlandığımı anlatamam.
bu razor kimdir? neden jilet gibi davranmamakta, habire hem de açılış ekranının altına hata penceresi açmaktadır? okuyamayalım diye mi?
bu mondain kimdir? patch'ler bir kere indikten sonra niye yeniden inmeye başlamıştır, manyak mıdırlar?
şimdi delirivericem. iki satır nostalji yapalım dedik sinir hastası olucaz be!!
*çıldır*
Sosyal ağlarda paylaş

Nasıl bir hata penceresi çıkartıyor razor? Normalde çıkmaması lazım. Microsoft .NET Framework yüklemek gerekiyor, ondan olabilir belki.

Mondain's Legacy son expansion işte. Mondain de elf amcanın biri sanırım (salladım). Patch'lerin de uopatch.exe yi tekrar çalıştırana kadar inmemesi lazım aslında. Razor'dan çalışmak gerekiyor oyun.
Sosyal ağlarda paylaş

en az 1000 kere izlediğinize emin olduğum intro'da başında elinde elmas küre patlayıp shardları oluşturan amca mondain olur, ve istirham ediyorum çıkın bunu bilmiyorsanız.

hmm bu yukarıda ki paragarfı 10 dakikada yazdığıma göre bende pek bilmiyormuşum... gaçayım.

[ Mesaj 30 Haziran 2007, Cumartesi - 11:56 tarihinde, dominic tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...