Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ronaldo topici

Fistan

Öne çıkan mesajlar

Yaw fenerbahce ronaldoyu alır veya almaz da nedir bu ronaldo çok yaşlı ,futbolu bitmiş,ayı gibi,oynamaz,kalitesiz lafları.7 yaşındaki yeğenime sorsam say bana 5 forvet desem o bile sayar ronaldoyu.30 yaşında adam yaşlıyca henry yi alan takım salaktır,hagiyi alan ise sıfırı tüketmiş takımdır.
Sosyal ağlarda paylaş

miyaw33 said:
Yaw fenerbahce ronaldoyu alır veya almaz da nedir bu ronaldo çok yaşlı ,futbolu bitmiş,ayı gibi,oynamaz,kalitesiz lafları.7 yaşındaki yeğenime sorsam say bana 5 forvet desem o bile sayar ronaldoyu.30 yaşında adam yaşlıyca henry yi alan takım salaktır,hagiyi alan ise sıfırı tüketmiş takımdır.

Ronaldo fizik-kondisyon zayıf bir adam ve büyük ihtimal yıllık 3.5-4 milyon euro'ya malolur FB'ye,istikrarı şaibeli olan bir adama bu para verilmez,üç kulvarda koşan bir takıma daha dinamik,her maç takıma birşeyler verebilen bir adam lazım ki Fenerbahçe'nin bence gol sorunu çok yok,golcü bir orta sahası var,Semih'i de soğutmanın manası yok.
Sosyal ağlarda paylaş

ronaldoya bu para verilmez muhabbeti yarıyor beni.sanki cebinizden vereceksiniz ya da veren sanki mal hesaplamayacak verilir mi verilmez mi uehe. ronaldoya öle bi para verilir ki o parayıda fenerbahçe taraftarı çatır öatır cıkartır formadan kombineden falan.
1 milyon dolara sezonda 20 gol atan oyuncu alsa fener o oyuncunun formasından 1 milyon dolar kazanamaz ama senede 10 gol atsa ronalda 4 milyon dolara gelse diyelim 10 milyon doları kitler kasasına :D
Sosyal ağlarda paylaş

onun parasini sadece feneriumdan cikarmamiza gerek yok suan sampiyonlar liginden 10 milyon euro geldi appiah ve kezmani satarsak 5 milyon euro falan kazaniriz (appiah sakat, kezman da cok para etmez herhalde) bide onlarin aylik gideride aradan cikacak, sampiyonlar ligindeki sevilla macindaki tribun geliri ve fenerium satislari (transfer halinde) enaz 20 milyon euroluk bir transfer bile yapilabilir :D

cska macinda fenerium 400bin dolar yapmis sanirim yeni bir transferle enaz 500-600 yapar herhalde hehe
Sosyal ağlarda paylaş

tmm ronaldo cok buyuk bi futbolcu kabul ediorm ama geldiğinde semihin yaptıklarından baska ne yzpzbilir maç içinde
çıkıp her maç 5 gol mü atıcak
bence semih gayet güzel gidio şu anda ha kezman ı wericez ronaldo yu alıcaz diolarsa tmm ama ronaldo gelirse eer semih yine yedek kalıcak we bir suru talibi olucak
bu kadar fedakarlıktan ve ii oyundan soora hala onun yerine adam alınıp yedek bırakılıyosa bu oyuncu semih olsa bile bence transferini ister ve cok ii bi golcuden olmuş oluruz
bence ronaldoya werilen parayla edu nun yerine dunya yıldızı bi defans alalım cok daha yararlı olur
Sosyal ağlarda paylaş

said:
onun parasini sadece feneriumdan cikarmamiza gerek yok suan sampiyonlar liginden 10 milyon euro geldi appiah ve kezmani satarsak 5 milyon euro falan kazaniriz (appiah sakat, kezman da cok para etmez herhalde) bide onlarin aylik gideride aradan cikacak, sampiyonlar ligindeki sevilla macindaki tribun geliri ve fenerium satislari (transfer halinde) enaz 20 milyon euroluk bir transfer bile yapilabilir

Sponsorluk geliriyle, ligin tv yayın gelirini unutmuşsun onları da eklersen 40-45 milyon eder herhalde bakarsın Ronaldinho gelmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

bu oyun formatıyla kim gelırse gelsın semihten ıyı oynayamaz bence,adam manyak bır sekılde top aktarıyor,arkası donukken hızlı donuyor ve son 2 mactır hakan sukurun eskı halindekı gıbı kafa vurusları var.karsı karsıyalarda cok az daha iyi vursa bız bu semıhı bu takımda tutamayız.
çift forvete donse kımden vazgececek zico,deivid diyecegım ama oda ziconun gözdesi.
Sosyal ağlarda paylaş

Ronaldo'yu şu anda alabilir Fener.

Bu sene çok isim yaptı CL sayesinde. Brezilyalı oyuncuların çokluğu yetmezmiş gibi bir de Roberto Carlos'un gelmesi ününü 2 kat arttırdı zaten FB'nin brezilyalılar gözünde.

Ronaldo ise eskisi gibi değil. 32 yaşına gelmiş, ve eski İnter'deki sakatlığından daha doğrusu sakatlıklarından beri toparlanamamış bir oyuncu. Hala çok teknik ve hala bitirici bir adam. Ama eskiden "fast striker" oynarken, deli drippling yapar çalım atarken şimdi sadece doğru zamanda doğru yerde durması ve teknik vuruşlarıyla yetiniyor.

Ha, FB'ye gelse ne yapar? Roberto Carlos için de söylemiştim. "Eskiden insanüstüydü, şimdiyse insanlık sınırları dahilinde çok iyi bir oyuncu" diye. Ronaldo onun bi kademe aşağısı. Ama yine de eskiden insanüstüyken şimdi gayet iyi bir oyuncu diyebiliriz. Kimse dünya yıldızı eski Ronaldo'yu beklemesin zaten. Ama şimdiki halini de çok küçümsememek gerekir.

- Takıma isim ve prestij olarak çok şey katar bu bir gerçek. Direk ünü arttırır.
- Taraftardan gelcek forma satışları ve bilet parasını arttırır, deli gibi yan gelir sağlar ücretinin bi kısmını çıkartır.
- Oyun olarak Kezman'dan ve Semihten çok daha iyi olduğu gerçek şu anda bile. Ve takımdaki brezilyalılarla da çok iyi anlaşır.
- Ancak alınırsa elde patlama ihtimali var, yan gelip yatabilir.
- Dünya çapında yıldız bekleyenler büyük hayal kırıklığına uğrarlar, zira eski Ronaldo yok dediğim gibi.
- Ronaldo sorunlu bir oyuncu. İnter'den sorunlu ayrıldı (taraftarı hala hiç sevmez, bi daha asla gelemezsin der), R.Madrid'de defalarca kadro dışı kaldı, sonrasında da bir süre klüp bile bulamadı. Takıma zarar verebilir.
- Adam rahat bir adam Carlos gibi değil. "Ben unumu eledim eleğimi astım ismim zaten ortada" diye kendini kasmadan devam edebilir.

* * *
Sonuç olarak Ronaldo şu anda FB'ye bayağı yarar sağlar evet. İyi de bir oyuncu hala. Ama eski formunda değil.

Verilecek parayla daha iyi bir adam alınabilir mi? Muhtemelen evet. Ama derler ya, "Futbol asla sadece futbol değildir." diye. Alınacak daha iyi adam Ronaldo'nun saha dışı pek çok avantajını sağlayamaz. Ün katamaz, fb'ye prestij kazandırmaz, Ronaldo'nun isminin yeteceği pek çok şeyi yapamaz. O yüzden o para sadece futboluna değil aynı zamanda Ronaldo'nun markasına ismine de veriliyor.

Peki bu artı eksiler birbirini götürünce ne kalacak derseniz orası da yöneticilerin tercihi. Ben şahsen büyük isimlerin yerine genç dinamik adam bulup yetiştirme taraftarıyım. Prestijden önce sağlam takımı tercih ederim. O yüzden ben olsam etmezdim transfer. Ama kulüp yönetim anlayışı itibariyle FB benim düşünceme zıt hareket ediyor genel olarak zaten. Alırsa da zarar etti ya da saçmaladı demem.
Sosyal ağlarda paylaş

LucifeL said:
Değil mi?İshal im diyerek maça çıkmayan tek oyuncudur Lincoln :D:D

Ajan şortlar beyaz,napsın adam..

Ronaldo'ya gelirsek,evet güzel forma sattırır ama yinede Ronaldo'ya yıllık verilcek parayı çıkartmaz böyle bir kar amacı güdülmesin bence,ama FB'nin prestiji açısından düşünürsek,ben şu an bulunduğum ülkede bir izleyici olarak takip ediyorum CL'yi,ve mesela FC Zurich CL'de grubundan çıkıyor,üstüne ertesi sene ne olursa olsun bir Ronaldo'yu kadroya katıyor.Gerçekten sağlam bir prestij ve hava katar takıma,zaten FB stad,kadro,kitle olarak potansiyelli bir takım bundan birkaç sene önce Ronaldo gibi bir adamı alması ayyuka haber çıkarken,şimdi alınmasına tenezzülz etmeyen kısım bile beliriyor ki bu güzel birşey aslında.
Ama bana sorarsanız bir Crespo daha iyi gider.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...