ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Eheh.. Evet mutluyum. Böyle bir olay oldu. Genelde olmayan bir şey çünkü ben bir hata yaptığımda ya da karşımdaki bir hata yaptığında kimse özür dilemez ya da herhangi bir şey yapmadan uzaklaşılmaya başlanır.. Ancak dün arkadaşımın doğum günü vardı.. Ben biraz içtim falan.. Sonra mutfakta yakaladım bunu.. " Gel konuşalım "misali özür diledim bir güzel.. 8 aydır mı ne konuşmuyoruz adamla görse bir tane patlatıcak ortak arkadaşımızın doğum günü olduğundan patlatmadı falan.. Ama evet.. Gittim özür diledim.. Gerçekten üzgün olduğum ve gerçekten kızgın olduğum konulardan bahsettim. Affedilmek istedim çünkü kırmıştım zamanında.. Beklemediğim bir tepki oldu açıkçası.. ama adam cevap vermeden sarıldı bana =) pek bir mutlu oldum böyle..Sonra geldi bende bile kaldı :D eğlendik falan.. Ya düşünüyorum da.. Bir hafta bile önce bana gelip " abi şu şu gün bu sende kalcak geyiğin uçlarında gezineceksiniz" deseler götümle gülerdim kahkahalarla.. Ama oldu. Evet barıştık.. Özür dilemek bir erdemdir teşekkür ederim dedi bana.. sevindim ya cidden sevindim yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 yaşasın!demek isterdim de topiklik değil günlük'lük olmuş sanki bu? [ Mesaj 19 Haziran 2007, Salı - 21:44 tarihinde, CthuLhu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 en güzeli, en doğrusu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Hadi gözün aydın, gerçekten zor olan birşeyi başarmışsınız. Dostluklar kolay bulunmuyor ama en ufak bir sorun yüzünden parçalanabiliyor (ki buna dostluk denir mi bilinmez). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 yani mutlu oldum ya =) siz öle kafa tutmayın özür dileyin üzülüyor inasn yoksa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Zaten şu hayatta doğru diyebileceğimiz cevabı olmayan meselerden birisidir bu özür konusu. Onurlu davranıp (ki bu tartışılır) özür dilemesen içini sıkıntı basacak, merak kemirecek tüm benliğini. Özür dilesen geri adımı atanı, bayrağı yarıya indireni kendin olarak göreceksin; haysiyetsiz(!) davranmış gibi hissedeceksin vs. Mümkün mertebe ikiniciyi seçmek lazım aslında, herkesi olduğu gibi kabul etmek lazım. Şu kısa hayat yalnız başına, küslüklerle çekilmez. Diğer yandan tek bir yaşama sahibiz ve bunu en doğru şekilde yaşamalıyız, arkadaş bugün var yarın yok, ama onurumuz bütün bir ömür peşimizden gelecek. Al işte yine çıkamadım işin içinden :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 içim fesat :( said: ama adam cevap vermeden sarıldı bana =) pek bir mutlu oldum böyle..Sonra geldi bende bile kaldı :D eğlendik falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Alkoldendir . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 said: ama adam cevap vermeden sarıldı bana =) pek bir mutlu oldum böyle..Sonra geldi bende bile kaldı :D eğlendik falan.. +REPUT Harikasın hocam.Güzel paylaşım.Caps olsa daha iyi olurdu. Şaka bi yane hade hayırlısı kırma bida sevdigin insanları (= [ Mesaj 20 Haziran 2007, Çarşamba - 00:23 tarihinde, Cintonik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 o zaman neymiş kırdıklarımızdan özür diliyomuşuz.. şimdiden özür dilerim eki eki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 bi çokkez başıma gelen bi çokkezde gelmeyen hadise. bazen bas git demek iyi bazen kotu olabılıyor. adamına gore... [ Mesaj 20 Haziran 2007, Çarşamba - 00:53 tarihinde, BlaCk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 said: içim fesat :( said: ama adam cevap vermeden sarıldı bana =) pek bir mutlu oldum böyle..Sonra geldi bende bile kaldı :D eğlendik falan.. Allah belanı yahu.. "-.- Kaldı eğlendik derken film izledik zaten bir arkadaş daha vardı muhabetti animeydi falan .. o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 OLEY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 esas mesele tanismadiginiz bir dostla konusturulmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Barıştım pişmanım topiği açma doğdu istedğimde. 2 yıl ünide beraber gezdiğim arkadaşımla bu yıl bozuştum ilk dönem. 2. dönem ortalarında barıştım. Ama şimdi yine aramız açılıyo gibi. Umarım sizdede böyle olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 HELAL BIRADERIME sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 bide alkol haram derler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 benzer bir durum bende de var ama malum haysiyet meselesi, onur meselesi vs... yüzünden gidip özür dilemek falan sözkonusu bile değil şu durumda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 ben de yaşamıştım bunu kısa bir zaman önce gerçekten güzel şeyler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 evet ben de zamanında "özür dilerim kardiiiiş" demiştim de adamla bi daha görüşmedik sonra tabi. ama ben baya bi alkollüydüm. alkol işte. (bkz. alkol yüzünden kaybettiklerim) hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 ya aslında olayına göre deişr bence ve kişisine göre.. çoğu zaman hayatında çıkardığın insanları tekrr hayatına almak kötü olablio bi çok kez yaşadım gördüm ama umarım sennkisi ii olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 eheh muthiş bi his o ya.mezuniyette bende eski bi arkadasımla barıstım.6 aydır bakmıodum hatunun yuzune.tabi biz biraz da dişi sorunsallardan ötürü ağlaştık fln ama hoş bişidi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar