Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Konuşmadığınız bir dostla barışmak..

ghost_boo

Öne çıkan mesajlar

Eheh.. Evet mutluyum. Böyle bir olay oldu. Genelde olmayan bir şey çünkü ben bir hata yaptığımda ya da karşımdaki bir hata yaptığında kimse özür dilemez ya da herhangi bir şey yapmadan uzaklaşılmaya başlanır..

Ancak dün arkadaşımın doğum günü vardı.. Ben biraz içtim falan.. Sonra mutfakta yakaladım bunu.. " Gel konuşalım "misali özür diledim bir güzel.. 8 aydır mı ne konuşmuyoruz adamla görse bir tane patlatıcak ortak arkadaşımızın doğum günü olduğundan patlatmadı falan..

Ama evet.. Gittim özür diledim.. Gerçekten üzgün olduğum ve gerçekten kızgın olduğum konulardan bahsettim. Affedilmek istedim çünkü kırmıştım zamanında..

Beklemediğim bir tepki oldu açıkçası.. ama adam cevap vermeden sarıldı bana =) pek bir mutlu oldum böyle..Sonra geldi bende bile kaldı :D eğlendik falan.. Ya düşünüyorum da.. Bir hafta bile önce bana gelip " abi şu şu gün bu sende kalcak geyiğin uçlarında gezineceksiniz" deseler götümle gülerdim kahkahalarla.. Ama oldu. Evet barıştık..

Özür dilemek bir erdemdir teşekkür ederim dedi bana.. sevindim ya cidden sevindim yani
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten şu hayatta doğru diyebileceğimiz cevabı olmayan meselerden birisidir bu özür konusu.

Onurlu davranıp (ki bu tartışılır) özür dilemesen içini sıkıntı basacak, merak kemirecek tüm benliğini.

Özür dilesen geri adımı atanı, bayrağı yarıya indireni kendin olarak göreceksin; haysiyetsiz(!) davranmış gibi hissedeceksin vs.

Mümkün mertebe ikiniciyi seçmek lazım aslında, herkesi olduğu gibi kabul etmek lazım. Şu kısa hayat yalnız başına, küslüklerle çekilmez. Diğer yandan tek bir yaşama sahibiz ve bunu en doğru şekilde yaşamalıyız, arkadaş bugün var yarın yok, ama onurumuz bütün bir ömür peşimizden gelecek.

Al işte yine çıkamadım işin içinden :p
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ama adam cevap vermeden sarıldı bana =) pek bir mutlu oldum böyle..Sonra geldi bende bile kaldı :D eğlendik falan.
.

+REPUT

Harikasın hocam.Güzel paylaşım.Caps olsa daha iyi olurdu.

Şaka bi yane hade hayırlısı kırma bida sevdigin insanları (=

[ Mesaj 20 Haziran 2007, Çarşamba - 00:23 tarihinde, Cintonik tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...