ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 "Eve gidiyorum,yemek yiyeceğim.Sonra da dota oynarım." Yanlış. "Eve gidiyorum, yemek yiyeceğim. Sonra da dota oynarım." Doğru. Lütfen. Gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 peki babs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Kısaltmalar tüm harfleri büyük olacak şekilde yazılır diye de mi başlık açsak :) DOTA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Förster enerji transferinde 20A boşluk olur.kktxhbye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Space tuşunu eskitmeyin boşuna. Nasılsa anlaşılıyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Eve gidiyorum, yemek yiyeceğim. Sonra da dota oynarım. yerine eve gidiyom yemek yicem sora da dota yaparım. diyom. daha kolay oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Evdeyim zaten, yemeğimi de yedim, DotA oynayasım yok =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 ewe gidiom heralde yemek yerim ne bilim...sonrada dota ATARIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 noktalama işaretinden önce değil noktalama işaretinden sonra boşluk olur. iyi bir noktaya değinmişsin kardeş. +reput Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Doğrusu: "Eve gitçem yemek yicem sonra da dotarım" olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 o zaman "evcem,yemekçem,dotaycam" falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 en güzeli bol boşluklu öle güzel görünüyo=) eve gideceğim , oyun oynıyacağım , yatacağım . Ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Eve gidemem:(.......... yemek yemem :(..... dotayi hic oynamam:(((((((............ neden ben...... neden dünya....... kendimi nokta kadar kücük hissetigims zaman.... neden anlamli bi cümlenin sonunda degilim ................:( bu emo versionu, peki ya onlar naapsin?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 güzel tespit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 dota bile bilmiyorum daha :( TD Rlz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 oha bütün hayatım altüst oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 pazaraa gideeliiim, bir topuz alaalııım, pazaraa gidip bir topuz alıp naapaalııım? godum, godum, diye bağırııır çiftliğinde aardaa baaabaanııın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 yavuz.senin.aklını.alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 .o.k.o.k.o.k.o.k.o.k.o.k.okok.o.k.o (2 ok'u bulunuz :)))))))))) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 eve gitmem, bok yerim , çılgın atarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 tamam . iyi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 en saçma salak gelen kuraldır bana internet ortamındau ygulanmaya çalışılan.cümleye de büyük harfle başlayalım ok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 CÜMLEYE BÜYÜK HARFLE BAŞLANIR YALNIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Bir De Lütfen Über Lamerler Gibi Her Kelimenin İlk Harfini Büyük Yazmayalım. Çılgın Atıyorum Gördükçe. Allah Belanızı Versin Diyorum Hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 HeLe BöYlE HiÇ YaZmAyAlIm. YaZaRkEn De OkUrKeN De AnAm AğLıYo. Ne ZoR ŞeY LaN Bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar