Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öss Sonuçlar ve Düşünceler

Reflective

Öne çıkan mesajlar

said:
bLackcha0s, 17 Haziran 2007, Pazar - 23:12 tarihinde demis ki:

zaten o meslek liselerine uyuz oldugum kadar hiçbirşeye uyuz olmuyorum şu hayatta

it gibi integral görüyoruz.
Adamlar iletişim dersi görüp geçiyo.104 okul puanı alıyo.
adalet mi bu :/

Adalet! Kimse seni kolundan sürükleyipde sen bu lisede oku demedi... Sadece ve sadece öğretmen olabiliyorum bende türev integral gördüm ha sizin gördüğünüzle aynı zorluk seviyesindemi tartışılır... arkadaşlarım üniversite2deyken ben lise okuyordum

[ Mesaj 17 Haziran 2007, Pazar - 23:15 tarihinde, Reflective tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ya sorulara baktimda biraz degismis olay ya iyiki ben zamaninda atlatmisim sorulara bak..

Şinasi’nin, edebiyatımızda gerçekleştirdikleri ara-sında aşağıdakilerden hangisi yoktur?
A) Halk için roman yazma hareketini başlatmıştır.
B) Dilde sadeleşme hareketine öncülük etmiştir.
C) La Fontaine’den çeviriler yapmıştır.
D) İlk özel gazeteyi çıkarmıştır.
E) İlk tiyatro yapıtını yazmıştır

10. Aşağıdaki açıklamalardan hangisi ayraç içinde belirtilen kişiyle ilgili değildir?
A) Risaletü’n-Nushiye adlı mesneviyi aruz ölçüsüyle yazmıştır. (Yunus Emre)
B) Makalât adlı yapıtında tasavvuf konularını bö-lümler hâlinde ele almıştır. (Hacı Bektaş Veli)
C) Yapıtlarında aşk ve kahramanlık temalarının ya-nında tasavvufa da yer vermiştir. (Kadı Burha-neddin)
D) Sade bir dille, ölçülü ve uyaklı, halk şiiri gelene-ğine uygun nefesler yazmıştır. (Pir Sultan Abdal)
E) Türkçenin başarılı örneklerinden olan Mantıku’t-Tayr ile Feleknâme onun tarafından oluşturul-muştur. (Ali Şir Nevaî)

Insaf arkadas tamam mantik guzel genel kultur cart curt ama sen lisede elemanlarin ebesini goster okuldan dershaneye sinavdan denemeye kossun sonrada bunlari ogrenmesinimi bekle..

Yemin ediyorum Cem Uzana verdirecekler oyumu kaldirsin oss yi :P
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mr_Hand, 17 Haziran 2007, Pazar - 23:18 tarihinde demis ki:

sadece öğretmen mi nası ya?

Bilgisayar bölümü sadece öğretmen çıkarıyor bizim bölüme giren diğerleri dandirik kıytırık şeyler kendi bölümün dışında bişi yazdığında bütün o ek puanlar gidiyor bide 0.3le çarpılıyor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...