Reflective Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Nasıl geçti millet ben anadolu teknik bitirdiğim için 2. bölüm çözmedim baya kazık diyorlar. Say1 den giriyorum ben. Tahmini 235~259 arası ham puan okldan da bi 80 90la girerim :) sizinkiler nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 okuldan max 80 gelmio mu ztn :S [ Mesaj 17 Haziran 2007, Pazar - 22:50 tarihinde, Horrible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Okul birincisi zaten en fazla 80 mi ne alıyor o da sadece birinciye yani [ Mesaj 17 Haziran 2007, Pazar - 22:51 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Tekniklerde biraz karşık o olay =) Sınavsız geçiş haklarını kullanmazlarsa 80den fazla puan alıyolar diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 bizim okul 1.si 104 puan alıyor :) ben 2.yim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 hangi okul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 oha adaletsizliğe bak,biz niye max. 80 alıyoruz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 haksızlık ya adam 104 puan oluyo :S biz max 80 [ Mesaj 17 Haziran 2007, Pazar - 23:08 tarihinde, DeBuffAndHeal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 arkadarşlar benim dezavantajlarımda çok... 1. 5 yıl lise okudum! 2. Kendi bölümüm(Bilgisayar) dışında tercih yapamıyorum 3. Sadece Say1 den muafım(Bu biraz avantaja giriyor ama neyse ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 zaten o meslek liselerine uyuz oldugum kadar hiçbirşeye uyuz olmuyorum şu hayatta it gibi integral görüyoruz. Adamlar iletişim dersi görüp geçiyo.104 okul puanı alıyo. adalet mi bu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 said: bLackcha0s, 17 Haziran 2007, Pazar - 23:12 tarihinde demis ki: zaten o meslek liselerine uyuz oldugum kadar hiçbirşeye uyuz olmuyorum şu hayatta it gibi integral görüyoruz. Adamlar iletişim dersi görüp geçiyo.104 okul puanı alıyo. adalet mi bu :/ Adalet! Kimse seni kolundan sürükleyipde sen bu lisede oku demedi... Sadece ve sadece öğretmen olabiliyorum bende türev integral gördüm ha sizin gördüğünüzle aynı zorluk seviyesindemi tartışılır... arkadaşlarım üniversite2deyken ben lise okuyordum [ Mesaj 17 Haziran 2007, Pazar - 23:15 tarihinde, Reflective tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 sadece öğretmen mi nası ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 ya sorulara baktimda biraz degismis olay ya iyiki ben zamaninda atlatmisim sorulara bak.. Şinasi’nin, edebiyatımızda gerçekleştirdikleri ara-sında aşağıdakilerden hangisi yoktur? A) Halk için roman yazma hareketini başlatmıştır. B) Dilde sadeleşme hareketine öncülük etmiştir. C) La Fontaine’den çeviriler yapmıştır. D) İlk özel gazeteyi çıkarmıştır. E) İlk tiyatro yapıtını yazmıştır 10. Aşağıdaki açıklamalardan hangisi ayraç içinde belirtilen kişiyle ilgili değildir? A) Risaletü’n-Nushiye adlı mesneviyi aruz ölçüsüyle yazmıştır. (Yunus Emre) B) Makalât adlı yapıtında tasavvuf konularını bö-lümler hâlinde ele almıştır. (Hacı Bektaş Veli) C) Yapıtlarında aşk ve kahramanlık temalarının ya-nında tasavvufa da yer vermiştir. (Kadı Burha-neddin) D) Sade bir dille, ölçülü ve uyaklı, halk şiiri gelene-ğine uygun nefesler yazmıştır. (Pir Sultan Abdal) E) Türkçenin başarılı örneklerinden olan Mantıku’t-Tayr ile Feleknâme onun tarafından oluşturul-muştur. (Ali Şir Nevaî) Insaf arkadas tamam mantik guzel genel kultur cart curt ama sen lisede elemanlarin ebesini goster okuldan dershaneye sinavdan denemeye kossun sonrada bunlari ogrenmesinimi bekle.. Yemin ediyorum Cem Uzana verdirecekler oyumu kaldirsin oss yi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 said: Mr_Hand, 17 Haziran 2007, Pazar - 23:18 tarihinde demis ki: sadece öğretmen mi nası ya? Bilgisayar bölümü sadece öğretmen çıkarıyor bizim bölüme giren diğerleri dandirik kıytırık şeyler kendi bölümün dışında bişi yazdığında bütün o ek puanlar gidiyor bide 0.3le çarpılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 ilk soru ceyhan, ikincisi de bolu ya da ceyhan ama emin değilim unutmuşum diğer şıklar doğru ama. öseseye geçen sene girdim edebiyat dediniz mi dağıtırım. o sorular da zor değil :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Geçen senekine göre 235-247 arası bir puan geliyor. Bir 10 puan daha alsaydım rahatlardım ama çok uçta kaldım şu noktada. 70'te okuldan gelse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 utopia ilk soru A ikincisi E :) çok kolay sorular,edebiyattan full çektim zaten coğrafyalar biraz kafa karıştırıcıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 zoru bize patlamıştı zaten .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 adam bariz dezavantajlı birde adamı kıskanıp laf sokuyorsunuz ilginç yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 said: utopia ilk soru A ikincisi E :) çok kolay sorular,edebiyattan full çektim zaten coğrafyalar biraz kafa karıştırıcıydı ali şir nevai? nası olur ya -_- gülşehri mi çevirmişti onu? ilk soruda da ilk romanı o yazmadı evet de la fontane'leri de orhan veli çevirdi ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 arkadaşlar okuldan max. 100 puan alabiliyorsunuz sonra bu 0.8 ile çarpılıp 80 oluyor ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 ÖSS'den bikaç yıl sonra lise arkadaşlarıyla tesadüfen öss günü aynı evde toplanmışken TV'den soru ve çözümlerini izleyip "abi böleydi yok böleydi" diye hatırlamaya çalışmak çok zevkli oluyor yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 valla meslek liseleri çok büyük dezavantajlı bence. Adam össden full çıkarsa bile bilgisayar mühendisliğine giremio... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 sokayım öss ye sinirm kalktı... bi eksi yi görmemişim.. gitti 2 puanım.. pff... hey allahım böyle sistemde biz daha çok kasarız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 268 say2 aşaı yukarı hesabım bu. 70 okul. buarada çou kişi yüksek yapmış geçen seneki puanlar artıcak okulların sanırm. en mal hatam : trigonometride o kadar kasıp soruyu basite indirgedikten sonra 1+1/2=1/2. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar