Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

zıplatanlar

ulfang

Öne çıkan mesajlar

zıplatan filmler var ya hani garez (ses patlaması bazında gerçi) falan filan sizi etkileyen korku filmleri neler? (evet öğrenmek istiyorum psikopatım!!1)
Ben şeytan filmini baya bi küçüken seyretmiştim o yüzden hala korkarım -baya bi hatta- şimdi lafı geçti ya akşam tırsacam yine biliyorum o surat gitmiyo gözümün önünden ANEEAA böhühü
Sosyal ağlarda paylaş

zıplatmaların kaynağı hep dediğin o ses patlamaları oluyor zaten. refleksimtrak olan olay yani... hiç tırstığım için hopladığımı hatırlamıyorum.. tırsınca koltuğa gömülür insan, mısır yeme eylemi için pause düğmesine basar, göz kırpma frekansı düşer filan.. sonra ses patlaması : "hedebooom!"... "ayhhh!" tepkisi... sonra kesme periyotları tamamlanır ve olağan izleme düzenine geri dönülür..
Sosyal ağlarda paylaş

Aşırı ses olan filmlerin geneli...

Yani ne biliyim özellikle korku filmlerinde klişedir bu olay, her yer sessiz, kurbanımız yolda dağda bayırda yürüyodur, ya hafif bi müzik vardır ya da hiç müzik yoktur, sonra birden böğeaaaa şeklindeki bi ses efektine ve ucubik bi yaratığa eşlik eden bi gürültü patlar, ancak o zıplatır

Doğru düzgün çekilmiş korku filmleri zıplatmaz, çok feci gömer. Bırak zıplamayı, sağa sola bile bakamazsın korkudan:)
Sosyal ağlarda paylaş

Alien (1979) ve The Thing (1982)

"Bu filmlerde zıplamadım , tırsmadım , sahne atlamadan bitirdim" diyen varsa bilin bal gibi yalandır.

Peki "Bir tane söyle , gelmiş geçmiş en yusuf yusuf filmi hangisi?" derseniz VHS kaset döneminin son demlerinden gelen ve Show'da pazar günü saat 14.00'de yayınlandığı tek seferiyle (sanırım 1993-94 gibi yayınladılar) içime ölümsüz bir yusuf duygusu düşüren bu filmi derim :

Deepstar Six (1989) http://www.imdb.com/title/tt0097179/
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...