ulfang Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 zıplatan filmler var ya hani garez (ses patlaması bazında gerçi) falan filan sizi etkileyen korku filmleri neler? (evet öğrenmek istiyorum psikopatım!!1) Ben şeytan filmini baya bi küçüken seyretmiştim o yüzden hala korkarım -baya bi hatta- şimdi lafı geçti ya akşam tırsacam yine biliyorum o surat gitmiyo gözümün önünden ANEEAA böhühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Shutter vardı güzel, sonu dumurlu dediğimiz türden usdhfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deggial Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 zıplatmaların kaynağı hep dediğin o ses patlamaları oluyor zaten. refleksimtrak olan olay yani... hiç tırstığım için hopladığımı hatırlamıyorum.. tırsınca koltuğa gömülür insan, mısır yeme eylemi için pause düğmesine basar, göz kırpma frekansı düşer filan.. sonra ses patlaması : "hedebooom!"... "ayhhh!" tepkisi... sonra kesme periyotları tamamlanır ve olağan izleme düzenine geri dönülür.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 zıplatma değil de, ringu'da pıstıydım koltuğa. filmin sonlarına doğru annemin karnındaki halime dönmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 hasat zamanı..o kadar hevesle gittim filme sadece ses zıplatmaları başka bi çük yok filmde =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Aşırı ses olan filmlerin geneli... Yani ne biliyim özellikle korku filmlerinde klişedir bu olay, her yer sessiz, kurbanımız yolda dağda bayırda yürüyodur, ya hafif bi müzik vardır ya da hiç müzik yoktur, sonra birden böğeaaaa şeklindeki bi ses efektine ve ucubik bi yaratığa eşlik eden bi gürültü patlar, ancak o zıplatır Doğru düzgün çekilmiş korku filmleri zıplatmaz, çok feci gömer. Bırak zıplamayı, sağa sola bile bakamazsın korkudan:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Garez 2'yi senko'yla birlikte izledik. Adam harbiden zipliyordu, hatta filmden cok onun ziplamalarina irkindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Hayvan mezarlığı'nda TIR'ın geçtiği sahne. Aniden BOUVWVW diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Bu tırstırma konusunda hep Shining'i beğenmişimdir. Daha ilk saniyelerden huzursuz ediyor adamı (Bkz. Arabanın yolde gidreken o müzik eşliğinde yukarıdan çekilmesi) Zıplatan filmler izlemem, sevmem. Korkutmaz reflex yaptırır insana her ne kadar hazırlansanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Alien (1979) ve The Thing (1982) "Bu filmlerde zıplamadım , tırsmadım , sahne atlamadan bitirdim" diyen varsa bilin bal gibi yalandır. Peki "Bir tane söyle , gelmiş geçmiş en yusuf yusuf filmi hangisi?" derseniz VHS kaset döneminin son demlerinden gelen ve Show'da pazar günü saat 14.00'de yayınlandığı tek seferiyle (sanırım 1993-94 gibi yayınladılar) içime ölümsüz bir yusuf duygusu düşüren bu filmi derim : Deepstar Six (1989) http://www.imdb.com/title/tt0097179/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Deepstar Six in altyazısını arıyordum elinde olan varsa söyleyebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 slient hill de şu yaratıkların ilk çıktığı sahnede cok fena tırsmıştım birde böceğin teki biryere sıkışmış bıcır bıcır sesler cıkıyordu dahada tırstım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 @ulfang: Bu film bombadır [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 shutter çok maldı ya :/ ama birden çıkan ses ve görüntüyle zıplatıyo o ayrı... o sesle pofuduk ayıcık bile çıkarsan ekrana aniden yine de zıplarsın... [ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 00:30 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 ahah zıplatanlar diye film mi var diye baktım meraklanıp :D uyku saatim gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 SLAT aazına sçayım ne yapıyosun abi ciddi sorunlarım var bununla ilgili yav bastım salak gibi şimdi ben nasıl uyucam evimde eşşek gibi aynalar var off diyorum ya .. spoiler ı açtığım anda midem kasıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Hayvan Mezarlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 ehi ehi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 hayvan mezarlığı benim de :D bi de oyun ama söylemeden edemicem resident evil'da nemesis'in fırladığı anlar acaip zıplatıyordu fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 fragles hop hop hoplatıyo. horon teptik salonda toplucana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 28 weeks later'da hoplarsin baya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 elm sokagini g*t kadarken izlemistim.hoplama ziplama ters takla parande salto herşeyi yapmistim ve evet sonundada aglamistim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar