Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

istek: salatalık kabuğunu soyma tutorialı

Madcat

Öne çıkan mesajlar

O isin tutorial'i olmaz... deneye deneye ogreneceksiniz... her seferinde biraz daha az gidecek... parmaginizi kesmekten korkmamaniz lazim, bi de ekmek dograr gibi soymaya calismayin....

genelde kendinize dooru cekerken deriden siyrilir domates. Eger bicak ilerlemiyosa, daha fazla bastirmaktansa hafif kesme hareketi yapin, bicagi boyuna oynatin, o noktayi keser ama asagi iner. onun icin tekrar kabuga yaklastirmaniz gerek.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ShadowFury
üye [şikayet et]
§ 14 Haziran 2007, Perşembe - 13:55 [ özel msj ]
kiwi soyamıyorum ben de

soymasına soyuyorum da ortasında beyazımsı bi kısım var ya bi tek o kalıyo, yeşil olan kısımların çoğu gidiyo:)
It doesn't matter if you win or lose - as long as you look really cool when doing it!

ben de soyamıyorum kiwi yaw. özellikle o kabuğu böyle küçük küçük soyuluyo, tüyleri yapışıyo sinir oluyorum. yok mu kiwi nasıl soyulur tüylerini bulaştırmadan?
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu acele etmeyin ilk once... caylaksiniz... Ama korkmadan yavas yavas kesmeniz lazim. Bicak oyle bastirinca kesen bi alet degildir, bastirarak kesmek icin ugrasmaniz gerekir. Ozellikle soyma bicaklari... Bicagi elinizle hissetmezseniz zaten kabugu degil soymaya calistiginiz seyin yarisini kesiyosunuzdur. Onun icin kabugu koparmadan elinizle hissetmeniz lazim...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...