Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

istek: salatalık kabuğunu soyma tutorialı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet istiyorum,beceriksizim.. bi tane alet var böyle sırf salatalığın kabuğunu kesebilmek için onu aldım.
ama ben bıçakla kesmek istiyorum.!!
evet var mı en resimlisinden yapabilecek arkada$?
Mesaj tarihi:
O isin tutorial'i olmaz... deneye deneye ogreneceksiniz... her seferinde biraz daha az gidecek... parmaginizi kesmekten korkmamaniz lazim, bi de ekmek dograr gibi soymaya calismayin....

genelde kendinize dooru cekerken deriden siyrilir domates. Eger bicak ilerlemiyosa, daha fazla bastirmaktansa hafif kesme hareketi yapin, bicagi boyuna oynatin, o noktayi keser ama asagi iner. onun icin tekrar kabuga yaklastirmaniz gerek.
Mesaj tarihi:
bicaga HOYDARHOYDARHOYDAR seklinde girismeden, yavas, sakin ve sefkat dolu bir sekilde...
:/
hafif elle yapcaksiniz yani, cok zor bisey degil esasen.

[ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 12:31 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
said:
ShadowFury
üye [şikayet et]
§ 14 Haziran 2007, Perşembe - 13:55 [ özel msj ]
kiwi soyamıyorum ben de

soymasına soyuyorum da ortasında beyazımsı bi kısım var ya bi tek o kalıyo, yeşil olan kısımların çoğu gidiyo:)
It doesn't matter if you win or lose - as long as you look really cool when doing it!

ben de soyamıyorum kiwi yaw. özellikle o kabuğu böyle küçük küçük soyuluyo, tüyleri yapışıyo sinir oluyorum. yok mu kiwi nasıl soyulur tüylerini bulaştırmadan?
Mesaj tarihi:
Kiviyi soymayin... Ortadan kesin, sonra kasikla yiyin.

Buyuk bicak kullanmayin bi de.. Kucuk olsun, yemek bicagindan biraz daha keskin ama... Onunla bicagi parmaginizla hissederek deriyi soymaya calisin....
Mesaj tarihi:
Yahu acele etmeyin ilk once... caylaksiniz... Ama korkmadan yavas yavas kesmeniz lazim. Bicak oyle bastirinca kesen bi alet degildir, bastirarak kesmek icin ugrasmaniz gerekir. Ozellikle soyma bicaklari... Bicagi elinizle hissetmezseniz zaten kabugu degil soymaya calistiginiz seyin yarisini kesiyosunuzdur. Onun icin kabugu koparmadan elinizle hissetmeniz lazim...
Mesaj tarihi:
Domates Soymak Icın En Guzel Taktık Bıcagın Arkasıyla Ustunden Gecmektır Sonra Elınızle Rahatlıkla Soyabılırsınız ( Kaynar Su Bır Ufak Patates Eder :P )

Salatalık ve Patates Icın Resım Lazım :P Basit Aslında Oluruna Bırak
  • Yeni Oluştur...