Madcat Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 evet istiyorum,beceriksizim.. bi tane alet var böyle sırf salatalığın kabuğunu kesebilmek için onu aldım. ama ben bıçakla kesmek istiyorum.!! evet var mı en resimlisinden yapabilecek arkada$? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 ben de beceremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Bende patates ve domates için istiyorum. Patatesi soyduktan sonra yarısı gitmiş oluyor, domatesi söylemeye bile gerek yok.. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 kolay be abi=)resimle anlatılmaz o videoya çekmek lazım..yarın üşenmezsem çekerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 O isin tutorial'i olmaz... deneye deneye ogreneceksiniz... her seferinde biraz daha az gidecek... parmaginizi kesmekten korkmamaniz lazim, bi de ekmek dograr gibi soymaya calismayin.... genelde kendinize dooru cekerken deriden siyrilir domates. Eger bicak ilerlemiyosa, daha fazla bastirmaktansa hafif kesme hareketi yapin, bicagi boyuna oynatin, o noktayi keser ama asagi iner. onun icin tekrar kabuga yaklastirmaniz gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 bicaga HOYDARHOYDARHOYDAR seklinde girismeden, yavas, sakin ve sefkat dolu bir sekilde... :/ hafif elle yapcaksiniz yani, cok zor bisey degil esasen. [ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 12:31 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 bende patatesi kesince bisey kalmıyor geriye,ondan kabukla fırına atıyorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Salatalık soyma aletini görüp obaaa cihaza muhteşem yorumum üzerine eşim mutfak maceralarım başlamadan bitirmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Valla ben de istiyorum ya Patates,elma,salatalık falan soymak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 o aletle bile soyarken yarısı kırılıp düşüo O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 kiwi soyamıyorum ben de soymasına soyuyorum da ortasında beyazımsı bi kısım var ya bi tek o kalıyo, yeşil olan kısımların çoğu gidiyo:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 said: ShadowFury üye [şikayet et] § 14 Haziran 2007, Perşembe - 13:55 [ özel msj ] kiwi soyamıyorum ben de soymasına soyuyorum da ortasında beyazımsı bi kısım var ya bi tek o kalıyo, yeşil olan kısımların çoğu gidiyo:) It doesn't matter if you win or lose - as long as you look really cool when doing it! ben de soyamıyorum kiwi yaw. özellikle o kabuğu böyle küçük küçük soyuluyo, tüyleri yapışıyo sinir oluyorum. yok mu kiwi nasıl soyulur tüylerini bulaştırmadan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Hiçbişey soyamıyorum ben de tamamen kabiliyet fakiriyim tutorial pls :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Kiviyi soymayin... Ortadan kesin, sonra kasikla yiyin. Buyuk bicak kullanmayin bi de.. Kucuk olsun, yemek bicagindan biraz daha keskin ama... Onunla bicagi parmaginizla hissederek deriyi soymaya calisin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 sonra da parmağınızı kaybedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Yahu acele etmeyin ilk once... caylaksiniz... Ama korkmadan yavas yavas kesmeniz lazim. Bicak oyle bastirinca kesen bi alet degildir, bastirarak kesmek icin ugrasmaniz gerekir. Ozellikle soyma bicaklari... Bicagi elinizle hissetmezseniz zaten kabugu degil soymaya calistiginiz seyin yarisini kesiyosunuzdur. Onun icin kabugu koparmadan elinizle hissetmeniz lazim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Abi salatalığı soyup nabıcaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 domatesleri soymadan önce kaynar suyun içinde biraz bekletin kabukları direk şişer zaten sonra elinizle bile soyabilirsiniz. *tv başındaki hanımlara sesleniyorum sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 abi ben bile yapıyorum gayet kolay bişey tutun soyun işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 kiviyi soymak için başından altından böyle çıkıntılar var onları kesin sonra oralardan başlıyarak soyun, soymadan yiyemem ben kivi, tüylü tüylü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 salata soyamıyom, soymadan yiyom domates soyamıyom, zaten soymadan daha güzel oluyo elma soyamıyom, soyunca yiyemiyom, kalmıyo beceriksizim bende :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 tüm vitamini kabugunda zaten!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Domates Soymak Icın En Guzel Taktık Bıcagın Arkasıyla Ustunden Gecmektır Sonra Elınızle Rahatlıkla Soyabılırsınız ( Kaynar Su Bır Ufak Patates Eder :P ) Salatalık ve Patates Icın Resım Lazım :P Basit Aslında Oluruna Bırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 boyle bir tutoyu yapandan allah razı olsun.pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar