Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Bu sabah e-mail gelmiş Biletix'ten. Biletler satışa sunulmuş. ÇULLANIN GAYRI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 heyecan yapma sunulmadı daha^^ saat 12.00'den itibaren satışa sunulacakmış. Öte yandan iflas etmiştim ben çoktan, nasıl olacak=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paticik ahalisi 12:00de anca uyanır zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Ya ben de maili şimdi gördüm. Bugün alamayacak gibiyim ya. Bugün alamasam biter mi acaba : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 alllaaaaaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 lan niye yaziyorsunuz buraya, param yok akéé. ya biletler biterse. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 http://www.biletix.com/webbiletix/wtsEvent.do?eventCode=HTOL1&promoterCode=BKM İndirimli Dönem Fiyatları Sahne Önü: 150 YTL Normal Giriş: 80 YTL Öğrenci Giriş: 40 YTL birazdan sunulacak sanırım satışa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 İlk alanlardan olacağım sanırsam keh keh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 hayır yaa :( şimdi değil hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Abi neden satış başlamadı diye arıyoruz soruyoruz , fiyatta değişme mi ne olacakmış. Kafanıza infernal yağsın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Oha ucuzmuş lan, hemen para bulmak lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Öğrenci aldım direk bir tane, oh. Para bulacağımı bilsem sahne önü alırdım da riske giremedim valla =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 yok abi, tam parayi bulduk diyoruz, herifleri fiyati arttiriyor. ayip lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Sahne Önüne 150 Milyon verip Maynard ile böyle bir deneyim yaşamak istermiydiniz ? http://www.youtube.com/watch?search=&mode=related&v=WQR978rvsYg Kalsın ben almayım ... :) [ Mesaj 13 Haziran 2007, Çarşamba - 17:00 tarihinde, Deathblade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 aldım, mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Arda bana da al... sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 almak lazım hemen kalmassa ölürüm ölüürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Aldım sahne önümü , mutluyum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 valla 150 milyon adama iyi koay ama tool kosnerine gidipte,pogo yapası olan,sacçmalık yapan,2 metre boyu olan terbiyesiz kişilerle uraşmak istemiyorum ya tool kosnerine igttim,oturacam,yayılıcam,rahat rahatz izleyecem başka türlüsünü anlamam kendimden gececem o yüzden,veriyorum 150 ytlyi veriyorum verdin gitti kredi kartı ekstresi gelene kadar biraz şe ederim olur biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Ortalardan bi yerden öğrenci aldık bütçemizin yettiği kadarıyla. Hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Sahne önü bileti almış bulunmaktayım. Sahne önücüler, birleşin! çekelim konser öncesi hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 @DogMeaT Abi ne demek 2 metre adamlar olmasin ya direk dışladın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 biz 3 kişi olarak aldık sahne onu. Oh rahat rahat kendimizden geçe geçe izlicez =). Ön grup hakkında bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 olmasın tabi 2 metre adam.bit kadar bişiyim zaten göremiyom kırk yılın başı tee antalyalardan bi konser izlemeye geliciiz onda da 2 metre uzun saçlı abilerden göremiyom.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 isabella dogru beni tarif etti lan = takinti filan yaparim simdi bunu ben. of. asd. ayrica o konser de ben de olucam malesef. o_O [ Mesaj 25 Haziran 2007, Pazartesi - 11:51 tarihinde, Marl0_on tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar