Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Play Station 3 reklami - This is living.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Gecenlerde mtvde rast geldim kendisine, arka planda Mogollar caldigini duyunca da bi muallakta kaldim.
Psikopat reklamlar yapmislar genelde, insanin oynayasi geliyor. Daha dogrusu nasil birsey oldugunu merak ettim cok.
Izleyin, karidötmemeosbir kombinasyonundan dolayi 18+ mi denmeli karar veremedim:)

http://www.ntvmsnbc.com/news/406162.asp
bu da youtube linki

http://www.youtube.com/watch?v=9bSgp-h1qbM

edit: uzun versionunu da buldum
http://www.youtube.com/watch?v=k2jsNa0ohbI

[ Mesaj 13 Haziran 2007, Çarşamba - 01:23 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
vizyona ya da müziğe de koyabilirdin bence dsdsfs

ayrıca merak da etmedim değil şarkıyı nasıl ve nerden bulduklarını d:

[ Mesaj 13 Haziran 2007, Çarşamba - 01:15 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Ben kafesli kuşlu PS2 reklamı gbi bunu da tam anlamadım? PS3ü mü kutluyo bütün o insanlar.
Ayrıca müzik hiç olmamış :)

[ Mesaj 13 Haziran 2007, Çarşamba - 01:21 tarihinde, aktiftablet tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
reklam bir tezatlık örneği..o parçanın amacı yada sözlerindeki anlamın ne olduğuna değil müzikteki akustiklik nedeniyle böyle bir ürün ortaya çıkardıklarını düşündürüyor insana..

Çünkü çok tezat be abi!

omamışşşş
Mesaj tarihi:
ben hiç bişey anlamadım ki reklamdan. reklam olsun böyle gariplik yapalım sonuna da PS 3 koyarız filan dedilerse bilemem de kötü olmuş. komik ama reklam olarak kötü
Mesaj tarihi:
olay su
herkese hayal ettigi seyi veriyoruz diyo
farkindaysan reklamdaki tiplerin hepsi loser
iste meksikali kadin guzel olmayi
gay adam kadin olmayi
guzel kadin ne biliyim bisi olmayi
yasli adam asker olmayi
genc adam futbolcu olmayi istiyo felan

herkese istedigi hayali yasatiyoruz diyo ps3
Mesaj tarihi:
alternatif cözüm olmuş ben sevdim,

elbet oraya konulabilinicek 1903535789 tane modern rock parcası olabilirdi, veya greeday gibi mal sacma gruplardan bişiler attırıp cözebilirlerdi daha uygunda olabilirdi.

ama böle olmuş güzel olmuş, cıktığından beri ilk kez ilgi ceken bi reklamı olmuş ps3'ün

bu arada reklamın ana teması psychedelic güzeldir kıvamında bişiyken,

bizim burnumuza buram buram anadolu kokan, aslında baya moğollar destekli olani, bu ezgilerin dünya aleme ne kadar psychedelic geldiğini unutmayın diyorum.

[ Mesaj 13 Haziran 2007, Çarşamba - 03:20 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Granade reklamında el bombası patlayınca güneşlenen hatun göğüslerini tutuyor korku içinde orda bittim.

İlk reklamda da şunu unutmayın derim, bizim sözlerinden anladığımız, melodisi tanıdık gelen o şarkı yabancılar için çok daha farklı tınılar taşıyordur büyük ihtimalle. Bence kendi karmaşası içinde güzel bir reklam.
Mesaj tarihi:
süpre olmuş..paylaşım için +rep=)
moğollar da iyi gitmiş..amerikada şu an doğu temalı müzikler aşırı meşhur zaten..nelly furtado'nun bizim türküyü direk çaldığnı da düşünürsek..
  • Yeni Oluştur...