vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Gecenlerde mtvde rast geldim kendisine, arka planda Mogollar caldigini duyunca da bi muallakta kaldim. Psikopat reklamlar yapmislar genelde, insanin oynayasi geliyor. Daha dogrusu nasil birsey oldugunu merak ettim cok. Izleyin, karidötmemeosbir kombinasyonundan dolayi 18+ mi denmeli karar veremedim:) http://www.ntvmsnbc.com/news/406162.asp bu da youtube linki http://www.youtube.com/watch?v=9bSgp-h1qbM edit: uzun versionunu da buldum http://www.youtube.com/watch?v=k2jsNa0ohbI [ Mesaj 13 Haziran 2007, Çarşamba - 01:23 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 vizyona ya da müziğe de koyabilirdin bence dsdsfs ayrıca merak da etmedim değil şarkıyı nasıl ve nerden bulduklarını d: [ Mesaj 13 Haziran 2007, Çarşamba - 01:15 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 a hakkaten internet bölümü biraz alakasiz kacmis olabilir (heycan yaptim cok), neyse nereye uygunsa oraya tasinsin =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Ben kafesli kuşlu PS2 reklamı gbi bunu da tam anlamadım? PS3ü mü kutluyo bütün o insanlar. Ayrıca müzik hiç olmamış :) [ Mesaj 13 Haziran 2007, Çarşamba - 01:21 tarihinde, aktiftablet tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 bana şaka gibi geldi ya... yani sanki gerçek değilmiş gibi... neden dersen akışla falan uyumsuz gidiyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 reklam bir tezatlık örneği..o parçanın amacı yada sözlerindeki anlamın ne olduğuna değil müzikteki akustiklik nedeniyle böyle bir ürün ortaya çıkardıklarını düşündürüyor insana.. Çünkü çok tezat be abi! omamışşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Bence reklamın mizahi havasına baya uymuş şarkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Bir de bu var, bu ilk reklamdi sanirim. http://www.youtube.com/watch?v=Jmd5PV5H1lU&mode=related&search= Müzikle videonun uyusmamasi güzel bir kontrast olusturmus orada bence, daha deli bi hava katmak istemisler sanirim. [ Mesaj 13 Haziran 2007, Çarşamba - 01:29 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 ben hiç bişey anlamadım ki reklamdan. reklam olsun böyle gariplik yapalım sonuna da PS 3 koyarız filan dedilerse bilemem de kötü olmuş. komik ama reklam olarak kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 olay su herkese hayal ettigi seyi veriyoruz diyo farkindaysan reklamdaki tiplerin hepsi loser iste meksikali kadin guzel olmayi gay adam kadin olmayi guzel kadin ne biliyim bisi olmayi yasli adam asker olmayi genc adam futbolcu olmayi istiyo felan herkese istedigi hayali yasatiyoruz diyo ps3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 alternatif cözüm olmuş ben sevdim, elbet oraya konulabilinicek 1903535789 tane modern rock parcası olabilirdi, veya greeday gibi mal sacma gruplardan bişiler attırıp cözebilirlerdi daha uygunda olabilirdi. ama böle olmuş güzel olmuş, cıktığından beri ilk kez ilgi ceken bi reklamı olmuş ps3'ün bu arada reklamın ana teması psychedelic güzeldir kıvamında bişiyken, bizim burnumuza buram buram anadolu kokan, aslında baya moğollar destekli olani, bu ezgilerin dünya aleme ne kadar psychedelic geldiğini unutmayın diyorum. [ Mesaj 13 Haziran 2007, Çarşamba - 03:20 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 haha cok guzel olmus, enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 ps3 alana hatunu versinler sarışın alıcam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 bence de enteresan olmus... Ilgi cekici oldugu icin cok guzel reklam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Granade reklamında el bombası patlayınca güneşlenen hatun göğüslerini tutuyor korku içinde orda bittim. İlk reklamda da şunu unutmayın derim, bizim sözlerinden anladığımız, melodisi tanıdık gelen o şarkı yabancılar için çok daha farklı tınılar taşıyordur büyük ihtimalle. Bence kendi karmaşası içinde güzel bir reklam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 anca 2.de anladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Biz de ilk farkoyla izleyip anlamamıştık ama sonradan bonepart'ınkinin aynısı yorumu yaptık, demek ki doğruymuş : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 kalıpların tamamen dışında, çok değişik, güzel bi reklam <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 bence bölüm doğru. haber içinde tşk: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 çok güzel bi reklammış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Güzel ve anlamlı bi reklam olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 hayallerin buluştuğu yer olmasın anlamı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 süpre olmuş..paylaşım için +rep=) moğollar da iyi gitmiş..amerikada şu an doğu temalı müzikler aşırı meşhur zaten..nelly furtado'nun bizim türküyü direk çaldığnı da düşünürsek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 mesela orda topu okşayıp masturbasyon yapan adam winingcileri anlatyıo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 ahsudha onu anlamadım ben zaten garip bir reklam olmuş, arkada moğolların müziği mi çalıyordu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar