bukac4 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 http://www.milliyet.com.tr/2007/06/12/son/sondun26.asp galiba yukardan emir geldi ya da çok kötü sıkıştılar bişe oldu ben anlamadım. bu haberi taşıyan olmaktan da hoşnut değilim ama sürekli terörü konuşuyoruz gayri ihtiyari buraya asıyorum. nasıl olsa tüm haber sitelerinde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gelroth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 tırsak itler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 teröre ateşkes olmaz Linki okuduktan ve ilk sinir atıldıktan sonra gelen edit: said: Eğer devlet gerginliği azaltmak ve seçimleri daha güvenli bir ortam içinde yapmak istiyorsa bunun tek yolu ordunun saldırılarını kesmesidir. 1 Ekim’den beri sadık kaldığımız tek taraflı ateşkes resmi olarak yürürlükten kalkmamasına rağmen ordunun operasyonlarında bir artış oldu. Saldırılarımızı kendimizi korumak adına yaptık. Operasyonlar sona ererse gerginlik de sona erecektir’ demiş Barzo'nun biri. Şimdi mantıklı düşünmek gerekirse bir terörist nedir? Daha doğrusu terör nedir? terör latince korkutmak demektir, ingilizcede benzer kullanımları vardır. insan neden korkar? bilinmeyen ve beklenmeyenden peki bir teröristin "ateşkes ilan ettik" demesi bu ateşkesi bozarken "abi bak saldırmaya başlayacağız yakında dikkatli olun" diyebileceği beklenir mi? üçüncü edit: Bu barzo'nun dediği "ateşkesi resmi olarak kaldırmak" ne demek? Resmiyet hukuk demek değil midir? [ Mesaj 12 Haziran 2007, Salı - 18:36 tarihinde, Aket-Atum tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 12 Haziran 2007, Salı - 18:38 tarihinde, Aket-Atum tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 http://www.aktifhaber.com/news_detail.php?id=85838 hahahahhahaha. bir oonceki aterskes ile ilgili aciklamasi. pkk sozunde durursa guvenlik gucleri operasyon yapmaz diyor adam. aslinda aglamak lazim. adam tam sehit cenazeleri yuzunden oldukca zor duruma girdi bir anda ateskes cikti. [ Mesaj 12 Haziran 2007, Salı - 18:35 tarihinde, rahatsiz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 AP Ajansı daha önce de Türk ordusunun Kuzey Irak'a geniş çaplı bir harekat başlattığı haberini vermişti. Haber en üst düzeyde yalanlanmıştı. Şimdi aynı AP ajansı bu defa Ankara'daki kritik toplantıdan bir saat önce PKK'nın ateşkes ilan ettiği haberini geçti. Bu haber Ankara'da alınacak kararların etkisini hafifletmek amacıyla verilmiş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 dakika bir gol bir http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=247818 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 O değil de... Haberlerde 3 yaşında bir kız... Cenazede... Orgeneralin yakasında görüyor babasının resmini... Dokunuyor fotoğrafına... Daha ne olup bittiğini bilmeden... Çok kötü oldum... O kız babasız büyüyecek. Kimin yüzünden? [ Mesaj 12 Haziran 2007, Salı - 19:18 tarihinde, Prawler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 tayyip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 ates kes karsinda anlasma yapilcak ir organizasyon ya da devet warken yapilir pkk turkiye devletinin muhattabi deildir kendileri ne ilan edicekse etsin turk devleti olari tek ek avliyacaktir (bu gunnerde fasizm kokuyo esajlarim hayirlisi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 edersen ekime etmezsen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 ateşkes? pis böcekler sizi terbiyesizler hepinizin ensesine tokat atıcam 5 ayda 50 şehit verdik bu ne yapar? 100 lerce ailenin canı yandı gencecik,fidan gibi çocukların kafatasları parçalandı,vücutları parçalandı,beyinleri saçıldı,öldüler bu 50 ölünün hangisi bizim sınırlarımızın dışında oldu? hangisi onların kürdistan dediği o dandirik topraklarda,sizin o uğursuz,pis topraklarınızda öldü ? hepsi kendi ülkelerinin sınırları içinde öldüler savaşmak istemiyorsanız,alın silahınızı,gidin,ne yiyosanız yiyin,gidin o uğursuz dağlarınızda yiyin köpekler sanki hefilerin ülkesine gşrdik,dağlardan inip sağa sola mayın bırakan biziz,ateşkes istiyorlar. hayret birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 bonepartın dediği gibi ateşkes olmaz, devletten kabul etmiş oluruz o zaman, kabul edersek de daha kötüleşir durum, zaten amaçları kendilerini kabul ettirmek değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 ateşkes olmasın tanınmış olurlar devlet gibi ayrıca çok barış barış dediler ama barış olduğu yok ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Gel de faşist söylemlerde bulunma şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 hamas ı kale alıp iletişime geçen sayın hükümetimiz pkknın ateşkesine de olumlu cevap verir. hele ABD de biraz gaz verirse tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 ne ateşkesi lan neyin ateşkesi yok olmak yakışır onlara daha fazlası lazım onlardan daha fazlası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 gris,ben böcek möcek dedim,açtım ağzımı yumdum gözümü,sen merak etme. utanmıstır onlar. [ Mesaj 12 Haziran 2007, Salı - 23:19 tarihinde, DoGMeaT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Terörün ateşkesi mi olur ya? Terörist suçludur, ve yakalanmaya çalışılır. Banka soyguncusu ateşkes yapsa polis bırakıp gidicek mi? O değil de bunu haber diye insanlara okutan, ateşkesi insanların aklına sokan, pkkyı resmileştirmeye çalışan basın vatan haininden başka bişey değildir. Kaç topiktir bağırıyorum amerkian güdümlü satılık basın diye! Buyrun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 ateşkes neymiş abi bence her terörist ölmelidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 rrspunun tövbesi bişeyi görene kadar olurmuş. kusura bakmayın ama dağa çıkıpta benim ülkemde bana silah sıkan adam o.ç nin en önde gidenidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 AP'nin haberi bu. hem teröristleri karşımızda söz sahibi bir makamda gösteriyor, hem karar almamızı zorlaştırıyorlar. haberi vermedeki amaçları bu. şerefsizlik ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 eğer öyle bişey olursa bi kaç gün içinde kurarlar ülkelerini,herhangi bi diplomatik aşama onları tanıdıgımız kabullendiğmiz anlamına gelir,teröristlerle anlaşma olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Yani bi devlet teröristlerin liderleriyle oturup ateşkes yaparsa (karşılıklı, beraber) onu tanımış olur zaten. Kendi çapında takılması lazım teröristlerin siyasi olaylarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar