Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pkk ateşkes felan demiş.

bukac4

Öne çıkan mesajlar

http://www.milliyet.com.tr/2007/06/12/son/sondun26.asp

galiba yukardan emir geldi ya da çok kötü sıkıştılar bişe oldu ben anlamadım.
bu haberi taşıyan olmaktan da hoşnut değilim ama sürekli terörü konuşuyoruz gayri ihtiyari buraya asıyorum. nasıl olsa tüm haber sitelerinde var.
Sosyal ağlarda paylaş

teröre ateşkes olmaz

Linki okuduktan ve ilk sinir atıldıktan sonra gelen edit:

said:
Eğer devlet gerginliği azaltmak ve seçimleri daha güvenli bir ortam içinde yapmak istiyorsa bunun tek yolu ordunun saldırılarını kesmesidir. 1 Ekim’den beri sadık kaldığımız tek taraflı ateşkes resmi olarak yürürlükten kalkmamasına rağmen ordunun operasyonlarında bir artış oldu. Saldırılarımızı kendimizi korumak adına yaptık. Operasyonlar sona ererse gerginlik de sona erecektir’

demiş Barzo'nun biri. Şimdi mantıklı düşünmek gerekirse bir terörist nedir? Daha doğrusu terör nedir?

terör latince korkutmak demektir, ingilizcede benzer kullanımları vardır.

insan neden korkar? bilinmeyen ve beklenmeyenden

peki bir teröristin "ateşkes ilan ettik" demesi bu ateşkesi bozarken "abi bak saldırmaya başlayacağız yakında dikkatli olun" diyebileceği beklenir mi?

üçüncü edit: Bu barzo'nun dediği "ateşkesi resmi olarak kaldırmak" ne demek? Resmiyet hukuk demek değil midir?

[ Mesaj 12 Haziran 2007, Salı - 18:36 tarihinde, Aket-Atum tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 12 Haziran 2007, Salı - 18:38 tarihinde, Aket-Atum tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.aktifhaber.com/news_detail.php?id=85838

hahahahhahaha. bir oonceki aterskes ile ilgili aciklamasi. pkk sozunde durursa guvenlik gucleri operasyon yapmaz diyor adam.

aslinda aglamak lazim. adam tam sehit cenazeleri yuzunden oldukca zor duruma girdi bir anda ateskes cikti.

[ Mesaj 12 Haziran 2007, Salı - 18:35 tarihinde, rahatsiz tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

AP Ajansı daha önce de Türk ordusunun Kuzey Irak'a geniş çaplı bir harekat başlattığı haberini vermişti. Haber en üst düzeyde yalanlanmıştı. Şimdi aynı AP ajansı bu defa Ankara'daki kritik toplantıdan bir saat önce PKK'nın ateşkes ilan ettiği haberini geçti. Bu haber Ankara'da alınacak kararların etkisini hafifletmek amacıyla verilmiş olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

O değil de...
Haberlerde 3 yaşında bir kız...
Cenazede...
Orgeneralin yakasında görüyor babasının resmini...
Dokunuyor fotoğrafına...
Daha ne olup bittiğini bilmeden...
Çok kötü oldum...

O kız babasız büyüyecek.
Kimin yüzünden?

[ Mesaj 12 Haziran 2007, Salı - 19:18 tarihinde, Prawler tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ateşkes?

pis böcekler sizi

terbiyesizler

hepinizin ensesine tokat atıcam

5 ayda 50 şehit verdik

bu ne yapar?

100 lerce ailenin canı yandı

gencecik,fidan gibi çocukların kafatasları parçalandı,vücutları parçalandı,beyinleri saçıldı,öldüler

bu 50 ölünün hangisi bizim sınırlarımızın dışında oldu?

hangisi onların kürdistan dediği o dandirik topraklarda,sizin o uğursuz,pis topraklarınızda öldü ?

hepsi kendi ülkelerinin sınırları içinde öldüler

savaşmak istemiyorsanız,alın silahınızı,gidin,ne yiyosanız yiyin,gidin o uğursuz dağlarınızda yiyin

köpekler

sanki hefilerin ülkesine gşrdik,dağlardan inip sağa sola mayın bırakan biziz,ateşkes istiyorlar.

hayret birşey
Sosyal ağlarda paylaş

Terörün ateşkesi mi olur ya? Terörist suçludur, ve yakalanmaya çalışılır. Banka soyguncusu ateşkes yapsa polis bırakıp gidicek mi?

O değil de bunu haber diye insanlara okutan, ateşkesi insanların aklına sokan, pkkyı resmileştirmeye çalışan basın vatan haininden başka bişey değildir. Kaç topiktir bağırıyorum amerkian güdümlü satılık basın diye! Buyrun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...