Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anti-Virus, Anti-Spy LİSANSLI ?

patateskabak

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar
ben de bilgisayarda antivirus programı ve anti spy programı kullnıyorum ama lisanslı değil ve bi türlü istediğim şekilde temiz tutmadım bilgisayarı, ya crack ya da key mey bulmak çok zor oluyo, bulduum programalrda bana uydurukmuş gibi geliyo ve son sürümlerini kullanamıyorum, çoğu zamanda şifre kaçak olduğu için update yapmıyor.

benim sormak istediğim Lisanslı , orjinal bir anti virus ya da anti-spy ya da her ikisini birden almaya değer mi?

yıllık 50 dolar gibi fiyatları var sanırım, kullanan var mı , hangilerini tavsiye ederiniz ve sizce gerçekten değer mi verdiğmiz paraya?
Sosyal ağlarda paylaş

yıllardır hiçbi qntivirüs programını kullanmam. dynunla beraber cd kapağını uzaktan açma kapama çabalarımız sonucu bulaştırdığım virüs dışında hiç başıma virüssel bi durum gelmedi. temiz kullanınca çok gereksiz bişey antivirüs. yavaşlatması da cabası. gerek yok bence. değmez sonuçta o paraya.

[ Mesaj 12 Haziran 2007, Salı - 20:48 tarihinde, ginaly tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bitdefender Pro oldukça iyi bu konuda. Daha önce 1 sene kadar lisanslı kullandım ve hemen hiç sorun yaşamadım. Sitesine en son baktığımda kampanyası vardı. Yıllık 20 dolar gibi bir fiyata veriyorlardı sanırım.

Sitesinde version 10 , 60 dolar diyor bir yıllık...20 dolar olsa hemen atlarım

Düzeltiyorum: komple Internet Security 60 dolar mış... sadece Anti-Virus programı 30 dolar diyor 1 yıllık..fena değil aslında.

bide Anti -Virus Plus versiyonu var, antivirus, antispyware, firewall ve antispam komple içeriyor ve 40 dolar yıllık, yenileme de 30 dolar..

[ Mesaj 13 Haziran 2007, Çarşamba - 16:10 tarihinde, patateskabak tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...