patateskabak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 arkadaşlar ben de bilgisayarda antivirus programı ve anti spy programı kullnıyorum ama lisanslı değil ve bi türlü istediğim şekilde temiz tutmadım bilgisayarı, ya crack ya da key mey bulmak çok zor oluyo, bulduum programalrda bana uydurukmuş gibi geliyo ve son sürümlerini kullanamıyorum, çoğu zamanda şifre kaçak olduğu için update yapmıyor. benim sormak istediğim Lisanslı , orjinal bir anti virus ya da anti-spy ya da her ikisini birden almaya değer mi? yıllık 50 dolar gibi fiyatları var sanırım, kullanan var mı , hangilerini tavsiye ederiniz ve sizce gerçekten değer mi verdiğmiz paraya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 eğer bilgisayarını kontrol edebiliyorsan bence değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 valla ben kaspersky internet solutions aldim. kafam gayet rahat etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 crack bulmayı bilmiyosun o zaman sen :) ben çoğu crak i rahatlıkla buluyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Crackli nod32 yükle taş gibi. Bilgisayarı yormaz bişey yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 crack de deil garip bişe registry değiştiriyo sadece :P trial 40.000 yıl oluyo ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 AVG yukle kendisi freeware download.com un en cok dl edilen programlar listesinde 3numara felan cok guzel bi program az ram yiyo her gun patch cikiyo ve freeware sadece install ederken bi spy ware yukleyebilir miyim diyo hayir diyosun yuklemiyo cok basairli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 yıllardır hiçbi qntivirüs programını kullanmam. dynunla beraber cd kapağını uzaktan açma kapama çabalarımız sonucu bulaştırdığım virüs dışında hiç başıma virüssel bi durum gelmedi. temiz kullanınca çok gereksiz bişey antivirüs. yavaşlatması da cabası. gerek yok bence. değmez sonuçta o paraya. [ Mesaj 12 Haziran 2007, Salı - 20:48 tarihinde, ginaly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 ginaly'e katılıyorum. ama crack bulmak gerektiği zaman da harbiden gerekiyor yani yok ordan spy atlar şu bu.. ben nod32 kullanıyorum cpu kullanımı 01i geçmiyor ram de 3mb civarı yiyor. kısaca süper [ Mesaj 12 Haziran 2007, Salı - 21:51 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 hmm peki antivirus ü hallederiz crack le felan da bu spyware doctor felan diyolar ona ne diyosunuz o da mı gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 valla dikkat edersen zaten spy sokmazsın bilgisayara. zaten işini bilirsen direk elinle de spy temizleyebiliyorsun :) spylar için super antispyware tavsiye ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Freeware olarak Avast Home Edition iyidir crack felan uğraşmiyim diyosan. 1 yıllık bir serial veriyolar dolunca bi daha alıyosun. Lünk altta türkçe de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 avast sux. harbiden. virüsleri görmüyor arada saçmalıyor kastırıyor ediyor. diyorum bak nod32 4 pcde test edildi onaylandı diyorum, geçen sene temmuzdan beri format atmadım diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 +8 [ Mesaj 12 Haziran 2007, Salı - 23:57 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 spyware Doctor mükemmel bir programdir. Yalniz pc ni biraz kasar söyliyim. Benim tavsiyem cok abidik gubidik sitelere girmiyorsan anti virus fln alma Spyware Doctor al yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 NOD32 ya da AVG yükleyin. Muhteşem rahatlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Avast o kadar kötü değil ya Kasper'den az kastırdığı kesin bi de geçenlerde kasberin göremediği bi trojanı buldu. NOD 32 daha iyi tabi o ayrı bi konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 kaspersky eskiden iyidi ama manyk kastırmaya başladı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Bitdefender Pro oldukça iyi bu konuda. Daha önce 1 sene kadar lisanslı kullandım ve hemen hiç sorun yaşamadım. Sitesine en son baktığımda kampanyası vardı. Yıllık 20 dolar gibi bir fiyata veriyorlardı sanırım. Gözatmak istersen buraya tık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Windows Update'ten güvenlik yamalarını çek, bilmediğin programları çalıştırma, bilmediğin sitelere girme, çıkan pop-upları iyi oku, sorun olmaz, Anti-Virus'e gerek kalmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 peki System Mechanic diye bir program var. bilgisayarın tüm ıvırını zıvırını ayarlıyo kullanan var mı o nası bişeydir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 said: Bitdefender Pro oldukça iyi bu konuda. Daha önce 1 sene kadar lisanslı kullandım ve hemen hiç sorun yaşamadım. Sitesine en son baktığımda kampanyası vardı. Yıllık 20 dolar gibi bir fiyata veriyorlardı sanırım. Sitesinde version 10 , 60 dolar diyor bir yıllık...20 dolar olsa hemen atlarım Düzeltiyorum: komple Internet Security 60 dolar mış... sadece Anti-Virus programı 30 dolar diyor 1 yıllık..fena değil aslında. bide Anti -Virus Plus versiyonu var, antivirus, antispyware, firewall ve antispam komple içeriyor ve 40 dolar yıllık, yenileme de 30 dolar.. [ Mesaj 13 Haziran 2007, Çarşamba - 16:10 tarihinde, patateskabak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Windows Live OneCare'i tavsiye ederim eğer Vista kullanıyorsan. 3 aydır kullanıyorum - bulduğu iki spy dışında varlığını bile hissettirmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar